Po
Dmth meqenëse ja shiti Sazanin ivankes qenka në anën e duhur eeeeeeeee?
Te pyeti ty dhe mua kur ja shiti????? Unë, ti dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jemi pronarë të Sazanit.
Po më çudit ti me kte "qenka Rama ne anen e duhur".1. Ajo blerje e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake. Per kete fajin nuk e ka Rothchild por arkeologet e historianet e Shqiperise qe i datojne te tera ne shek. IV pes. Me kujto pak kete protesten tende se nuk e mbaj mend. Cfare ke thene saktesisht?!
2. E degjova. Perseri dalin pyetjet:
a. Pse nuk beri sherr Greqia kur ju shit Katarit? Se lere qe Shqiptaret u organizuan per here te dyte ne histori kunder qeverise, e para ne '97, dhe kjo nuk me mbush mendjen. Asnje shqiptar asnjehere nuk ka protestuar per probleme kombetare e ekonomike, vetem per politike. Mos te shtoj ketu se e vetmja lufte kombetare e organizuar ka qene ajo qe drejtoi vllehu per te krijuar Greqine.
b. Pse kerkon Rothchild te kete nje footprint ne Shqiperi?
Rama eshte Sorosian por s'e ka problem te perkulet para cdo fuqie. Si person kjo quhet mungese karakteri. Si politikan, qellon te jete perkohesisht ne anen e duhur nga fati. Per momentin ti nuk ke askend ne politike qe te mund te zevendesoje Ramen, si edhe te zhbeje demet qe i ka bere ai. Duke filluar nga shitja e mijera kilometrave detare dhe ishujve tek Greku. Ku i keni protestat?
Ju nuk cani koken me shit tere ishullin, po cani koken vetem kur perdoret? E habitshme.
Dmth meqenëse ja shiti Sazanin ivankes qenka në anën e duhur eeeeeeeee?
Te pyeti ty dhe mua kur ja shiti????? Unë, ti dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jemi pronarë të Sazanit.