Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ditar...

29 November

I dashur ditar,
Ndonjehere me frikeson intuita ime.
Sahere ndjej dicka, del e vertete.
Sikur e kuptoj gjithmone cfare po ndodh, cfare do te ndodhe, edhe kur nuk dua ta di.
Do doja te isha gabim ndonjehere.
Do doja ta kisha ndjere gabim nje njeri, nje situate, nje perfundim.
Por jo…
Gjithmone me del fiks ashtu sikur e kam menduar.
Dhe kjo me lodh.
Ndonjehere dua te jem thjeshte e qete,
Te mos ndjej gjithcka paraprakisht, te mos i parashikoj gjerat.
Dua vetem te ndodhe dicka qe tregon se jo cdo mendim eshte i sakt.

E keshtu ditar, fiks keshtu☺️

29 Nentor
Jam merzit sepse me mungojne energjite dhe kthjelltesia per te bere gjerat sic duhet dhe sipas rendesise. Pastaj merzitem pse e vras kaq shum menjen dhe thjesht nuk pranoj faktin qe jam prej mishi dhe jo robot… qe eshte njerezore te gabosh dhe mos te jesh perfekte. Se di pse dreqin e kam ket kompleks! Asgje natyrore eshte perfekte… dhe si jan sot nuk jan neser… pse atehere pretendoj kaq shum nga vetja?
Besoj se perseri kjo ndjesi lidhet me femijerine ku kerkoja me insistim perfeksionin qe te fitoja dashurine ne shtepi. Sa neveri…
E kshu bohem nervoze dhe filloj uleras per budalliqe per te cilat pendohem pas 5 sec 😩
Uroj qe ta kapercej ket gje sepse dhe nervozizmi i tepruar prish humorin dhe nuk te le te vend per te krijuar asnje kujtim te ri te bukur.
Kaq kisha.
Sic thon me te madhe te puna “human first” 🫰🏻

I shtrenjti im E.,

Befas sapo shfaqesh, filloj dhe pergjoj te gjithe qenien ne nje heshtje te shtruar dhe gezueshme. Keshtu mund t' ju ruaj si nje thesar i vete zemres sime! Fare lehtesisht mund te me lexoni, sikunder syte tuaj qe me perpijne. Shoh henen ne qiellin e tejskajshem dhe pyes, per ku jemi nisur i dashur?

I shtrenjti im E.,

Befas sapo shfaqesh, filloj dhe pergjoj te gjithe qenien ne nje heshtje te shtruar dhe gezueshme. Keshtu mund t' ju ruaj si nje thesar i vete zemres sime! Fare lehtesisht mund te me lexoni, sikunder syte tuaj qe me perpijne. Shoh henen ne qiellin e tejskajshem dhe pyes, per ku jemi nisur i dashur?
Sa bukur kur ka dashuri...

3 dhjetor
Hey ditar…
Asgje, ndryshova menje. Te shkruaj nuk me ndihmon. Do zgjedh ndonje komedi koreane dhe dhe do qesh ☺️

4 Dhjetor

I dashur ditar
I thuaj Dhjetorit mos te me mundoje kaq shume te lutem…
Kaq

5 Dhjetor

I dashur J
Edhe sonte te kujtova.
Jo se kam ende vend per ty, por thjesht rastisa disa gjera qe te perkisnin ty.
Me erdhi te qesh, por edhe ndjeva mall.
Dhe pak caste une humba ne ate cfare ishim…

