• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Fiset e Gegnise.

E pse mendon kaq pak?
Ja nje shembull un si fis jam Thaç i Kolesjanit lume Kukes por ka 2 Thaç Kolesjanit njera Jan J2b L283 Z615 Z597 Z1296 Z1297 Z1295 Z631 Z1043 Y22894 ndersa tjetra J2b L283 Z615 Z597 Z1296 Z1297 Z1295 Y21878 CTS11100 FT124757 ndersa Thaçet origjinal te Pukes jane EV13 PH2180 Y30558

Po shume toske Jane me origjine nga veriu psh keshtuqe hipoteza jote bie poshte
Kjo eshte e vertet qe jan nga veriu shumica e Toskeve por traditat fisnore qe i kemi ne ne verioret nuk i kane ruajtur jan asimilu ne kulturen dhe traditen toske

• Like
Reactions: Eba
Kjo eshte e vertet qe jan nga veriu shumica e Toskeve por traditat fisnore qe i kemi ne ne verioret nuk i kane ruajtur jan asimilu ne kulturen dhe traditen toske
Ne rregull por gjenetika ajo eshte gjithesesi. Une jam Thac i Pukes😊

Gjithsesi nese nuk e di mbaje mend si pytje dhe ngacmo ndonje pukjan qe ke kofidenca shakaje me te
Ca kane ba pukjant kur jane kuq domatet ne kopesht? 😝
I hidhnin se mendonin se ishin prishur🤣🤣 une kete di

Përgjigje e: Fiset e Gegnise.

Skerd kur ta beni nje ordinanc testimi ne Kosove, beso qe do te vij aty edhe me qejf do ta beje testin edhe ta shoh fisi Bytyq se cfare YDNA po na del :)

Nese nuk me del shqiptar amani ta kam nderroma ose mos ma trego thuj qe spo bon hahahhahaha.

Ose qitem gjerman se shume i du si popull :)
Cfar Haplogroup te doli?

• Haha
Reactions: Eba
Back