eriaSh
Anëtar
- Anëtar
- Nov 8, 2025
- Postime
- 41
- Pikët
- 8
Parukierja ime personale me sygjeroi vaj rosmarine.Nuk ka Asgje per tu alarmuar … por shko dhe beje kontrollin per siguri . X
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Parukierja ime personale me sygjeroi vaj rosmarine.Nuk ka Asgje per tu alarmuar … por shko dhe beje kontrollin per siguri . X
Te lem nam po thua ti?Me gjith ket vap ske ci do tullac me mire![]()
Me cmasa ti bej? Kete vajin e ricinit ku e gjej?Vaj ricini(kastori) + vaj ulliri. I perzien bashke, fut nje dege ose dy dege rozmarine dhe leri bashke per nje muaj. Kulloje dhe bej maske nje here ne jave. Duhet ta mbash te pakten 2 ore. Une e mbaj gati gjith mbasditen kur e di qe s’kam me dale.
Pooo po me bien grushta si ne sesom vjeshteTe kanë rënë flokët?
Pse? Ngaqe eshte mashkull?Se ç'më dha një lloj efekti të çuditshëm të lexoj emrin e Pjerit tek tema "Flokët".
Ate e kan perdor gjyshet tonasapun duru
Krahasim te bukur paske gjet.Te lem nam po thua ti?
Si e semur me kimio?
Kete masken ku e gjej?View attachment 358047
Gjate javes perdor shampo elseve dhe kete balsamin...
Kur e shoh qe floket me digjen nga dielli perdor shompo hidratantz kloriane..
Eshte game shume e mire per floket...
Ne pergjithesi asnjehere nuk i thaj floket me tharese..dhe azgje djegese per drejtues floku...
Jam tip qe me pelqen ti mbaj floket rremuje..me onde...vendos lecka corapesh qe bej onde..
Pij edhe kollagjen me acid hyaluronik..qe ben shume mire per kockat dhe floket gjithashtu..
Floket i lyej vete..se nuk kam besim tek asnje floktore...
Keto jane sekretet e mia...
@eriaSh
Mos u merzit..shpresoj dhe uroj te jete dicka pasagjere...
Nqs problemet zgjaten...mbase eshte me mire te shikosh nje dermatolog..
Por mos u be merak..eshte pasagjere..perpiqu te evitosh cdo lloj agresioni termik per floket
Ata e qethin tullKrahasim te bukur paske gjet.
Ci do floket kur nuk ke tru.
Zgjidh shampo që mos kenë sulfat.Pooo po me bien grushta si ne sesom vjeshte
Po doktorret thon sulfati te ben mirZgjidh shampo që mos kenë sulfat.
Merr suplemente, biotine, vitaminë c, dhe ushqime qe përmbajnë hekur.
No wayPo doktorret thon sulfati te ben mir
Lyej me leng qepe me tha nje
pse e dashur, ngjaqe me kan rene floket para, po mosha ben te veten, pastaj mashkulli nuk matet me ç'ka ka jashte kokes por me ç'ka ka brenda,Se ç'më dha një lloj efekti të çuditshëm të lexoj emrin e Pjerit tek tema "Flokët".
Ju lutem jo komente eixhiste ne statusin tim. Nuk paragjykohet asnje moshe sado e madhe/vogel te jete.pse e dashur, ngjaqe me kan rene floket para, po mosha ben te veten, pastaj mashkulli nuk matet me ç'ka ka jashte kokes por me ç'ka ka brenda,
Te mbash arome qepe pastaj?Po doktorret thon sulfati te ben mir
Ne cdo farmaci..gjen kete game produktesh bio per floketKete masken ku e gjej?
Cfare diagnoze te vuri doktori...c'lloj doktorri ishte??Po doktorret thon sulfati te ben mir