Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

EDI RAMA: S'kanë bërë prokopi popujt që udhëhiqen nga delirantët dhe sharlatanët!

Po
1. Ajo blerje e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake. Per kete fajin nuk e ka Rothchild por arkeologet e historianet e Shqiperise qe i datojne te tera ne shek. IV pes. Me kujto pak kete protesten tende se nuk e mbaj mend. Cfare ke thene saktesisht?!
2. E degjova. Perseri dalin pyetjet:
a. Pse nuk beri sherr Greqia kur ju shit Katarit? Se lere qe Shqiptaret u organizuan per here te dyte ne histori kunder qeverise, e para ne '97, dhe kjo nuk me mbush mendjen. Asnje shqiptar asnjehere nuk ka protestuar per probleme kombetare e ekonomike, vetem per politike. Mos te shtoj ketu se e vetmja lufte kombetare e organizuar ka qene ajo qe drejtoi vllehu per te krijuar Greqine.
b. Pse kerkon Rothchild te kete nje footprint ne Shqiperi?

Rama eshte Sorosian por s'e ka problem te perkulet para cdo fuqie. Si person kjo quhet mungese karakteri. Si politikan, qellon te jete perkohesisht ne anen e duhur nga fati. Per momentin ti nuk ke askend ne politike qe te mund te zevendesoje Ramen, si edhe te zhbeje demet qe i ka bere ai. Duke filluar nga shitja e mijera kilometrave detare dhe ishujve tek Greku. Ku i keni protestat?

Ju nuk cani koken me shit tere ishullin, po cani koken vetem kur perdoret? E habitshme.
Po më çudit ti me kte "qenka Rama ne anen e duhur".
Dmth meqenëse ja shiti Sazanin ivankes qenka në anën e duhur eeeeeeeee?
Te pyeti ty dhe mua kur ja shiti????? Unë, ti dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jemi pronarë të Sazanit.

Po

Po më çudit ti me kte "qenka Rama ne anen e duhur".
Dmth meqenëse ja shiti Sazanin ivankes qenka në anën e duhur eeeeeeeee?
Te pyeti ty dhe mua kur ja shiti????? Unë, ti dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jemi pronarë të Sazanit.
Ne se e ke harruar pse nuk u zhduk Shiperia ne '97 po ta lejoj edhe kete pyetje fillestaresh ne mendim.
Nuk mendon se turimzmi iken nga Greqia dhe vjen drejt Shqiperise, dhe me se ka investuar ne Shqiperi SHBA mbron inetersat e saj? SHBA eshte nga ato vend qe nuk perzihet ku nuk ka interes. Kete e di Greku mire.
Nga ana e tjeter eshte sigurte qe parate do vene tek familjet e PS-se te cilat nuk investojne en Shiperi po i dergojne parate jashte. Jeni vone shoku.Keni shkaterruar gjithe Shqiperine, Vjosen, Luren, Valbonen, Shengjinin, Dumrene, Lezhen, Ishulline Gjuetareve, kepine Rodonit, Porto Romanoin, Butrintin, Velopojen, Saranden.... Dhe kjo levizje vetem do i pershpejtoje fundin Shqiperise pasi po perdoret politikisht nga Europa kurve kunder saj.

Kaq kisha une. Tani shprehni zgjuaresine ne sharje per shqiptarin tjeter.

Last edited:
Nuk di cfare ke thene ne kete post qe une e kam shtruar ndryshe. Me duket se kam shkruar me siper: "Ajo blerje [Rothchild] e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake."

Ti po thua qe Rothchild e ka bere kete masaker? Me jep datimin e ketyre ndryshimeve.
Po ashtu edhe protesten tende kunder blerjes nga Rothchild qe mua nuk me kujtohet.
Po tani si thua ti, kam nerva unë të kërkoj ore e ore te tera postime të viteve të shkuara? Ku e di une pse nuk te kujtohet ty.
Shko shikoje atje në Butrint masakrën. Unë i njoh të gjitha vendet arkeologjike të atdheut tim, dhe jo vetëm.

Ne se e ke harruar pse nuk u zhduk Shiperia ne '97 po ta lejoj edhe kete pyetje fillestaresh ne mendim.
Dihet se unë nuk i kam shum qef Turqit. Por ndërhyrja vendimtare e turkeshes Tansu Ciller shpëtoi Shqipërinë. Ushtria greke ishte gati në Janinë. Si dhe ishin ca interesa Italiane që nuk i konvenonte coptimi i Shqipërisë në 97.
Jo rastësisht erdhi Prodi.

