• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Fal një buzëqeshje një anëtari.

tom-and.gif

Këtu tu falësh naj ftere ballit e është pak.😁

Këtu tu falësh naj ftere ballit e është pak.😁
E di qe mka ra njeri njeher mua me ftere surratit 😂😂😂

Edhe ftere ftere nga ato te medhat
Me goditi pa e prit fare (tip psiqiku) une pata bo fjale me nje shokun e tij te dhomes (ndanim apartamentin ne veri n suedi) por thjesht fjal

Ky miku pas nja ca ditesh une hy ne guzhine pa me then asnje fjale vetem kur te me vje fterja surratit 😂
Se di si nuk rash ne tok, mu deshen ca sekonda ta marr veten ky ja kishte fut vrapit edhe kshu kshu

E di qe mka ra njeri njeher mua me ftere surratit 😂😂😂

Edhe ftere ftere nga ato te medhat
Me goditi pa e prit fare (tip psiqiku) une pata bo fjale me nje shokun e tij te dhomes (ndanim apartamentin ne veri n suedi) por thjesht fjal

Ky miku pas nja ca ditesh une hy ne guzhine pa me then asnje fjale vetem kur te me vje fterja surratit 😂
Se di si nuk rash ne tok, mu deshen ca sekonda ta marr veten ky ja kishte fut vrapit edhe kshu kshu
Qesha me zë.🤣🤣🤣🤣

Back