edlin
V.N.P
- Anëtar
- Apr 22, 2010
- Postime
- 34,542
- Pikët
- 113
Nuk po e gjej dot në tvNese e ke android punon edhe ne tv.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk po e gjej dot në tvNese e ke android punon edhe ne tv.
A ka Play Store tv?Nuk po e gjej dot në tv
Bej nje abonim si gjithe dynjaja mos instalo budallalliqe.Nuk po e gjej dot në tv
Jo nuk ka ka Apps samsungA ka Play Store tv?
Po ç'i dua.. ja sheh ndonjë lajm a ndonjë ndeshje kur ndodh ndonjë gjë...Bej nje abonim si gjithe dynjaja mos instalo budallalliqe.
asgje nuk jepet falas
Seshte android atehere por eshte tizen os.Jo nuk ka ka Apps samsung
Ja, këto nuk i marr vesh unëSeshte android atehere por eshte tizen os.
Fiziken e kam pas 10-te...sipas tij![]()
Tani do jet duke parë emisionin për fëmijë te rtshLOL.
Zene se vre rtsh,ne kohen e kamunizmit![]()
Shqiperine e paskan blloku per live channels keta. Duhet perdorur vpn tani per ti hapur.Shkarkoni Dezor Broswer. Eshte edhe per Ios edhe per android. Eshte nje adon/link kool.to qe hapet vetem me dezor. Nga aty pastaj sheh gjithe kanalet shqipe, sportet dhe big brother free.
Keshtu duket Dezor.
View attachment 177491
Keshtu duket Kool.To pas hapjes.
View attachment 177493
E shkarkova, po protesten ku ta shofim cik live?Shqiperine e paskan blloku per live channels keta. Duhet perdorur vpn tani per ti hapur.
U fute tek kool.to? Aty te dalin live channels e ke thuajse gjithe kanalet free.E shkarkova, po protesten ku ta shofim cik live?
@Mandi po me kte browser vpn na shef ti neve?ta provoj iher? ne me trego
![]()
Jo, ja te futem tani, kush po e jep , filloi andej?U fute tek kool.to? Aty te dalin live channels e ke thuajse gjithe kanalet free.
Sdi gje. Por te gjitha kanalet informative e japin. Syri, News 24, Abc News.Jo, ja te futem tani, kush po e jep , filloi andej?
Po kto filmat pse smi merr te gjitha ekrani mua?Sdi gje. Por te gjitha kanalet informative e japin. Syri, News 24, Abc News.
Se di per filmat, besoj bejne. Si kam provu najher.Po kto filmat pse smi merr te gjitha ekrani mua?
Hapa Klanin ska fillu, sec ishte nje emision koti