• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Hello

Lagja ime e preferume :)

Ene Dumt dhe Voglit i kam nigju e i njoh disa :)
Lagja ime e preferume thote....
- Nuk thu "institucion me vete" ke baba? -qesh-
Lagja Nr 2 e Durrsit pra duke fillu nga ish-pallati Rinia ose Xhamia sot > duke vazhdu nolt ke Biblioteka apo ish PTT e vjeter e Durrsit aty afer, deri nolt ke shkolla "29 Nentori" ke Kalaja, (ku jane lujt me shumice disa skena te filmit Rrugicat qe Kerkonin Diell) PRA ish Rruga 24 Maji e deri nolt ke Depo Ujit - plus komplet Lagja Nr 1 pra nga shkallet e Xhamise e deri poshte ne Bulevard, perfshi edhe shpijat e vjetra poshte tek Vollga apo Nish Cigarja ,
ishin lagjet me te vjetra dhe autoktone te Durrsit ku kane qene te vendosura te gjitha familjet e vjetra durrsake sepse ishin lagjet me te vjetra .

Lagja ime e preferume thote....
- Nuk thu "institucion me vete" ke baba? -qesh-
Lagja Nr 2 e Durrsit pra duke fillu nga ish-pallati Rinia ose Xhamia sot > duke vazhdu nolt ke Biblioteka apo ish PTT e vjeter e Durrsit aty afer, deri nolt ke shkolla "29 Nentori" ke Kalaja, (ku jane lujt me shumice disa skena te filmit Rrugicat qe Kerkonin Diell) PRA ish Rruga 24 Maji e deri nolt ke Depo Ujit - plus komplet Lagja Nr 1 pra nga shkallet e Xhamise e deri poshte ne Bulevard, perfshi edhe shpijat e vjetra poshte tek Vollga apo Nish Cigarja ,
ishin lagjet me te vjetra dhe autoktone te Durrsit ku kane qene te vendosura te gjitha familjet e vjetra durrsake sepse ishin lagjet me te vjetra .
E di o Babe

Back