• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

EDI RAMA: S'kanë bërë prokopi popujt që udhëhiqen nga delirantët dhe sharlatanët!

Per c’fare dole ?
Apo per tokat e babes edhe ti .lol

Ehhh Zana, jane pak te veshtira per mendjen tende te bukur keto gjera.
Degjom mua, mos e zhubravit mendjen tende te bukur per keto gjera. Do te duhet mendja per gjera me te rendesishme me vone ne jete. Do te duhet per te bere gjellen.

Ehhh Zana, jane pak te veshtira per mendjen tende te bukur keto gjera.
Degjom mua, mos e zhubravit mendjen tende te bukur per keto gjera. Do te duhet mendja per gjera me te rendesishme me vone ne jete. Do te duhet per te bere gjellen.
I kam dhene provat tashme qe asgje nuk eshte e veshtire per mua ne mesin tuaj … se ju ha si gjethe molle. lol

I kam dhene provat tashme qe asgje nuk eshte e veshtire per mua ne mesin tuaj … se ju ha si gjethe molle. lol
Je e zonja.
Ti je aset i shperdoruar.
Ti duhet te ishe Ministre!
Shofer duhet te kishe @Akrepi n.
Une habitem si i ka shpetuar Rames nje Talent si ju Zana ?!

E kjo protesta që po vazhdon (ku jam edhe pjesë e tyre) do jetë një nga manipulimet më të mëdhaja të ndodhura në këtë vend.
Personalisht kam vënë bast, se asgjë nuk do arrihet.
Por kjo po përdoret si protestë anti - amerikane
Më saktë anti presidentit amerikanë.
Duke parë organizuesit, përfshirë atë kryesorin ambasadorin e BE jam krejtësisht i sigurtë se kjo protestë është e organizuar & sponsorizuar nga banda.
E kam shqiptuar që ditët e para, por jam bërë pjesë dje për të vetmen arsye
Jam anti-diktat i krimit Rama & Balluku
Kshu thot dhe Rama. Qenke bo patronazhist ti plako.
Duhet të kuptosh dy gjëra të thjeshta. Jared Kushner nuk është Amerika.
Aty ku jeton ti ësht bo muti mullar. Është protestë anti Rama, dhe më gjerë protestë anti establishment.
Dhe e fundit Albania is not on sale ke ca shkedhata Arabie dhe një çifuti. Kushdo qoftë ky çifut. Kujt i plasi k@ri se dhëndri i kujt është ky çifut!!!

Aty ku jeton ti ësht bo muti mullar. Është protestë anti Rama, dhe më gjerë protestë anti establishment.
Dhe e fundit Albania is not on sale ke ca shkedhata Arabie dhe një çifuti. Kushdo qoftë ky çifut. Kujt i plasi k@ri se dhëndri i kujt është ky çifut!!!
Do deshiroja qe edhe Micotaqis te mendonte si ty. Damn it!

Po, po patronazhist jam
Përderisa gënjehem nga çumçakezët e UET dhe të Hysenbelliut!
Screenshot_20260606_212224_Facebook.jpg

Last edited:
Lideri "global" i drejtohet me një ankesë me shkrim CNN se pse i jep kaq hapësirë kësaj që po ndodh në Shqipëri!

...Sipas Ramës, në realitet nuk ka asnjë projekt dhe asnjë leje ndërtimi, ndërkohë që për protestuesit ka hedhur hijë dyshimi se nuk i kalojnë 2 mijë veta dhe maksimumi sipas tij 8 mijë veta...

Je e zonja.
Ti je aset i shperdoruar.
Ti duhet te ishe Ministre!
Shofer duhet te kishe @Akrepi n.
Une habitem si i ka shpetuar Rames nje Talent si ju Zana ?!

Leri k’to ti tani … por na thuaj sa te pagoi Rusi per te dalur ne proteste .. se ke nja 2-3 vjet qe ben propagande antishqiptare ? Lol

Po, po patronazhist jam
Përderisa gënjehem nga çumçakezët e UET dhe të Hysenbelliut!
Ore se na çuditi dhe ti. Nuk e di kush k@rin është ky Hysenbelliu apo UET, se kam 36 vjet i larguar nga Shqipëria. Gjëja që di une meqenëse disponoj dhe një pashaportë shqiptare. Unë dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jemi bashkepronare te ishullit të Sazanit, sepse është pronë publike shqiptare.
Refuzoj në mënyrë kategorike që këtë ishull t'a blejë një plehre çifute, sepse është dhe prona ime.
Ke pyeti ky bythqiri i surrelit kur shet prona? Kush ja la Sazanin trashëgim këtij pederastit të surrelit? Kristaqi?
Sazanin, pikën strategjike të Otrantos nuk e morën dot italianët në 1914, e mbrojtën paraardhësit tanë. Nuk mundet t'a shesë ky kerma I rilindjes.

