Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po e di Spiky
Nuk besoj qe ti ke kapacitet ta mesosh dike, te jem e sinqerte, se te lexoj kohe te gjate. Ti ke nevoje te mesosh
Une e shkruajta vetem nje fjale edhe sa shume mesuat prej atij postimi.
ku e di une ca dipllome, ketu i beri sallate gjerat rina me black stone qe qendrojne ne ajer me frymen e shenjte te allahut![]()
Po e di Spiky
Nuk besoj qe ti ke kapacitet ta mesosh dike, te jem e sinqerte, se te lexoj kohe te gjate. Ti ke nevoje te mesosh
Une e shkruajta vetem nje fjali edhe sa shume mesuat prej atij postimi, se angazhimi juaj ke maksimal.
.
Une sa e di ai guri rrin pezull. Edhe eshte e vertete qe njihet si meteorit.
E di gabim.
Kjo qendron. Guri mendohet te jete meteorit, mirepo komuniteti dijetar musliman nuk lejon te behen analiza per te saktesuar natyren reale te tij.
Guri i zi ne Kube, nuk rri ne hava. Eshte i mbeshtetur solid.
Kurse per kete gurin e temes, muslimanet vete thone qe eshte nje nga ato shakate injorante qe ka marre permasa kolosale si histori interneti. Guri qendron mbi disa guricka. Nuk ja vlen te shenohet nje germe me tutje ne te. Nje tematike pa vlere.
F = (G x m1 x m2) / r2
Ku:
F = forca e gravitetit
G = konstantja gravitacionale
m1 = masa e objektit te pare
m2 = masa e objektit te dyte
r = largesia midis dy objekteve
Tani pyetja eshte pse hena qe eshte qindra kilometra mbahet nga forca gravitacionale e tokes ndersa forca terheqese e tokes ulet 10cm apo 1 meter per kete gurin para se te preki siperfaqen??
ps: unreal vej CV tende se une pertoj![]()
Nga Wikipedia e mora. Si mbaj mend formulat e Njutonit.)
Keta perdorin G per kostanten gravitacionale edhe g per pershpejtimin e renies se lire.
per punen e ketyre simboleve besoj se behet pas nje vendimi nderkombetare qe vendos ca eshte ca.