E kshu kshu
Ps.
J- eshte emer jo nickname lol
Naten

MAMI im me mungon zot pse me le veq 10 vjeqare ube koh se ndjej Aromen e saj e mvaj mend at dit te premte ti kishe ndrru jet dhe sikur nje ze i mbrenshem me tha ajo ka vdek po qaja dhe qe halla thot mos qaj ajo po vjen gjall e shendosh po te shef duke qajt merzitet e ka frik mos e ka leshu doktorri per dit te fundit un ndaloja por jo gjat se dij kisha frik per nje moment rreflekton dritat e makines ne dritare dhe un si femij ik nga halla e vrapoj ta shof mamin ehhhh por aj 10 shkurt ka qen dita me e trisht e jetes time sepse kur dola jasht ty po te terhiqnin nga ajo makin karavan qe i urrej ato makina sishe e gjall po e vdekur dhe aty humb ndjenjat nga e bertitura,Mam ty te len gjer te nesermen pa te varrosut ne mengjes u zgjova ne spital me kishin ber tap thuaj sdija as te qaj as te mendoj me kthyn shtepi te lan te ben gjenaze dhe me sollen afer teje per ta ber hallallit Mami im ta solla doren time te vogel 3 her rreth fytyres am bre Mami ,dhe pas 1 ore un pas teje me kuror te shoqeroja te varri gjith qanin po un jo sdija qpo ndodhte afer mete ishte Hogja i fshatit dhe kur po te leshonin ne varr me than hidhja nje grusht dhe siper ta hodha mani im ta nbuluan trupin me dhe ajo ishte dita fundit Mami ah bre Mami sa me mungon sa po shkaterrohem dasht zoti sa me shpejt te takohemi ne boten tjeter Mami im 😓😢😭

MAMI im me mungon zot pse me le veq 10 vjeqare ube koh se ndjej Aromen e saj e mvaj mend at dit te premte ti kishe ndrru jet dhe sikur nje ze i mbrenshem me tha ajo ka vdek po qaja dhe qe halla thot mos qaj ajo po vjen gjall e shendosh po te shef duke qajt merzitet e ka frik mos e ka leshu doktorri per dit te fundit un ndaloja por jo gjat se dij kisha frik per nje moment rreflekton dritat e makines ne dritare dhe un si femij ik nga halla e vrapoj ta shof mamin ehhhh por aj 10 shkurt ka qen dita me e trisht e jetes time sepse kur dola jasht ty po te terhiqnin nga ajo makin karavan qe i urrej ato makina sishe e gjall po e vdekur dhe aty humb ndjenjat nga e bertitura,Mam ty te len gjer te nesermen pa te varrosut ne mengjes u zgjova ne spital me kishin ber tap thuaj sdija as te qaj as te mendoj me kthyn shtepi te lan te ben gjenaze dhe me sollen afer teje per ta ber hallallit Mami im ta solla doren time te vogel 3 her rreth fytyres am bre Mami ,dhe pas 1 ore un pas teje me kuror te shoqeroja te varri gjith qanin po un jo sdija qpo ndodhte afer mete ishte Hogja i fshatit dhe kur po te leshonin ne varr me than hidhja nje grusht dhe siper ta hodha mani im ta nbuluan trupin me dhe ajo ishte dita fundit Mami ah bre Mami sa me mungon sa po shkaterrohem dasht zoti sa me shpejt te takohemi ne boten tjeter Mami im 😓😢😭
Ku ti gjej dy pika lot
te shes shpirt' e si ble dot

Te marre ane te marre mehalla
te kepus gjithe Lule Boret
Nenes tja stolis kurora

Do ti mbjell tek koke e varrit
trendelina me blerime

Do ti behem dege e gjalle
ta freskoj e te qaj hall..🌻💗

5 dhjetor
e premte

Hej … nqs ndonje her ndodh ta lexosh kte sms … zdua te besh me faj veten per asgje . Gjerat jan sic jan dhe thjesht duhet ti pranojm . Un jam me fat qe te kam njohur ty , sido te jem , si do qe ka qën , si do që do jet , sido që eshte kjo e jona , sido qe jam un per ty ti do jesh gjithmon personi i diteve te mia me te mira , qe me ben te me buzeqesh shpirti , ai qe ishte per mua dhe kur un se meritoja qe ti te ishe .Mendimi im i par i cdo mengjesi dhe lutja ime e cdo mbremjeje .

Te dua me shpirt .
Shpresoj te me mbash mend per mir ..

@Caramele të shkuara dhe shërim të shpejtë.🤗🌺🌺
Mami jot do të donte të të shihte vetëm të buzëqeshur ndaj bëhu e fortë.
@Caramele të shkuara dhe shërim sa më të shpejtë.🤗🌺

I dashur E.,
Sa here zemren time e kaplon një angeshtim i pashpjegueshem, e di fare mire qe ti ne cast e ndryshon ate vetem me nje fjale, ti me fal qetesi. Dhe nese zemra ime gelon prej gezimit feminor, tashme ju keni marre udhen prej Parisit drejt e ne Tirane. Cdo rrahje e zemres sime dhe gjurmet tuaja perkojne me nje saktesi hyjnore. Te ndjej...!

