Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sikur pretendon per OscarHachen e lashe, se s’mu kujtonte sezoni i kaluar dhe pashe “I care a lot”. Humbje kohe, film budalla.![]()
Sikur pretendon per Oscarune u preka pak ne fillim fare kur e moren me stil ate ne azil, I moren gjithe ate shpi t’bukur, po me pas sme beri me pershtypje se e pashe ish fake lool
E fillova dhe une ate behind her eyes, me gjjthe mend idiot. Deri te episode 2 shkova me sforzo. Aq ka rene cilesia sa ishte number 2 kur po kerkojaPo qe se pretendon, oskarin do marre!!
i rashe ne qafe kot ‘i care a lot’, se ‘behind her eyes’ ishte me idiot.![]()
"Sahara" i vitit 1995 Remake me James Belushin.
Kush di ndonje link ta terheqim?
Se me ka vajtur per ca kokoshka sot...
hhdmovies.org
@drague dhe miken time te zemres @Linda
, qe shprehja famose qe perdor shpesh ndaj Dragues: " E njof mire une ate, iu ka bo huq ajo pune atij...." eshte vjedhur pikerisht nga ky film, dhe egsaktesisht nga personazhi i Brahushit!

)E njof bishtin e qenitShikoj shpesh me deshire ne YouTube filmin "Dora e Ngrohte" sepse pothuajse 90% e ketij filmi eshte xhiruar ne Durres!
Kujtoj me mall sa here qe e shoh kete film, cdo rrugice, cdo vend, cdo ambjent qe ka sherbyer per xhirimin e ktij filmi, dhe perjetoj femijerine time te lumtur!
Po rrefej nje detaj te vockel nga ky film, per te gjithe anetaret qe me lexojne shpesh , dhe ne vecanti per ate floririn qe e dua fort-fort,@drague dhe miken time te zemres @Linda
, qe shprehja famose qe perdor shpesh ndaj Dragues: " E njof mire une ate, iu ka bo huq ajo pune atij...." eshte vjedhur pikerisht nga ky film, dhe egsaktesisht nga personazhi i Brahushit!
Degjojeni me vemendje ne minuten e 1:28:51 te filmit dhe do te plasni se qeshuri....
(e thashe mire Drague?)
kshtu dhe kaqurelsi

![]()
Ultraviolet (2006) HD me Titra Shqip | Filmaon.com
Një hemofage e bukur e infektuar me një virus që i jep asaj fuqi mbinjerëzore, i duhet te mbroje një djale në një botë të së ardhmes, i cili mendohet se zotëron antigjenet që do të shkatërronin të gjithë hemofagët.www.filmaon.io