Dihet se unë nuk i kam shum qef Turqit. Por ndërhyrja vendimtare e turkeshes Tansu Ciller shpëtoi Shqipërinë. Ushtria greke ishte gati në Janinë. Si dhe ishin ca interesa Italiane që nuk i konvenonte coptimi i Shqipërisë në 97.
Jo rastësisht erdhi Prodi.
Kete Tansune e kam sjelle une ne mendim ne 99. Dhe kam shtuar me fakte se ishin dy gjenerale te shtabit te mbrotjes te saj Shqiptare me origjine ata qe e kushtezuan. Nje nga keta u fut ne burg nga Erdogani ne moshen mbi 80 vjecare dhe vdiq aty per 'rebelim'. Keta shkruan se po te "hyje Greqia ne lufte pro-Serbit, ushtria turke do pushtoje brenda 24 oreve ishujt e Greqise". Domethene futej NATO ne konflikt te brendshem. Bazat e USA/NATOs asohohe qene kryesisht ne Turqi.

Nuk ishte turkja, ishin shqiptaret te cileve nuk u dini as emrin.
Ish-presidenti Kenan Evren, ish-komandanti i Forcës Ajrore, Tahsin Sahinkaya. [qe nxiten konflikt me Greqine]

1780780047463.png

Last edited:
Nuk mendon se turimzmi iken nga Greqia dhe vjen drejt Shqiperise, dhe me se ka investuar ne Shqiperi SHBA mbron inetersat e saj? SHBA eshte nga ato vend qe nuk perzihet ku nuk ka interes. Kete e di Greku mire.
Nga ana e tjeter eshte sigurte qe parate do vene tek familjet e PS-se te cilat nuk investojne en Shiperi po i dergojne parate jashte. Jeni vone shoku.Keni shkaterruar gjithe Shqiperine, Vjosen, Luren, Valbonen, Shengjinin, Dumrene, Lezhen, Ishulline Gjuetareve, kepine Rodonit, Porto Romanoin, Butrintin, Velopojen, Saranden.... Dhe kjo levizje vetem do i pershpejtoje fundin Shqiperise pasi po perdoret politikisht nga Europa kurve kunder saj.

Kaq kisha une. Tani shprehni zgjuaresine ne sharje per shqiptarin tjeter.
Ca lesh turizmi ikën nga Greqia pash zotin. Greqia ka 2000 ishuj. Cilësi shumë më të lartë turizmi se Shqipëria. Isha une vjet në fund shtatori për turizëm në Greqi. E di pse? Cilësi shërbimesh goxha me e larte me çmime goxha të mira. Nuk e harroj shishen e veres pinot grigio 50 euro diku andej nga Saranda.
Vere vari lesht, në smarketet italiane 4.5 euro blen.
Ti mendon se rritet turizmi nga ca legena nga Katari duke shkatërruar perlat e natyrës shqiptare?
A e ke parë si e kanë bërë jugun? E kanë masakruar në ndërtime.
Përpara se t'ju shesë territore shqiptare ca shkerdhatave nga Katari, ky hajvani i surrelit duhet t'ju çojë ujë të pijshëm vlonjatëve. Nuk ka ujë Vlora o shok. Ja pyet kte @L0verman se është vlonjat.
Nuk bëhet turizëm pa ujë të pijshëm.

Kete Tansune e kam sjelle une ne mendim ne 99. Dhe kam shtuar me fakte se ishin dy gjenerale te shtabit te mbrotjes te saj Shqiptare me origjine ata qe e kushtezuan. Nje nga keta u fut ne burg nga Erdogani ne moshen mbi 80 vjecare dhe vdiq aty per 'rebelim'. Keta shkruan se po te "hyje Greqia ne lufte pro-Serbit, ushtria turke do pushtoje brenda 24 oreve ishujt e Greqise". Domethene futej NATO ne konflikt te brendshem. Bazat e USA/NATOs asohohe qene kryesisht ne Turqi.

Nuk ishte turkja, ishin shqiptaret te cileve nuk u dini as emrin.
Ish-presidenti Kenan Evren, ish-komandanti i Forcës Ajrore, Tahsin Sahinkaya. [qe nxiten konflikt me Greqine]

View attachment 355174
Qe te mos i ha hakun unë se nuk e permenda. Jo vetëm kryeministrja Tansu Ciller, por gjithashtu presidenti turk Demirel mbrojti Shqipërinë në 97.

Shikoni si u ka ik ftyra, ish minister drejtesie tjetri, deri dje shitej si kundershtar i betuar i Rames, ndersa sot shan proteatuesit nga robt sepse kerkojne dorheqejen e Rames 😏, po u dridhen themelet, jane trembur si minjte se ajo pasuri e vjedhur me leket e Shqiptarve nuk do t'a gëzojne dot, as kto as femijet e tyre.

Shikoni si u ka ik ftyra, ish minister drejtesie tjetri, deri dje shitej si kundershtar i betuar i Rames, ndersa sot shan proteatuesit nga robt sepse kerkojne dorheqejen e Rames 😏, po u dridhen themelet, jane trembur si minjte se ajo pasuri e vjedhur me leket e Shqiptarve nuk do t'a gëzojne dot, as kto as femijet e tyre.

Boooo ca fytyre e poshtër!

