Trendafili
V.I.P
- Anëtar
- May 29, 2023
- Postime
- 17,275
- Pikët
- 113
Cili është hobi që gjithmonë me dashur t'a provosh?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk janë pyetje për ty këto shoku Tanksi... këto pyetje janë vetëm për shoqet Tankiste!Do doja të isha njeri i padukshëm...jo, këtë aftësi e kamçfarë do doja çfarë do doja..spo më vjen asgjë në mëndje
Po përgjigjem unë sa tju dalë turpi atyre.Nuk janë pyetje për ty këto shoku Tanksi... këto pyetje janë vetëm për shoqet Tankiste!![]()
![]()
Ciles/-it anerar do i vije per vizite si i padukshem?Do doja të isha njeri i padukshëm...jo, këtë aftësi e kamçfarë do doja çfarë do doja..spo më vjen asgjë në mëndje
Jezu KrishtinNëse do kishe mundësinë të zgjidhje një person në të gjithë botën, kë do ftoje për darkë?
I kam nja dy në mëndjeCiles/-it anerar do i vije per vizite si i padukshem?
Domethënë mua?Jezu Krishtin![]()

Edhe une.I kam nja dy në mëndje![]()
Sa emer te bukur qe keDomethënë mua?![]()
BesojA besoni vertete ne thenien; "Personi i duhur, koha e gabuar" - apo kjo eshte vetem nje arsye per te mos vazhduar me tej?
Me personin e gabuarCka ju frikeson me shume: te perfundoni beqare apo te perfundoni me njeriun e gabuar?
Varet esht momentale si ndjesiA jeni ndjere ndonjehere te nenvleresuara dhe si keni arritur te tejkaloni. (raport pune, familje, lidhje dashurie etj.)
Ka shume gjera qe si flas.Cka eshte dicka per te cilen ju jeni krenare, por per te cilen nuk preferoni te flisni shume.
@JordanBelfort11 me qen brenda per brenda pytjesNëse do kishe mundësinë të zgjidhje një person në të gjithë botën, kë do ftoje për darkë?
Jo smund ta tregoj.A keni ndonjë dëshirë sekrete që mund të tregohen?
Mua me frikso e ardhmja, kshuqe cdo gje per te ardhmen.Nëse një sferë kristali do të tregonte të vërtetën për ty dhe jetën tënde, të ardhmen tënde ose gjithçka tjetër, çfarë do kishe dëshirë të merrje vesh?
Po ka.A ka ndonjë gjë që t'i e ke ëndërruar t'a bësh për një kohë të gjatë, por nuk e ke bërë dhe pse?
Miqesia per mua eshte e shenjt.Çfarë vlerësoni më shumë në një marrëdhënie miqësore?
Sta them.Cili është hobi që gjithmonë me dashur t'a provosh?
AraftaCili është seriali i fundit që e ndoqët pa pushim?
GjumCila është mënyra juaj e preferuar për t'u çlodhur pas një dite të gjatë?
All time treatment per veten trupin, flokt, ftyren dhe udhetimeNëse paratë nuk do ishin problem, me çfarë do t'a kalonit kohën duke bërë?