Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Floket

Bien nuk keputen. Pijaster mash pothuajse cdo dy tre her ne jav
Kisha pas nje mbrojtes te mir te kerastase por nuk po e gjej me
Atehere e ke nga brenda . Por gjithsesi rralloje larjen pothuajse 1 here ne 10 dite dhe elimino komplet mjetet e nxehta . Dhe c’fare produktesh perdor aktualisht ?

Qysh je me hormonet ? Stresin ? Vitaminat / proteinat ? Po teroided I ke kontrolluar ndonjehere ?

Atehere e ke nga brenda . Por gjithsesi rralloje larjen pothuajse 1 here ne 10 dite dhe elimino komplet mjetet e nxehta . Dhe c’fare produktesh perdor aktualisht ?

Qysh je me hormonet ? Stresin ? Vitaminat / proteinat ? Po teroided I ke kontrolluar ndonjehere ?
Jo skam ber asnje kontroll. A thua jam semur?

Tani Pantene dhe nje vaj te Avon

Jo skam ber asnje kontroll. A thua jam semur?
Jo me domosdo semure … por mund te kesh ndonje mungese vitaminash ose ndryshim hormonal .

Beje nje analize te plote gjaku perfshire edhe teroided.. pastaj shiko rezultatet.

Nderkohe rrallo larjen dhe mos perdor asgje te nxehte … leri te thahen natyrale .

Jo me domosdo semure … por mund te kesh ndonje mungese vitaminash ose ndryshim hormonal .

Beje nje analize te plote gjaku perfshire edhe teroided.. pastaj shiko rezultatet.

Nderkohe rrallo larjen dhe mos perdor asgje te nxehte … leri te thahen natyrale .
Me alarmove pak smund ta mohoj
Faleminderit per keshillat

Tani Pantene dhe nje vaj te Avon
Hudhi ne kosh te dyja .

Dhe fillo dhe perdor k’te linjen .. egzaktesisht k’te dhe do ta shikosh ndryshimin me 3-4 larje .

images

Cfare perdorin anetaret per daljen e flokeve te reja?
Sugjeroni produkte dhe receta qe kane funksionuar 👌🏻

E para, ruaj ato qe ke, dmth mos i la shpesh mos i tha shpesh mos i lyej shpesh. Nese nuk ke thinja perdor ngjyrues pa amonjak.
Bej analizat sic te thane me lart. Edhe kistet prishin cilesine e flokut. Bej eko.
Merr suplement nga goja dhe ampula kerastase per lyerjen e rrenjeve. Shampo balsam cilesor, guglo per llojin e flokut qe ke.
Vetem nje gje nuk te ben derman.
Duhet ti ndjekesh te gjitha. Vleresoje flokun se eshte gjysma e bukurise.

Cfare perdorin anetaret per daljen e flokeve te reja?
Sugjeroni produkte dhe receta qe kane funksionuar 👌🏻
Vaj ricini(kastori) + vaj ulliri. I perzien bashke, fut nje dege ose dy dege rozmarine dhe leri bashke per nje muaj. Kulloje dhe bej maske nje here ne jave. Duhet ta mbash te pakten 2 ore. Une e mbaj gati gjith mbasditen kur e di qe s’kam me dale.

Last edited:
vaji i kastorit, siç tha @MiM@ eshte shum i mire,
shof ne reklama lloj lloj produktesh per daljen e flokut, mirpo jam pak skeptik per to,

Screenshot_20260627-133600_Chrome.jpg
Gjate javes perdor shampo elseve dhe kete balsamin...
Kur e shoh qe floket me digjen nga dielli perdor shompo hidratantz kloriane..
Eshte game shume e mire per floket...
Ne pergjithesi asnjehere nuk i thaj floket me tharese..dhe azgje djegese per drejtues floku...
Jam tip qe me pelqen ti mbaj floket rremuje..me onde...vendos lecka corapesh qe bej onde..
Pij edhe kollagjen me acid hyaluronik..qe ben shume mire per kockat dhe floket gjithashtu..
Floket i lyej vete..se nuk kam besim tek asnje floktore...

Keto jane sekretet e mia...
@eriaSh
Mos u merzit..shpresoj dhe uroj te jete dicka pasagjere...
Nqs problemet zgjaten...mbase eshte me mire te shikosh nje dermatolog..
Por mos u be merak..eshte pasagjere..perpiqu te evitosh cdo lloj agresioni termik per floket

Last edited:
Back