• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Filmi i fundit që keni parë, apo do të shikoni.

The Taste of Things (2023)​

Film i bukur francez, minimalist.

Tregon për pasionin e madh të një kuzhinjeri dhe koleges/partneres së tij për kulinarinë.

Juliette Binoche e mrekullueshme si përherë.

Film pothuajse pa muzikë (kolonë zanore) mendoj për të përjetuar sa më mirë atmosferën e vendit, tingujve dhe zhurmave që ndodhin në kuzhinë gjatë procesit të përgatitjes së ushqimeve.

Mesazhi: Lumturia gjendet dhe në gjërat më të vogla.❤️

👍🏻

Attachments

• La_Passion_de_Dodin_Bouffant_2023_film_poster.jpg
    La_Passion_de_Dodin_Bouffant_2023_film_poster.jpg
    157.6 KB · Views: 2

The Taste of Things (2023)​

Film i bukur francez, minimalist.

Tregon për pasionin e madh të një kuzhinjeri dhe koleges/partneres së tij për kulinarinë.

Juliette Binoche e mrekullueshme si përherë.

Film pothuajse pa muzikë (kolonë zanore) mendoj për të përjetuar sa më mirë atmosferën e vendit, tingujve dhe zhurmave që ndodhin në kuzhinë gjatë procesit të përgatitjes së ushqimeve.

Mesazhi: Lumturia gjendet dhe në gjërat më të vogla.❤️

👍🏻

Keni nje shije teper artistike dhe te kulturuar per shijet e mia t filmave zonjushe

Fillova kete serialin sot. U detyrova t’i blija 4 sezonet se nuk eshte free. Ne fillim refuzoja te paguaja me mendimin e se do e hedhin free, por akoma me leke. Me ka pelqyer shume si film. Uroj te mos me zhgenjeje.

Nuremberg 2025
Por se kam mbaru e lash pergjys sot do e shoh

Fillova kete serialin sot. U detyrova t’i blija 4 sezonet se nuk eshte free. Ne fillim refuzoja te paguaja me mendimin e se do e hedhin free, por akoma me leke. Me ka pelqyer shume si film. Uroj te mos me zhgenjeje.

Ne e paskemi frei 😁
Vetëm 3 staffel 🙄

Back