Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 13,601
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !faleminderit pa problem gjithashtu dhe per ju@Albaa te te fal nje buzeqeshje, se une pa rradhe e kam bezdi te futem?
Atehere po e le kur te shprehemi njëjës jo shumës.faleminderit pa problem gjithashtu dhe per ju![]()
hahaha e keqkuptove , ne fakt per ju po te drejtohem pikerish ty ja se e bejm dhe per tyAtehere po e le kur te shprehemi njëjës jo shumës.
flm Dani qe sjell vec pozitivitet
Keto modifikimet e forcuara s'me pelqejne zakonisht, por po e marr ne forme pozitivehahaha e keqkuptove , ne fakt per ju po te drejtohem pikerish ty ja se e bejm dhe per ty
Me modesti dhe respekt, sepse prej teje gjithashtu veç pozitivitet marrflm Dani qe sjell vec pozitivitet![]()
pa diskutim qe me gjithe pozitivitet ta dhashe, ne fakt zakonisht kur flas vec me 1 person e konsideroj ti drejtohem me ju sepse me dukej si shenje me e respektueshmeKeto modifikimet e forcuara s'me pelqejne zakonisht, por po e marr ne forme pozitive
"Roger, message received and understood"
It is
Uh kaloi këtu edhe @Belle, po i buzëqesh edhe asaj sigurisht![]()