Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

IPTV!

Ne FB kam njoft nji Adem Gashi.
Ofronte nji pekete IPTV per 50€.
@Kontinenti nuk Mu ndan kto Gasht

Nqf se je i interesum me shkruj ne MP dhe te jap nje kontakt kinez per $30 viti. Kam 2 vjet qe e perdor skam pas asnje problem. Edhe njehere qe u blloku serveri me dergoi kredencialet e nje serveri tjeter dhe cdo gje n'rregull.

Nqf se je i interesum me shkruj ne MP dhe te jap nje kontakt kinez per $30 viti. Kam 2 vjet qe e perdor skam pas asnje problem. Edhe njehere qe u blloku serveri me dergoi kredencialet e nje serveri tjeter dhe cdo gje n'rregull.
Une du shqipnin mer cun.
Mu me skado ne Fund te mujit

Une perdor OTT Navigator Iptv, por ka dhe tjera pa fund. Kur e bera download jam nis me shume nga rate mire qe kishte 4.7.
OTT eshte disi i ngadalte me be load kanalet. Tivimate eshte me i miri por duhet versioni me pagese pro qe te punoj tamam. Edhe IPTV Extreme eshte me u mire se OTT.

Une perdor OTT Navigator Iptv, por ka dhe tjera pa fund. Kur e bera download jam nis me shume nga rate mire qe kishte 4.7.
T'pys kshu kot, mos e ke gjet gjo tek Website kinez Dhgate?
Unë tek ky sit kam blerë dy linja 1 vjeçare për dy device të ndryshme.
Nuk janë keq por neve që jemi tifoza të ktyre marifeteve na pëlqen i çik me bubrru edhe rreth e përqark. 🤣 🤣 🤣

OTT eshte disi i ngadalte me be load kanalet. Tivimate eshte me i miri por duhet versioni me pagese pro qe te punoj tamam. Edhe IPTV Extreme eshte me u mire se OTT.

Po nfillim bona favorite nja 80 kanale, pjesa me e madhe sport dhe nuk eshte se kam has probleme me pjesen e loading. Gjithsesi ja ti hedh nje sy ksaj tivimate.

Back