L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 17,393
- Pikët
- 113
Nese nuk sjell prova ti po na genjenTave turli,mish ne piaster,pjeper!
Mendoj se mjafton
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nese nuk sjell prova ti po na genjenTave turli,mish ne piaster,pjeper!
Mendoj se mjafton
Alla piastra, hekur i nxehur mbi te cilin mbeshtesim mishin,Si jo, tingellokan te shijshme te lumshin duart
Nje pytje kisha si eshte ky mishi ne piaster?
Se une kur thua piaster me vjen ndermend ajo gjeja qe drejtojn floket femrat...
Provat kan kalu ne proces organik tashiNese nuk sjell prova ti po na genjen
Teper vone, do e kem parasysh here tjeter kur te flas per menun ditoreNese nuk sjell prova ti po na genjen
Eshte e re , mbase nuk ja ka marre doren akoma.Nese nuk sjell prova ti po na genjen
Të gjitha gratë drejtojnë flokët në piastër kjo pjek mishin.Nese nuk sjell prova ti po na genjen
KuptovaAlla piastra, hekur i nxehur mbi te cilin mbeshtesim mishin,
Mishi mbi piaster nuk mbeshtetet, vendoset. Po te mbeshtetej, do rrinte ne kembe e do pinte kafeAlla piastra, hekur i nxehur mbi te cilin mbeshtesim mishin,
Qenkeni shume te perpikte ju ketuMishi mbi piaster nuk mbeshtetet, vendoset. Po te mbeshtetej, do rrinte ne kembe e do pinte kafe![]()
Cja fut kot tiTë gjitha gratë drejtojnë flokët në piastër kjo pjek mishin.
Une jam me i vogli, kta te tjeret i ke me te zotet per kto puneQenkeni shume te perpikte ju ketu
Cucat e veriut i dredhin flokët në hekur të nxehtë edhe ju bëhen baluket si susta krevati.Cja fut kot ti
Komshija ime i ben floket si lidhest e dhuratave me piaster, me paketohet me fjongo perdit...
Une e drejtoj me kreher.Të gjitha gratë drejtojnë flokët në piastër kjo pjek mishin.
Po ti të drejta i ke,them për këto që i kanë me onde.Une e drejtoj me kreher.
Na bone me qesh tashi me ran bigudinatUne e drejtoj me kreher.
Tashi ne çoç dimë nga guzhina. Lovermani është shefi guzhinës unë jam ndihmësi.
Ska te thoje mosha por temperamenti/karakteriUne jam me i vogli, kta te tjeret i ke me te zotet per kto pune
Ti vetem salcice di me skuqTashi ne çoç dimë nga guzhina. Lovermani është shefi guzhinës unë jam ndihmësi.