Kete se di ....skam fakteDi të lexosh apo jo?
Thash tjetër gjë. Nuk u trokas njeriu në shtëpi tu bëj presion që të votojë ramën.
Me lind e drejta dhe mua qe edhe pse ste njoh te te quaj patronazhist te Gones.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kete se di ....skam fakteDi të lexosh apo jo?
Thash tjetër gjë. Nuk u trokas njeriu në shtëpi tu bëj presion që të votojë ramën.
Kete se di ....skam fakte
Me lind e drejta dhe mua qe edhe pse ste njoh te te quaj patronazhist te Gones.
Sa eshte i joti aq eshte dhe i imi.Rama yt ka rrahur gjoksin kur u pyet për patronazhistët.
Sa eshte i joti aq eshte dhe i imi.
Ti c'di me shume nga "Vdiq mbreti, rrofte mbreti"?
Cfar te lidh ty me mut mutin Agron Shehaj?Konsumoj tastierën kot. Juve ju ka verbuar dilli surrelit. Do kesh ndonjë lidhje pune se nuk shpjegohet ndryshe kjo avokatia jote ndaj këtij mut muti.
Cfar te lidh ty me mut mutin Agron Shehaj?
Me gjej nje postim timin ku I bej fresk RamesMë shef gjë ti bëj fresk si ti me akrepin?![]()
Indirekt po e bëjeMe gjej nje postim timin ku I bej fresk Rames
Te sfidoj....
Pse nxjerr perfundime per te tjeret kur nuk pranon te bejne edhe te tjeret si ty?Asgjë, thjesht dëshira e madhe të bëhet ky vend. Që ti bësh fresk Ramës duhet të kesh post ose të biesh në sy Zanës. Unë uroj të jetë ajo e para.
Lesh n'tresh se n'dysh këputet.Indirekt po e bëje![]()
Kete Danin sikur e ka punesu Mossad ti beje reklame izraelit
Jo mër Juno, veten tregon. Veç se merre këtë fjalor e përdore diku tjetër e jo me mua.E them prap!
Robt ku ti kenë çifutët dhe arabët!
Ti u ndjeve gjë i fyer nga gjuha ime?