Do deshiroja qe edhe Micotaqis te mendonte si ty. Damn it!
Ca hyn micotaqis në kte muhabet?
Për inat të micotaqis t'ja shesim Shqipërinë arabëve dhe Jared Kushner???? Kështu thua ti????
Te shesë bythen e vet bythqiri i surrelit, jo Shqipërinë.

Ore se na çuditi dhe ti. Nuk e di kush k@rin është ky Hysenbelliu apo UET, se kam 36 vjet i larguar nga Shqipëria. Gjëja që di une meqenëse disponoj dhe një pashaportë shqiptare. Unë dhe 4.5 milionë shqiptarë të tjerë jam bashkepronar i ishullit të Sazanit, sepse është pronë publike shqiptare.
Refuzoj në mënyrë kategorike që këtë ishull t'a blejë një plehre çifute, sepse është dhe prona ime.
Ke pyeti ky bythqiri i surrelit kur shet prona? Kush ja la Sazanin trashëgim këtij pederastit të surrelit? Kristaqi?
Sazanin, pikën strategjike të Otrantos nuk e morën dot italianët në 1914, e mbrojtën paraardhësit tanë. Nuk mundet t'a shesë ky kerma I rilindjes.
Ndajmë të njëjtin mendim,.por jemi krejt të kundërt në ato që po kontrollojnë, manaxhojnë protestën.
Pjesa dërrmuese e protestuesve janë po aq të acaruar me regjimin, e janë aty kundër këtij të fundit.
Problemi çalon tek koka e protestës.
Do presim e shohim.
Shpresoj që unë të jem i gabuar, që të fitoj Shqipëria
Unë parashikoj në ato që shoh e përjetoj

Ca hyn micotaqis në kte muhabet?
Për inat të micotaqis t'ja shesim Shqipërinë arabëve dhe Jared Kushner???? Kështu thua ti????
The shesë bythen e vet bythqiri i surrelit, jo Shqipërinë.
Hyn, se kjo proteste eshte organizuar nga Greku. Po ta blente Rothchild, sic kishte blere perkohesisht Butrintin, askush nuk do protestonte. Pse nuk protestojne per shkaterrimin e Butritinit keta autobuset qe pagon Greqia qe te vine ne demonstrata? Pse vetem per kete investim ne kete kohe dhe asnje ze kur ja shiten shiten Katarit? Apo se e riblene Amerikanet?
SHBA u be barriere e ndarjes se Shqiperise ne 1997 dhe tash duan ta kepusin cfaredo lidhje qe ka patur Shiperia me EU/NATO dhe SHBA. Vetem turtulli nuk e sheh kete loje. Nuk eshte hera e pare qe na luajne si cifteli, dhe kend pa? Me patriotet.
Kjo ceshtje eshte kali i Trojes. Nuk them se nuk duhet mbrojtuar pasuria kombetare, po kjo eshte te fillosh te mbrosh shendetin duke gjuajtur veten ne koke.

Ndajmë të njëjtin mendim,.por jemi krejt të kundërt në ato që po kontrollojnë, manaxhojnë protestën.
Pjesa dërrmuese e protestuesve janë po aq të acaruar me regjimin, e janë aty kundër këtij të fundit.
Problemi çalon tek koka e protestës.
Do presim e shohim.
Shpresoj që unë të jem i gabuar, që të fitoj Shqipëria
Unë parashikoj në ato që shoh e përjetoj
Nuk e kam idenë kush është koka e protestës. Me duket spontane tani për tani. Njerzve ju ca trapi shumë më zgjebjen e surrelit. Parullat që hidhen në protestë me duken të drejta, anti establishment dhe ne mbrojtje të territorit shqiptar.

Nuk mund të vijnë ca nga Katari aty dhe të punësojnë ca skllevër nga India dhe Bangladeshi dhe unë të caj trapin në fund të botes.
Kush shet qoftë dhe një centimetër të tokës shqiptare është armiku im.
Albania is not on sale
Pik

Last edited:
  • Like
Reactions: par
Hyn, se kjo proteste eshte organizuar nga Greku. Po ta blente Rothchild, sic kishte blere perkohesisht Butrintin, askush nuk do protestonte. Pse nuk protestojne per shkaterrimin e Butritinit keta autobuset qe pagon Greqia qe te vine ne demonstrata? Pse vetem per kete investim ne kete kohe dhe asnje ze kur ja shiten shiten Katarit? Apo se e riblene Amerikanet?
SHBA u be barriere e ndarjes se Shqiperise ne 1997 dhe tash duan ta kepusin cfaredo lidhje qe ka patur Shiperia me EU/NATO dhe SHBA. Vetem turtulli nuk e sheh kete loje. Nuk eshte hera e pare qe na luajne si cifteli, dhe kend pa? Me patriotet.
Kjo ceshtje eshte kali i Trojes.
A nuk isha unë që ulerisja në forum kur bleu Butrintin bythqiri çifut Rothschild???
Ai e di ti qe Sazanin këtij Kushner ja prezantoi po ky shkerdhate Rothschild????
S'ka nevojë fare për kalë troje këtu. Është një bythqir surreli haptas ketu që bën tregëti territoresh shqiptare për të blerë influence dhe të mbajë pushtetin.

