Gi de Masha
The untouchables ...
Mos kij frikë nga Gasht ... sado të këqij të jenë, një të mirë kanë: nuk janë të pabesë!@Kontinenti nuk Mu ndan kto Gasht
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos kij frikë nga Gasht ... sado të këqij të jenë, një të mirë kanë: nuk janë të pabesë!@Kontinenti nuk Mu ndan kto Gasht
Kte e dine te gjithe, jo vetem une.Mos kij frikë nga Gasht ... sado të këqij të jenë, një të mirë kanë: nuk janë të pabesë!
Kete kam perdor dhe une(iptv extreme pro by Paolo Turatti) por tani perdor ibo player pro dhe me pelqen me shume se extreme i Turattit.Iptv Extreme Pro - ky eshte emri i App-it?
A eshte ne fuqine e APP-it, mos ngrirja e figures?Kete kam perdor dhe une(iptv extreme pro by Paolo Turatti) por tani perdor ibo player pro dhe me pelqen me shume se extreme i Turattit.
Eshte pak me i shtrenjte po ja vlen.
Jo.A eshte ne fuqine e APP-it, mos ngrirja e figures?
Kuptova.Jo.
Ka të bëjë paketa që ke.
Provoje me iboplayer proKuptova.
Jo jo, une e kam komplet free, TELEVIZO.Provoje me iboplayer pro
E ke free trial 7 dite
Epo ti i dashke te tera freeJo jo, une e kam komplet free, TELEVIZO.
Por mendova se mos jane me te mira ato te tjerat.
Po te jene me te mira e blej une se keto APP bejne shume lire.Epo ti i dashke te tera free
Provoje iboplayer për 7 dite
Nese te bën punë bleje pastaj
Edhe app luan rol
Konti...provoje se free e ke 7 dite.Po te jene me te mira e blej une se keto APP bejne shume lire.
Konti...provoje se free e ke 7 dite.
Po qe se e shikon qe ka ndryshim bleje . 7.99 euro kushton.
Ndërsa extreme është më lirë po nuk e ka opsionin free trial
Kështuqë nëse ke kredencialet e paketës,provoje se nuk të kushton gjë.
Atëherë do e kesh patur të instaluar dhe e ke konsumuar 7 diteshin
Tani e provova dhe është OK
Sigurohu që ke shkarkuar opsionin PRO me këtë trekëndëshin e kuq
View attachment 225389
Çfarë bërë o u bëfsh lëmshE bëra por asgjë nuk ishte trial![]()
Çfarë bërë o u bëfsh lëmsh
Po nuk hodhe m3u ca pret të shohësh ti![]()
jo, nuk jam unë!