• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

EDI RAMA: S'kanë bërë prokopi popujt që udhëhiqen nga delirantët dhe sharlatanët!

Ta them nga eksperienca. Kam qenë turist në Greqi dhjetra herë, kam bërë plazh ku më ka dashur trapi mua, askush nuk me ka penguar në asnjë plazh.
Por le ta lëmë eksperiencën time.
Krahaso kushtetutën e Greqisë me çfarë veprojnë këta zagaret e Edvin Ramës që kanë zaptuar gjithë vijën bregdetare.

View attachment 355199

Edhe nje here u are misleading and manipulating the case .

Greqia ka areas and resorts ku publikut i kushton edhe thjeshte ta dergoje ne mendje … e jo me te ve dhe te ulet me peshqir ku te ja doje qejfi . lol

Se mos i shkon mendja E'Drames ti jape fund si miku i tij Klosi, pra t'ja jape vetes e te na lere pa "lider global" se ka namuz dreqi!
Ata qe i rrijne afer ta ruajne se na duhet per ta nxjerre para drejtesise!

Edhe nje here u are misleading and manipulating the case .

Greqia ka areas and resorts ku publikut i kushton edhe thjeshte ta dergoje ne mendje … e jo me te ve dhe te ulet me peshqir ku te ja doje qejfi . lol
Askush në Greqi nuk bllokon dot access në det, askush. Ti merr makinën, shkon ku të të dojë trapi, merr çadrën tënde dhe e ngul ku të të dojë qejfi. Nëse të pengon dikush, merr në tel policinë. Dhe abuzuesi ka pasoja të rënda. Vija bregdetare greke është publike
Pik

Ta thashë, e di nga eksperienca, i di ndryshimet. Herën e fundit isha vjet, në Shqipëri dhe Greqi.
Në Shqipëri kanë zaptuar çdogjë zagaret e Edvin Ramës. Në Greqi plazhet kanë access free everywhere.

Askush në Greqi nuk bllokon dot access në det, askush. Ti merr makinën, shkon ku të të dojë trapi, merr çadrën tënde dhe e ngul ku të të dojë qejfi. Nëse të pengon dikush, merr në tel policinë. Dhe abuzuesi ka pasoja të rënda. Vija bregdetare greke është publike
Pik

Ta thashë, e di nga eksperienca, i di ndryshimet. Herën e fundit isha vjet, në Shqipëri dhe Greqi.
Në Shqipëri kanë zaptuar çdogjë zagaret e Edvin Ramës. Në Greqi plazhet kanë access free everywhere.

Ok cadren tende . lol
Por hoteli pshm ka sunbeds out strictly for their guests or you pay … or a lot of them jane ndertuar ne nje forme ku publiku can’t access them .

Back