• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gati Lufta e Tretë Botërore?

Sot eshte regjistruar nje termet 4.2 shkalla rihter ne Izrael, por ekspertet mendojne se terneti eshte shkaktuar nga nje test nuklear nga ana Izraelit.

Për informacion,
Pardhia për ne po mendon!

Menyra me e mire te trembesh femijte e vegjel kur nuk bindeshin per dicka,kan qene gjithmone figurat perralllore,Ujku,gogoli,fantazmet etj. E njejta gje behet sot ne forme pak me profesionale per te medhejnt.Ne kte rast kemi “armet berthamore,atomike etj” .
Duke mos harru se aleati me i fuqishem i sistemit sot jane ekranet para nesh!

E kqyret ORESHNIK?
MESAZHI....bujrum juve BUCET e eu-se,me trupa.
Nuk besoj të hidhen diku, sepse do hapeshe loja pastaj dhe do fillonin ti përdornin të gjitha potencat bërthamore kundër njëri tjetrit.

Ndoshta mund të përdornin ndonjë bomb në ndonjë vënd të shpopulluar për t'i treguar muskujt njëri tjetrit.
Por as kjo nuk ka gjasa të ndodhi, sepse te vëndi i shpërthimit do ngeleshin rrezatimet si pasoj e shpërthimit dhe ai vënd do ngelesh i shpopulluar për një kohë shumë të gjatë në të ardhmen.

Pra, armët bërthamore shërbejnë më shumë si armë psikologjike se sa si armë të përdorshme realisht në fushën e betejës.
Nje refresh duhet, mbase e bo kjo AI
ah e kam provuar edhe une ne ngrirje , se me thane qe te 5 fishohen po te fusesh 50 euro ne frigorifer , tek ngrirja...

i futa dhe une ashtu sic me thane , i lash 72 ore , dhe jo qe nuk mu 5 fishuan , por mu gris pergjysem dhe mezi e rregullova duke ma ngjit ai te marketi qe mos kuptohej kur ta thyja..

jo jo , une nuk i ngrij me parate...jo jo , kam fryk..🦊😇
Gati jemi edhe ne,na duhet edhe nje lufte me ja vu kapakun 2025! :D
Po presim kur te filloje
Tani është mirë! VFLP!

@Neutron pasi ishte 100% gabim.
@Belle per shkak te genit gjeo-strategjik dhe eshte nga te paktat qe guxojn te me kuptoj dhe me kupton.

Jemi ne kete pik ku super te mencurit dhe super brutalet do mbijetojn.
MENCURIA,Rusia sabotoi starlink dhe shpetoi Iranin.
Ne se Rusia nxjer jasht perdorimit satelitet si do te mund te funksionoi tekonolgjia ushtarake dhe civile.
BRUTALIETI, PLUS qe Rusia eshte super brutale. Ka arsenalin ushtarak me brutal dhe me te avancuar se te gjithe ne Bote dhe popullsin me te motivuar.
...edhe Kina
...
Keni ven re se ju kam keshilluar vazhdimisht te pastroni zemrat, te duheni se nuk ka kohe?
Nuk ka kohe MADAFAKAS , DUHUNI ❤️

Last edited:
Ka ngurim qe te sulmohet Irani.
PSE?
E kane shtyre 2 here sulmin.
Heren e pare ne mes te janarit ishin Netaniahu dhe gjeneralet amerikane qe i sygjeruan presidentit ta shtynin se nuk ishin gati.
Here e dyte, kete te djele po ashtu kuptuan qe nuk ishin gati, nderkohe qe vazhdojne e furnizohen me mbrojtje anti raketore.

Nderkohe vazhdojne kontakte te nendheshme. Nje kusht e ka pranuar Irani qe te kufizoje shume aktivitetin berthamor.
Kushti tjeter eshte qe Irani te eliminoje raketat e saj balistike. Ky do te ishte gabim shume i rende nese Irani do ta pranonte. Edhe sikur te pranonte ata perseri do te gjejne pretekst per te sulmuar pas nje fare kohe dhe do te ishin te lire ta benin pershesh.

Nje termet i madh,i bo derman botes,ta zhduke njehere e mire llumin qe e drejton.

Ku piesin shqiptaret per robota dhe raketa kineze.
Është e çuditshme se të gjithë popujt prepotentë dhe barbarë.... njerëz të egjër dmth.
Zbritën nga pemët në civilizim në të njëjtën periudhë... kam parasysh fiset barbare longobarde dhe sllave....
Mirëpo.. sot mbajnë flamurin e korifejve të civilizimit .... prandaj bota po merr fund dhe do spastruar

Është e çuditshme se të gjithë popujt prepotentë dhe barbarë.... njerëz të egjër dmth.
Zbritën nga pemët në civilizim në të njëjtën periudhë... kam parasysh fiset barbare longobarde dhe sllave....
Mirëpo.. sot mbajnë flamurin e korifejve të civilizimit .... prandaj bota po merr fund dhe do spastruar
Kur thua civilizim ke parasysh ate pedofilik dhe ate qe sakrifikojn femi ne rituale dhe skllaverojn gjithe njerezimin?
Mund te konkretizosh perse e ke fjalen?

E kane shtyre 2 here sulmin.
Heren e pare ne mes te janarit ishin Netaniahu dhe gjeneralet amerikane qe i sygjeruan presidentit ta shtynin se nuk ishin gati.
Here e dyte, kete te djele po ashtu kuptuan qe nuk ishin gati, nderkohe qe vazhdojne e furnizohen me mbrojtje anti raketore.

Nderkohe vazhdojne kontakte te nendheshme. Nje kusht e ka pranuar Irani qe te kufizoje shume aktivitetin berthamor.
Kushti tjeter eshte qe Irani te eliminoje raketat e saj balistike. Ky do te ishte gabim shume i rende nese Irani do ta pranonte. Edhe sikur te pranonte ata perseri do te gjejne pretekst per te sulmuar pas nje fare kohe dhe do te ishin te lire ta benin pershesh.

Ka zera qe i kane vene nje kusht te ri Iranit qe ato 400kg uranium qe posedon ti transferoje ne Turqi, me pak fjake nje kerkese e qellimshme per te marre nje JO e cila do t'i jepte nje arsye amerikanve per t'a sulmuar.

Back