Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E pashe dhe une. WTH! ja bera dhe une kur mbaroi.Fillova last night kot sa te me zinte gjumi ate filmin korean me water flood or something, pashe qe ish number 1. What a stupid movie lol. It worked tho, fell asleep fast.![]()

Sapo mbarova 3 sezonet e 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧.
Seri e bukur e impresionuese.
Ofron një udhëtim shumë tërheqës nga ana vizuale nëpërmjet një universi të gjerë fantastiko-shkencor, me peizazhe që ndihmojnë në krijimin mjaft efektiv të mjediseve futuriste ku ai zhvillohet.
Aktori Lee Pace, të cilin e kam parë për herë të parë në filmin legjendar (por shumë underrated) 𝐓𝐡𝐞 𝐟𝐚𝐥𝐥, është i mbrekullueshëm (si çdo herë) në lojën e tij.
Edhe aktorja Laura Birn e ka interpretuar rolin e saj në mënyrë perfekte dhe shpresoj shumë që dhe sezoni i rradhës të jetë në lartësinë e Sezonit 3 që sjell shumë situata të papritura e të paimagjinueshme përgjatë episodeve të mëparshëm.
Kush është i apasionuar pas serive tv besoj se ka për ta pëlqyer.
@DUAfaleminderit për sygjerimin
pres sygjerime të tjera.
View attachment 332848
Harrove noi gjo?
Oka muzika,ndersa filmi=MISERABILITET.
E lashe ne mes.
Qe kur ju...ruset boni pakt me FBI-ne.
Sorry BRUDER,se harrova nei gjo.