Edi Rama ne 6 dite!
Ka 6 dite qe i thote kembes dore, 6 dite qe kerkon agjentura pse shqiptaret i jane mbledhur para zyres dhe i kerkojne DOREHEQJEN. Sepse shqiptaret sebashku me femijet e tyre ne shesh nuk presin asgje tjeter nga ARKITEKTI I se KEQES!
p.s...EDI RAMA DOREHIQU!
Mire mo mire, por a i intereson salverit qe te qerohet edveri?
Nga ana tjater, a eshte gati faktori nderkombetar per te lejuar zevendesimin e edverit ne momentet aktuale, apo nuk kane gjetur ende zevendesuesin?
Arma e fundit e edverit eshte kanosja me nje perseritje te '97 ...

Mire mo mire, por a i intereson salverit qe te qerohet edveri?
Nga ana tjater, a eshte gati faktori nderkombetar per te lejuar zevendesimin e edverit ne momentet aktuale, apo nuk kane gjetur ende zevendesuesin?
Arma e fundit e edverit eshte kanosja me nje perseritje te '97 ...
Dmth meqenëse i intereson salverit të qerohet, të rrijë dhe 40 vjet ky trapi surrelit.
Ene zogist ene rilindas 😂
Mir e ke se gjyshen ja punonte Zogu kti kok loqes së surrelit.
Mi senti qirje @doganieri ?

Dmth meqenëse i intereson salverit të qerohet, të rrijë dhe 40 vjet ky trapi surrelit.
Ene zogist ene rilindas 😂
Mir e ke se gjyshen ja punonte Zogu kti kok loqes së surrelit.
S'je kah i jep dum, or taj! Beji thirrje edhe ndonji rruspiçkanfili qe te gjesh mbeshtetje te plote :ROFLMAO:

Do deshiroja qe edhe Micotaqis te mendonte si ty. Damn it!
Micotaqis dhe ata para tij mendojnë për kombin e tyre.
Sipas kushtetutës greke të gjitha plazhet e Greqisë janë publike.
Kudo në Greqi, absolutisht kudo, ti mund të ngresh çadrën tënde dhe të bësh plazh.
Në Shqipëri e di çfarë ndodh? Të gjitha plazhet i kanë zagaret e Edvin Ramës, do i kenë dhe këta felliqesirat e Arabisë dhe Izraelit. Gjithashtu dhe ajo sharabajga Ivanka.

Micotaqis dhe ata para tij mendojnë për kombin e tyre.
Sipas kushtetutës greke të gjitha plazhet e Greqisë janë publike.
Kudo në Greqi, absolutisht kudo, ti mund të ngresh çadrën tënde dhe të bësh plazh.
Në Shqipëri e di çfarë ndodh? Të gjitha plazhet i kanë zagaret e Edvin Ramës, do i kenë dhe këta felliqesirat e Arabisë dhe Izraelit. Gjithashtu dhe ajo sharabajga Ivanka.

You are misinterpreting the case ( as you do most of the times ) … while there are no “ private beaches “ in Greece the businesses , hotels and bars are allowed to use and lease out 50 % of the space … meaning that they can charge the public to enter their space .

S'je kah i jep dum, or taj! Beji thirrje edhe ndonji rruspiçkanfili qe te gjesh mbeshtetje te plote :ROFLMAO:
Nuk ka shpjegim tjetër dashuria rilandase-zogiste. Tregojnë se gjyshja e ktij surrelsit ishte kameriere e Zogut, kurse gjyshi shofer i Zogut. Dhe zogu e kishte dashnore.
Ka ca kohë që nuk po përmend me gjyshen Xoni, se vite më parë na çau trapin me gjyshen filozofe :p
Gjyshja ime tha kshu gjyshja ime tha ashtu 😂
Sikur nuk e dimë ne ca gjyshe kishte. Gjyshe rrot kurve.

You are misinterpreting the case ( as you do most of the times ) … while there are no “ private beaches “ in Greece the businesses , hotels and bars are allowed to use and lease out 50 % of the space … meaning that they can charge the public to enter their space .
Ta them nga eksperienca. Kam qenë turist në Greqi dhjetra herë, kam bërë plazh ku më ka dashur trapi mua, askush nuk me ka penguar në asnjë plazh.
Por le ta lëmë eksperiencën time.
Krahaso kushtetutën e Greqisë me çfarë veprojnë këta zagaret e Edvin Ramës që kanë zaptuar gjithë vijën bregdetare.

1000011829.png

Kim Mehmeti: Protestues vërshoni në Bulevard, Piktori duhet të kuptojë se Shqipëria është e shqiptarëve dhe jo vetëm e votuesve e hajdutëve të tij.

...Piktori e tha publikisht se në protesta mund të dalin të gjithë shqiptarët, por për të popull janë vetëm votuesit e tij. Pra, ai nuk e fsheh se për të Shqipëria nuk është e shqiptarëve, por e votuesve të tij, e partisë së tij dhe pronë e tij...

Back