• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Femrat pergjigjen 2

Cila është mënyra juaj e preferuar për t'u çlodhur pas një dite të gjatë?

Nëse do mund të ndërronit jetën tuaj me këdo për një ditë, kush do të ishte?

Nëse paratë nuk do ishin problem, me çfarë do t'a kalonit kohën duke bërë?

A besoni vertete ne thenien; "Personi i duhur, koha e gabuar" - apo kjo eshte vetem nje arsye per te mos vazhduar me tej?
Besoj
Cka ju frikeson me shume: te perfundoni beqare apo te perfundoni me njeriun e gabuar?
Me personin e gabuar
A jeni ndjere ndonjehere te nenvleresuara dhe si keni arritur te tejkaloni. (raport pune, familje, lidhje dashurie etj.)
Varet esht momentale si ndjesi
Cka eshte dicka per te cilen ju jeni krenare, por per te cilen nuk preferoni te flisni shume.
Ka shume gjera qe si flas.

Nëse do kishe mundësinë të zgjidhje një person në të gjithë botën, kë do ftoje për darkë?
@JordanBelfort11 me qen brenda per brenda pytjes😛😂
A keni ndonjë dëshirë sekrete që mund të tregohen?
Jo smund ta tregoj.

Nëse një sferë kristali do të tregonte të vërtetën për ty dhe jetën tënde, të ardhmen tënde ose gjithçka tjetër, çfarë do kishe dëshirë të merrje vesh?
Mua me frikso e ardhmja, kshuqe cdo gje per te ardhmen.
A ka ndonjë gjë që t'i e ke ëndërruar t'a bësh për një kohë të gjatë, por nuk e ke bërë dhe pse?
Po ka.
Se kam bere se ku di une sjan plotesu kushtet
Çfarë vlerësoni më shumë në një marrëdhënie miqësore?
Miqesia per mua eshte e shenjt.
Besimi dhe vleresimi ndaj njeri tjetrit esht shume e rendesishme.

S
Cili është hobi që gjithmonë me dashur t'a provosh?
Sta them.
Cili është seriali i fundit që e ndoqët pa pushim?
Arafta
Cila është mënyra juaj e preferuar për t'u çlodhur pas një dite të gjatë?
Gjum

Nëse paratë nuk do ishin problem, me çfarë do t'a kalonit kohën duke bërë?
All time treatment per veten trupin, flokt, ftyren dhe udhetime

Back