Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gati Lufta e Tretë Botërore?

Para pak ditesh (me 2 shtator '25 ne mos gaboj) Donald Trump postoi kete foto ne llogarine e tij te social media TRUTH, e cila habiti dhe krijoji konfuzion tek miliona persona ne bote. Neve ktu ne Forum i kemi dedikuar edhe nje teme ktij lloj postimi (gjejeni vete se ku eshte).
A ka gje lidhje ai postim i dy-tre javeve me pare me kte qe po diskutojme ktu?

Screenshot_2025-09-01-00-27-39-957_com.android.chrome.jpg

Para pak ditesh (me 2 shtator '25 ne mos gaboj) Donald Trump postoi kete foto ne llogarine e tij te social media TRUTH, e cila habiti dhe krijoji konfuzion tek miliona persona ne bote. Neve ktu ne Forum i kemi dedikuar edhe nje teme ktij lloj postimi (gjejeni vete se ku eshte).

View attachment 318079

@BABA nga DURRSI @Pax-Deorum

Une shkruaja qysh sekonden e pare. TRU-pellazgat e forumit qeshnin mendonin dhe uronin se Rusia do kapitullonte brenda dy javeve.
Sistemi monetar boteror i City of London ka kapitulluar. Do behet hataja. Une kam thene para Trump.
Mendoj se @edlin e mban mend.

Sic e kemi cituar qe ne fillimet e konfliktit te lindjes se mesme nje vit me pare.
Pra Izraeli do sulmoj Turqine, dhe kjo e fundit nuk do mbrohet nga NATO
Pra NATO funksionon me dy standarde
CA te nenes, e ca te njerkes

View attachment 318079
Një multinazionale tedeske ,klienti jonë kryesor ... para dy vjetësh na e mbylli rubinetin se ra shumë prodhimi makinave
Tash është ringjallur.. e po na mbyt me kërkesa..
Ç'bënet moo .. i thashë të madhit, i lanë makinat dhe po bëjnë gryka topi këta ?
Më ngjan se po tha...

Një multinazionale tedeske ,klienti jonë kryesor ... para dy vjetësh na e mbylli rubinetin se ra shumë prodhimi makinave
Ç'bënet moo .. i thashë të madhit, i lanë makinat dhe po bëjnë gryka topi këta ?
Më ngjan se po tha...

Ktu i shiten per skrap, uzinen e tankave dhe artilerise, te ura brarit, ku ben plazh @shoku _tanku

Më ngjan se po tha...
PO. Dhe shpejgova sekonden e pare "sherrin" USA-BE. Synim ishte shendrimi i asaj industrie qe ka mbet ne industri lufte kunder Rusis.

Ato janë punërat e perëndisë... ca i dimë e më shumë sì dimë
Cila Perendi se jam kurioz o Perandor?
Ktu i shiten per skrap, uzinen e tankave dhe artilerise, te ura brarit, ku ben plazh @shoku _tanku

@Kureshtari @scribbles @Erdhi Dimri @SystemA

Lodrat me dronet "rus" qe po gjinden ne teritore te NATO.
Si finale kan qe me dronet rus qe jan rezuar ne Ukrahin te riparuara ne zotrim te NATO te qellohet Polonia (NATO) dhe Rumania (NATO).
Kjo do tu paraqitet si prove sulmi masave trushperlare votuese si puna e votuesit @Xha Tani @Uflla , te cilat do kerkojn te sulmohet Rusia.
Ky skenar po ndodh. Dronet "rus" tashme jan par te flururojn ne disa vende te NATO.
Nje raket duhet per gjithe Tiranen (NATO) dhe mer fund edhe apartamenti i @Anemone te mencur ne Tirane. @Marya do thote se Putin ka vite qe ka vdek nga kanceri. Ky eshte dubluesi. @Marla meson se sa mire jetohet ne Tirane se bashku me bangladeshasit. @Mia@ vazhdon te shikoj seriale deri sa i vjen edhe asaj afati.
@cool_shqype thote nuk ka mundesi se Trump per 24 ore e zbrapsi Rusin nga Ukrahina. 😁
Une do pi kafe me Migjenin. :coffee:

1758961251376.jpeg

Last edited:
@Kureshtari @scribbles @Erdhi Dimri @SystemA

Lodrat me dronet "rus" qe po gjinden ne teritore te NATO.
Si finale kan qe me dronet rus qe jan rezuar ne Ukrahin te riparuara ne zotrim te NATO te qellohet Polonia (NATO) dhe Rumania (NATO).
Kjo do tu paraqitet si prove sulmi masave trushperlare votuese si puna e votuesit @Xha Tani @Uflla , te cilat do kerkojn te sulmohet Rusia.
Ky skenar po ndodh. Dronet "rus" tashme jan par te flururojn ne disa vende te NATO.
Nje raket duhet per gjithe Tiranen (NATO) dhe mer fund edhe apartamenti i @Anemone ne Tirane. @Marya do thote se Putin ka vite qe ka vdek nga kanceri. Ky eshte dubluesi. @Marla meson se sa mire jetohet ne Tirane se bashku me bangladeshasit. @Mia@ vazhdon te shikoj seriale deri sa i vjen edhe asaj afati.
Do ndonje pergjigje bangladeshase apo zhabokikse Petro?

Back