Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 34,786
- Pikët
- 113
E gjeta , rrofsh , perpara se te shikoj ndonje film me pare duhet te lodhem. FlmBeji nje log out dhe fokusohu tek filmi. Filmat jane relaks mbas nje dite te lodhshme.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E gjeta , rrofsh , perpara se te shikoj ndonje film me pare duhet te lodhem. FlmBeji nje log out dhe fokusohu tek filmi. Filmat jane relaks mbas nje dite te lodhshme.
Hajt se kam une ca rroba per te hekurosE gjeta , rrofsh , perpara se te shikoj ndonje film me pare duhet te lodhem. Flm![]()
Ju te Irlandes duhet te mesoni qe rrobat e pa hekurosura jane ne mode taniHajt se kam une ca rroba per te hekuros![]()
Jo re ne shqipot kur dalim nga shpia dalim te rregullt, te hekurosur, te kollaisurJu te Irlandes duhet te mesoni qe rrobat e pa hekurosura jane ne mode tani![]()
Keni nje shije teper artistike dhe te kulturuar per shijet e mia t filmave zonjusheThe Taste of Things (2023)
Film i bukur francez, minimalist.
Tregon për pasionin e madh të një kuzhinjeri dhe koleges/partneres së tij për kulinarinë.
Juliette Binoche e mrekullueshme si përherë.
Film pothuajse pa muzikë (kolonë zanore) mendoj për të përjetuar sa më mirë atmosferën e vendit, tingujve dhe zhurmave që ndodhin në kuzhinë gjatë procesit të përgatitjes së ushqimeve.
Mesazhi: Lumturia gjendet dhe në gjërat më të vogla.
Unë them ta zbusim me një superperlë!Keni nje shije teper artistike dhe te kulturuar per shijet e mia t filmave zonjushe
Unë them ta zbusim me një superperlë!
Je dakort?
Giovaaa amor miooo
Maroj per Giovanni ai me bo me qesh vetem me surratin qe ka (pantomimim mimiken etj)
Si puna fadil hases![]()
Ciao DenilsonËshtë gjigand!
Chi arriva ultimo è pirla!
Ciao Denilson
Signora le do un consiglio
Lo facia vedere da un esorcista![]()
Te ka rastis te shofesh film iranian?Nuremberg 2025
Por se kam mbaru e lash pergjys sot do e shoh
Po pseTe ka rastis te shofesh film iranian?
Kam pa. Me kan pelqy.Po pse
PoKam pa. Me kan pelqy.
E ty?
Ne e paskemi freiFillova kete serialin sot. U detyrova t’i blija 4 sezonet se nuk eshte free. Ne fillim refuzoja te paguaja me mendimin e se do e hedhin free, por akoma me leke. Me ka pelqyer shume si film. Uroj te mos me zhgenjeje.