Buzeqeshje tha jo tzgerdhime
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Buzeqeshje tha jo tzgerdhime
Ty të ha kurizi vet më duket, pastaj kur të gacmoj unë shkon me vrap të qash tek mami.Buzeqeshje tha jo tzgerdhime

NarrlTy të ha kurizi vet më duket, pastaj kur të gacmoj unë shkon me vrap të qash tek mami.![]()
![]()
Mama mia, mama mia, çfarë trimëreshash paska Shqipëria!Narrl
As kur esht dasht me shku te mami
Skam shlu najher
Ti je pre e leht per mu![]()

A tkeqen filoMama mia, mama mia, çfarë trimëreshash paska Shqipëria!![]()
Ri mirë se do ju gacmoj mojjjjjj, pastaj mos të kemi më llafe jo jam mirë, e jo s'jam mirë.A tkeqen filo
Eja dalim një xhiro , pijmë kafe e llafosemi
Ajo eshte e qeshur me shpirt nuk eshte zgerdhime.Buzeqeshje tha jo tzgerdhime
Kjo eshte buzeqeshje tipike kur shoku hap nje shishe whiskey 12 vjeçare e ti thua "Po e pi nje gote dhe pse e kam lënë)
E di qe mka ra njeri njeher mua me ftere surratitKëtu tu falësh naj ftere ballit e është pak.![]()
Qesha me zë.E di qe mka ra njeri njeher mua me ftere surratit
Edhe ftere ftere nga ato te medhat
Me goditi pa e prit fare (tip psiqiku) une pata bo fjale me nje shokun e tij te dhomes (ndanim apartamentin ne veri n suedi) por thjesht fjal
Ky miku pas nja ca ditesh une hy ne guzhine pa me then asnje fjale vetem kur te me vje fterja surratit
Se di si nuk rash ne tok, mu deshen ca sekonda ta marr veten ky ja kishte fut vrapit edhe kshu kshu
Syt xixa po t themQesha me zë.![]()