Marya
V.I.P
- Anëtar
- Mar 31, 2011
- Postime
- 37,660
- Pikët
- 113
Canten supit e Udhetuar..e te flija ku te me zinte nataNëse paratë nuk do ishin problem, me çfarë do t'a kalonit kohën duke bërë?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Canten supit e Udhetuar..e te flija ku te me zinte nataNëse paratë nuk do ishin problem, me çfarë do t'a kalonit kohën duke bërë?
Cila është mënyra juaj e preferuar për t'u çlodhur pas një dite të gjatë?
Po..kur lexoj per karakterin e njerezve.....del shpesh hereA besoni në horoskopë?
Moskokecarja,Cila është aftësia që do dëshironit ta kishit?
Hiking,por ne pranine e njerevze qe ja vlenCili është hobi që gjithmonë me dashur t'a provosh?
Leket qe ma dha dikush per sherimin e mamit,apo edhe per sherimin e kunatit..Cila është dhurata më e mirë që ke marrë ndonjëherë?
Me duket e frikshme per nje dite.Nëse do mund të ndërronit jetën tuaj me këdo për një ditë, kush do të ishte?
Prinderit e mi.Nëse do kishe mundësinë të zgjidhje një person në të gjithë botën, kë do ftoje për darkë?
Nje thote Trendafillua jo dy.Prinderit e mi.
Ben perjashtim ai ne disa raste.Nje thote Trendafillua jo dy.
Ashtu thua, mendon se Trendafili do bej nje perjashtim per ty?Ben perjashtim ai ne disa raste.![]()
Nuk i rendojne pytjes se Trandafilit,se jane ne tjetren bote ata,po thash tu telefonoj,ndoshta me degjojne.Ashtu thua, mendon se Trendafili do bej nje perjashtim per ty?
@Trendafili hajde shto nje perjashtim te pietja jote.
Si mund ta them nese nuk preferoj te flas per ate gje?
Ketu shihet sa me negativizem i merr gjerat.
Nga 7-8 pyetja sa bera, zgjodhje t'i pergjegjiesh me anti-argument nje pyetje e cila mund te mos ishte formuluar mire ose e bere qellimisht ashtu.
Po pse, tani e zbulove ti?![]()
@Auroraa -s i lejohet të zgjedhi deri në 101 persona nëse dëshiron sepse është një ndër vajzat më të mira të forumit!Ashtu thua, mendon se Trendafili do bej nje perjashtim per ty?
@Trendafili hajde shto nje perjashtim te pietja jote.