08.12..

Sytë parashikojnë fundin e vitit..
Mbijetesa fundin e një "dite"
Si nomandë, memoria e ndarë
Pakësohet, në qeliza e inde....

Dhjetor 12,

I dashur E.,

Ne jemi njerez te hapesirave, udhtare te qete te kozmosit qe na therret pa pushim.
Qenia jone nuk lidhet vetem me token nen kembe sic bejne te zakonshmit, por edhe me driten e larget qe vjen prej yjeve dhe pasqyrohet ne shkelqimin e syve tane. Ne vallezojme me yjet, ne nje ritem te padukshem që vetem shpirtrat tane unike dhe ee lire mund ti degjojne.
Ne jemi te thurur nga e njejta drite qe ndricon qiellin dhe deperton brenda shpirtit tone, dhe rruga jone eshte e gjere sa universi vete.
Cdo frymemarrje na afron me pafundesine, cdo enderr na con aty ku ska fjale drejt horizontit.
Horizonti im je ti!...

29 November

I dashur ditar,
Ndonjehere me frikeson intuita ime.
Sahere ndjej dicka, del e vertete.
Sikur e kuptoj gjithmone cfare po ndodh, cfare do te ndodhe, edhe kur nuk dua ta di.
Do doja te isha gabim ndonjehere.
Do doja ta kisha ndjere gabim nje njeri, nje situate, nje perfundim.
Por jo…
Gjithmone me del fiks ashtu sikur e kam menduar.
Dhe kjo me lodh.
Ndonjehere dua te jem thjeshte e qete,
Te mos ndjej gjithcka paraprakisht, te mos i parashikoj gjerat.
Dua vetem te ndodhe dicka qe tregon se jo cdo mendim eshte i sakt.

E keshtu ditar, fiks keshtu☺️
me tërheq te te lexoj🤗

Data 9 besoj dhjetor
Habitem
Betohem qe habitem me njerzit qe mendojne se nje sjellje/qendrim i mir sot do kanceloj 30 vjet trauma.
Ndoshta ajo/ajo tjetra e ka harruar… dhe un gjithashtu kam harruar shum gjera (shyqyr) por tani ato endrra horror jan kthyer ne realitet dhe do ti pi me nje got uji cdo nat, cdo dit te jetes time.
Jo per gje por nuk harroj dot qe ky qendrim i mire vjen nga fakti qe sot rri me dhembet jasht si qen i terbuar duke mos i lan me hapesire askujt te luaj me ndjenjat e mia.
Se di pse ankohen… un i jam nenshtruar duke harruar totalisht veten per nje koh shum te gjat. Kshu qe, do uleras me sa forc te ket shpirti dhe nuk ndihem aspak ne faj pasi è bej.

Me vjen te qesh… se edhe è qeshmja me ka ndryshuar. Cit “si shtrig” Ndoshta jam e till.
Sì mund te reagosh kur nuk identifikohesh me me emrin tend por me emrin e nje semundje?!
E pranoj, por me kushtet e mia.
Qetesia ime ka shum rendesi dhe kush ofendohet, dera eshte aty, ciao ✋

11 Dhjetor

I dashur J
Se di ca mund te them, por po te mendoja
Se ca po mendoja nuk e di,por mu kujtove.
Dikush me ka thene, qe une nuk bej paqe me veten, per shkak te gjerave te pamenduara dhe te sforcuara qe bej.
E di do ma thoje dhe ti te njejten gje, ma ke thene.
E di do me bertisje, sepse edhe une i bertas vetes.
Ama qe kur u larguam, cdo gje ndryshoi, dhe une nuk e di cfare bej me.
Nejse, budalliqe po mendoj, por e di qe sdo te pelqente asgje, sepse as une spelqej asgje qe bej, asgje te vetja.
Mfal.
Kaq.

Naten

Back