Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Pershendetje sorry perher thuaj kam qen Caramelja apo bjondina
Mirseerdhe goce, shpresoj te marresh pjese ne temat e ndryshme. Ku ne cfar shteti rri dhe cfar profesioni ke,Hi Forum Al
Jam Antea shpresoj te kalojme bukur bashke.
Me mik puna edhe ktuMa rekomandoi nje shoqe
DurrsakeMirë se na erdhe Antea!
Nga cili zonë i Shqipërisë jeni.... dhe ku keni lindur?
Në cilin vit keni lindur?
Cila është arsyeja që ju shtyu të bëheni pjesë e forumit?
Çfar shënje e horoskopit jeni?
Dhe a jeni ndonjëçikë vajzë e mirë?![]()
Mos vallë e njeh një shoqen t'ime Durrsake me ish emrin Xena dhe në fund e bëri Marina me shenjën e Ujorit?... se na mori pak malli për të!Durrsake
1998
Alba
Akrepi
Ti je a
un se di per vete kush oTi je a

meqe ka emer gocePo lov ju i the amo![]()

Sa her tkam thon pa vu doren mbi plag mos besomeqe ka emer goceka qe me shaka qe kur boni prezantimin i thash mos thuj qe tsolla un
![]()

mir e ke ti taksirat me prit 8 muj tjera antean se mboni kuriozeSa her tkam thon pa vu doren mbi plag mos beso
Nejse mo se un vij mas pilafi e pertoj me lexu ca keni thon![]()
Willkomen ke baba, shyqyr qe ke ardhe se qeke goc durrsi, sepse kom ngel vetem ktu n'ForumDurrsake
1998
Alba
Akrepi

Po mpelqejn femratNuk pytet gruja huj per moshen.
Apo ke fillu te pelqesh femrat?
@Antea welcome.. ke ardh nga protesta?
Po ti ca lagje je babe?Willkomen ke baba, shyqyr qe ke ardhe se qeke goc durrsi, sepse kom ngel vetem ktu n'Forum
T'pys baba ty kshu kot, ca lagje rri ti m'Durrs se e kena huq neve katunart me i dijt t'gjitha ene me i grric i cik robt e huj kot m'kot...![]()
Le e rrit ke Lagja Nr 2. ( nolt ke Depja Ujtit, apo ke vorrezt e katolikve qysh i thojshin ma'here....)P
Po ti ca lagje je babe?![]()

Lagja ime e preferumeLe e rrit ke Lagja Nr 2. ( nolt ke Depja Ujtit, apo ke vorrezt e katolikve qysh i thojshin ma'here....)
Lagja Nr 2/ Rruga 24 Maji (tek ish biblioteka e qytetit), ec drejt nolt ke Depja mu aty ke shpijat e ulta afer Dumve (me mbiemer Duma) ene Vogli...