Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gatimet ne skare/grille.

Mia@

V.I.P
Anëtar
Apr 17, 2010
Postime
27,578
Pikët
113
Ndani ketu udhqimet qe beni ne skare/grill.
Une preferoj perimet si patellxhane, kunguj, dhe speca. Nga mishrat, pule, mish qengjit, Nga produktet e detit pesh dhe karkalecat.
Sot beme keto per dreke. Dolen shume te shijshme.
IMG_0896.jpeg

Une preferoj perimet si patellxhane, kunguj, dhe speca. Nga mishrat, pule, mish qengjit, Nga produktet e detit pesh dhe karkalecat.
View attachment 358106
Ju befshin mire ushqimet ne zgarë . Qenkan te shijshme ne pamje . Mishi qingjit esht shum i mire kur piqet ne zgare

Ju befshin mire ushqimet ne zgarë . Qenkan te shijshme ne pamje . Mishi qingjit esht shum i mire kur piqet ne zgare
Faleminderit. Po shijon shume ne zgare, por per mua te gjitha shijojne me shume ne zgare, dhe perimet. 😊

Brinj qingji !
images

Faleminderit. Po shijon shume ne zgare, por per mua te gjitha shijojne me shume ne zgare, dhe perimet. 😊
esht si te krahasosh nje pica furre prej druri me nje pica qe piqet me korent por e rendesishmja esht qe ai ushqim te konsumohet me njerz jo toksik 😁

esht si te krahasosh nje pica furre prej druri me nje pica qe piqet me korent por e rendesishmja esht qe ai ushqim te konsumohet me njerz jo toksik 😁
ere Xhelo ee , ke fillu te flasesh me llafe te medhaja tani..🦊😇

View attachment 358106
une vetem misra pjek ne zgare..
mishin dhe ato gjerat e jashtme , na i ndaloi doktoreshe @Xhina urgjentisht..

madje madje , keshilla e fundit e saj , kur e pyeta , Si mund ti pastroj enet e gjakut , me rrjete teli dhe test , tha ajo dhe i hipi Fuoristrades me targa NY 🦊😇

madje madje , keshilla e fundit e saj , kur e pyeta , Si mund ti pastroj enet e gjakut , me rrjete teli dhe test , tha ajo dhe i hipi Fuoristrades me targa NY 🦊😇
Ti e ben si ca qe kur kane dhimbje ne stomak ja ngjisin fajin ushqimit me te dhendetshem qe mund te kene ngrene. Psh,” Me prishi spinaqi.” edhe pse mund te kene ngrene ushqime te tjera aspak te shendetshme ate dite. 😅
Ushqimin ne zgare nuk ta ndalon doktori, as Xhina besoj.😁

Ti e ben si ca qe kur kane dhimbje ne stomak ja ngjisin fajin ushqimit me te dhendetshem qe mund te kene ngrene. Psh,” Me prishi spinaqi.” edhe pse mund te kene ngrene ushqime te tjera aspak te shendetshme ate dite. 😅
Ushqimin ne zgare nuk ta ndalon doktori, as Xhina besoj.😁
deshnjam te provokonjam..😇😇🦊

Sdo e harrosh kurre kete punen e gjakut me duket 🤣

Back