Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ju befshin mire ushqimet ne zgarë . Qenkan te shijshme ne pamje . Mishi qingjit esht shum i mire kur piqet ne zgareNdani ketu udhqimet qe beni ne skare/grill.
Une preferoj perimet si patellxhane, kunguj, dhe speca. Nga mishrat, pule, mish qengjit, Nga produktet e detit pesh dhe karkalecat.
Sot beme keto per dreke. Dolen shume te shijshme.
View attachment 358106
Faleminderit. Po shijon shume ne zgare, por per mua te gjitha shijojne me shume ne zgare, dhe perimet.Ju befshin mire ushqimet ne zgarë . Qenkan te shijshme ne pamje . Mishi qingjit esht shum i mire kur piqet ne zgare
esht si te krahasosh nje pica furre prej druri me nje pica qe piqet me korent por e rendesishmja esht qe ai ushqim te konsumohet me njerz jo toksikFaleminderit. Po shijon shume ne zgare, por per mua te gjitha shijojne me shume ne zgare, dhe perimet.![]()
ere Xhelo ee , ke fillu te flasesh me llafe te medhaja tani..esht si te krahasosh nje pica furre prej druri me nje pica qe piqet me korent por e rendesishmja esht qe ai ushqim te konsumohet me njerz jo toksik![]()
Di dhe un nga kto anonimet dhe pse jam me i thjesht se tiere Xhelo ee , ke fillu te flasesh me llafe te medhaja tani..![]()
une vetem misra pjek ne zgare..Ndani ketu udhqimet qe beni ne skare/grill.
Une preferoj perimet si patellxhane, kunguj, dhe speca. Nga mishrat, pule, mish qengjit, Nga produktet e detit pesh dhe karkalecat.
View attachment 358106
shi shi , prape po godet nga e majta..Di dhe un nga kto anonimet dhe pse jam me i thjesht se ti![]()
Kisha 1 jave pa qesh, sot u ben 8 ditshi shi , prape po godet nga e majta..![]()
Ti e ben si ca qe kur kane dhimbje ne stomak ja ngjisin fajin ushqimit me te dhendetshem qe mund te kene ngrene. Psh,” Me prishi spinaqi.” edhe pse mund te kene ngrene ushqime te tjera aspak te shendetshme ate dite.une vetem misra pjek ne zgare..
mishin dhe ato gjerat e jashtme , na i ndaloi doktoreshe @Xhina urgjentisht..
madje madje , keshilla e fundit e saj , kur e pyeta , Si mund ti pastroj enet e gjakut , me rrjete teli dhe test , tha ajo dhe i hipi Fuoristrades me targa NY![]()
po une cfare spo bej qe te qeshesh mer..Kisha 1 jave pa qesh, sot u ben 8 dit![]()
deshnjam te provokonjam..Ti e ben si ca qe kur kane dhimbje ne stomak ja ngjisin fajin ushqimit me te dhendetshem qe mund te kene ngrene. Psh,” Me prishi spinaqi.” edhe pse mund te kene ngrene ushqime te tjera aspak te shendetshme ate dite.![]()
Ushqimin ne zgare nuk ta ndalon doktori, as Xhina besoj.![]()
Si i ben karkalecat aty?Ndani ketu udhqimet qe beni ne skare/grill.
View attachment 358106
mduket se o bojne me gjithe ate kaullcukun qe kane karkalecat si tip pallto , pastaj kur piqen , i qerojne si gjeshtenja.Si i ben karkalecat aty?
I bej ne shkop, shish kebab si i thoni andej.Si i ben karkalecat aty?
Provoji ne kripe kokerrmadheI bej ne shkop, shish kebab si i thoni andej.
Sdo e harrosh kurre kete punen e gjakut me duketune vetem misra pjek ne zgare..
mishin dhe ato gjerat e jashtme , na i ndaloi doktoreshe @Xhina urgjentisht..
madje madje , keshilla e fundit e saj , kur e pyeta , Si mund ti pastroj enet e gjakut , me rrjete teli dhe test , tha ajo dhe i hipi Fuoristrades me targa NY![]()
ngaqe po i vi verdalle , se duhet patjeter te pastroj enet e gjakut , dhe me ke dhene 1 ide te vecante, prandaj..Sdo e harrosh kurre kete punen e gjakut me duket![]()