• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Filmi i fundit që keni parë,apo do të shikoni🎬📺

Status
Temë e mbyllur.
Hachen e lashe, se s’mu kujtonte sezoni i kaluar dhe pashe “I care a lot”. Humbje kohe, film budalla. 🙈

Hachen e lashe, se s’mu kujtonte sezoni i kaluar dhe pashe “I care a lot”. Humbje kohe, film budalla. 🙈
Sikur pretendon per Oscar 😝 une u preka pak ne fillim fare kur e moren me stil ate ne azil, I moren gjithe ate shpi t’bukur, po me pas sme beri me pershtypje se e pashe ish fake lool

Sikur pretendon per Oscar 😝 une u preka pak ne fillim fare kur e moren me stil ate ne azil, I moren gjithe ate shpi t’bukur, po me pas sme beri me pershtypje se e pashe ish fake lool

Po qe se pretendon, oskarin do marre!! 😜
i rashe ne qafe kot ‘i care a lot’, se ‘behind her eyes’ ishte me idiot. 🙈

Po qe se pretendon, oskarin do marre!! 😜
i rashe ne qafe kot ‘i care a lot’, se ‘behind her eyes’ ishte me idiot. 🙈
E fillova dhe une ate behind her eyes, me gjjthe mend idiot. Deri te episode 2 shkova me sforzo. Aq ka rene cilesia sa ishte number 2 kur po kerkoja 🙄 p.s. alamet gruaje me sy t bukura, ju ngrit ... mendja per jevgen.🤦‍♀️

"Sahara" i vitit 1995 Remake me James Belushin.
Kush di ndonje link ta terheqim?

Se me ka vajtur per ca kokoshka sot...
Vetem kujdes me reklamat, instalo Adblock plus

Them te shoh ne darke kete Filmin :

p.jpg

Pashe nja 4 episode nga keto series ne Netflix last nite, interesant, por gjithe naten kam pare endrra me avion luftarak. Lol

Shikoj shpesh me deshire ne YouTube filmin "Dora e Ngrohte" sepse pothuajse 90% e ketij filmi eshte xhiruar ne Durres!
Kujtoj me mall sa here qe e shoh kete film, cdo rrugice, cdo vend, cdo ambjent qe ka sherbyer per xhirimin e ktij filmi, dhe perjetoj femijerine time te lumtur!
Po rrefej nje detaj te vockel nga ky film, per te gjithe anetaret qe me lexojne shpesh , dhe ne vecanti per ate floririn qe e dua fort-fort, -hug- @drague dhe miken time te zemres @Linda ``kiss``, qe shprehja famose qe perdor shpesh ndaj Dragues: " E njof mire une ate, iu ka bo huq ajo pune atij...." eshte vjedhur pikerisht nga ky film, dhe egsaktesisht nga personazhi i Brahushit!
Degjojeni me vemendje ne minuten e 1:28:51 te filmit dhe do te plasni se qeshuri.... -qesh--qesh--qesh-
(e thashe mire Drague? -qesh-tap_fare-shok-)

Shikoj shpesh me deshire ne YouTube filmin "Dora e Ngrohte" sepse pothuajse 90% e ketij filmi eshte xhiruar ne Durres!
Kujtoj me mall sa here qe e shoh kete film, cdo rrugice, cdo vend, cdo ambjent qe ka sherbyer per xhirimin e ktij filmi, dhe perjetoj femijerine time te lumtur!
Po rrefej nje detaj te vockel nga ky film, per te gjithe anetaret qe me lexojne shpesh , dhe ne vecanti per ate floririn qe e dua fort-fort, -hug- @drague dhe miken time te zemres @Linda ``kiss``, qe shprehja famose qe perdor shpesh ndaj Dragues: " E njof mire une ate, iu ka bo huq ajo pune atij...." eshte vjedhur pikerisht nga ky film, dhe egsaktesisht nga personazhi i Brahushit!
Degjojeni me vemendje ne minuten e 1:28:51 te filmit dhe do te plasni se qeshuri.... -qesh--qesh--qesh-
(e thashe mire Drague? -qesh-tap_fare-shok-)

E njof bishtin e qenit🤣🤣🤣
Si i thot Brahushi,bisht i qenit ësht i shtrëmbët,sado ta drejtosh po bisht qeni do mbetet -qesh- -qesh- -qesh- -qesh- -qesh-kshtu dhe kaqurelsi🤣🤣🤣🤣
-hug-``kiss``tap_fare

Ata Hobbits kishin dalur me u zhaviten ne akull e ata tjeret i ndiqnin me ujq nga mbrapa; davaj Gandalf davaj ``fumato`` gooooo, goooo :unsure:

Status
Temë e mbyllur.
Back