Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Investim izraelit prej 136.5 milionë eurosh në Kalamata: Plani për një resort me pesë yje dhe fshat pushimi

Goni svjen sot e 10.000 vjet ne pushtet. Ai kenaqet me veten e vet me reels ne instagram se per tjeter gje eshte i paafte. Po ngaqe shqiperia ka opozitare si ty rrin 100 vjet ne pushtet Rama 😃

Ne e mbajmë në pushtet e?🤣
Dmth nuk e mbani ju patronazhistët ?😂
Eh qr, edhe këtë e lexova.😂

Ne e mbajmë në pushtet e?🤣
Dmth nuk e mbani ju patronazhistët ?😂
Eh qr, edhe këtë e lexova.😂
Ti ose je i paafte ose ben si i paafte se ska rruge tjeter. Pjesen e patronazhimeve e bejne te gjitha partite ne shqiperi kur marrin listat e votusve qe shofin ky eshte me kte ky eshte me ate,kush ja merr voten ktij kush ja merr atij dhe po se pranove kte pjese je mashtrus i madh

Greqia ka km bregdet me shume se gjysma e km te gjithe Shqiperise. Ne aq kemi dhe ate ta zaptoje bota. Ketu eshte ndryshimi.

Last edited:
Ti ose je i paafte ose ben si i paafte se ska rruge tjeter. Pjesen e patronazhimeve e bejne te gjitha partite ne shqiperi kur marrin listat e votusve qe shofin ky eshte me kte ky eshte me ate,kush ja merr voten ktij kush ja merr atij dhe po se pranove kte pjese je mashtrus i madh

E di ti çfarë do të thotë patronazhist apo se di?

E di ti çfarë do të thotë patronazhist apo se di?
Me logjikën tende I bie qe ti je patronazhist i Gones 🤣🤣
Ca hane suflaqe ,te tjere qoftë ke daja 🤣🤣🤣
Lere aman se më shkrive.
Kush nuk mendon si ty është medoemos patronazhist.

Lere aman se më shkrive.

🤣🤣🤣🤣🤣

Unë s'kam asnjë lloj info për votuesit siç kanë patronazhistët. As u shkoj tu kërkoj votën njeriu qoftë si shok, apo nëpërmjet presioneve. Endaksi shoku Edi?😂

Lere aman se më shkrive.
Ti kujton se ai nuk e di kete?

• Like
Reactions: 3d1
🤣🤣🤣🤣🤣

Unë s'kam asnjë lloj info për votuesit siç kanë patronazhistët. As u shkoj tu kërkoj votën njeriu qoftë si shok, apo nëpërmjet presioneve. Endaksi shoku Edi?😂
Qirie Juno boll me bere per te qeshur mesimeriatika 🤣🤣🤣
Mos na u bej me I ndershëm se papa.

Ça lidhje ka ndershmëria këtu? Te sqarova për patrinazhistin.
Po pra...ti je i ndershmi,unë jam patronazhisti qe kam info per ty. 🤣
Sipas logjikës tende bankat,kompanitë celure Zuckerberg etj. jane patronazhista se kan info per ty
O tempora.....

Po pra...ti je i ndershmi,unë jam patronazhisti qe kam info per ty. 🤣
Sipas logjikës tende bankat,kompanitë celure Zuckerberg etj. jane patronazhista se kan info per ty
O tempora.....

Di të lexosh apo jo?
Thash tjetër gjë. Nuk u trokas njeriu në shtëpi tu bëj presion që të votojë ramën.

• Like
Reactions: 3d1
Back