1. A nuk isha unë që ulerisja në forum kur bleu Butrintin bythqiri çifut Rothschild???
2. Ai e di ti qe Sazanin këtij Kushner ja prezantoi po ky shkerdhate Rothschild????
S'ka nevojë fare për kalë troje këtu. Është një bythqir surreli haptas ketu që bën tregëti territoresh shqiptare për të blerë influence dhe të mbajë pushtetin.
1. Ajo blerje e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake. Per kete fajin nuk e ka Rothchild por arkeologet e historianet e Shqiperise qe i datojne te tera ne shek. IV pes. Me kujto pak kete protesten tende se nuk e mbaj mend. Cfare ke thene saktesisht?!
2. E degjova. Perseri dalin pyetjet:
a. Pse nuk beri sherr Greqia kur ju shit Katarit? Se lere qe Shqiptaret u organizuan per here te dyte ne histori kunder qeverise, e para ne '97, dhe kjo nuk me mbush mendjen. Asnje shqiptar asnjehere nuk ka protestuar per probleme kombetare e ekonomike, vetem per politike. Mos te shtoj ketu se e vetmja lufte kombetare e organizuar ka qene ajo qe drejtoi vllehu per te krijuar Greqine.
b. Pse kerkon Rothchild te kete nje footprint ne Shqiperi?

Rama eshte Sorosian por s'e ka problem te perkulet para cdo fuqie. Si person kjo quhet mungese karakteri. Si politikan, qellon te jete perkohesisht ne anen e duhur nga fati. Per momentin ti nuk ke askend ne politike qe te mund te zevendesoje Ramen, si edhe te zhbeje demet qe i ka bere ai. Duke filluar nga shitja e mijera kilometrave detare dhe ishujve tek Greku. Ku i keni protestat?

Ju nuk cani koken me shit tere ishullin, po cani koken vetem kur perdoret? E habitshme.

Last edited:
1. Ajo blerje e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake. Per kete fajin nuk e ka Rothchild por arkeologet e historianet e Shqiperise qe i datojne te tera ne shek. IV pes. Me kujto pak kete protesten tende se nuk e mbaj mend. Cfare ke thene saktesisht?!
2. E degjova. Perseri dalin pyetjet:
a. Pse nuk beri sherr Greqia kur ju shit Katarit? Se lere qe Shqiptaret u organizuan per here te dyte ne histori kunder qeverise, e para ne '97, dhe kjo nuk me mbush mendjen. Asnje shqiptar asnjehere nuk ka protestuar per probleme kombetare e ekonomike, vetem per politike.
b. Pse kerkon Rothchild te kete nje footprint ne Shqiperi?

Rama eshte Sorosian por s'e ka problem te perkulet para cdo fuqie. Si person kjo quhet mungese karakteri. Si politikan, qellon te jete perkohesisht ne anen e duhur nga fati. Per momentin ti nuk ke askend ne politike qe te mund te zevendesoje Ramen, si edhe te zhbeje demet qe i ka bere ai. Duke filluar nga shitja e mijera kilometrave detare dhe ishujve tek Greku. Ku i keni protestat?

Ju nuk cani koken me shit tere ishullin, po cani koken vetem kur perdoret? E habitshme.
Ke qenë në Butrint ti? E ke parë si e kanë masakruar me ndërtime???
Unë isha vjet në Tetor.
Dy foto poshtë. Natyrisht nuk fotografova ndërtimet abuzive të këtyre plehrave.

1000011827.jpg1000011828.jpg

Ke qenë në Butrint ti? E ke parë si e kanë masakruar me ndërtime???
Unë isha vjet në Tetor.
Dy foto poshtë. Natyrisht nuk fotografova ndërtimet abuzive të këtyre plehrave.

View attachment 355167View attachment 355168
Nuk di cfare ke thene ne kete post qe une e kam shtruar ndryshe. Me duket se kam shkruar me siper: "Ajo blerje [Rothchild] e shpetoi perkoheshit nga masakra, por ama e renditi si arkeologji Greko-Romake."

Ti po thua qe Rothchild e ka bere kete masaker? Me jep datimin e ketyre ndryshimeve.
Po ashtu edhe protesten tende kunder blerjes nga Rothchild qe mua nuk me kujtohet.

Back