Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Deri para 3 vitesh blija verë të tillë nga Vlora tek Aldi market në Tiranë.
Ishte boll e mirë me 3000 lekë lt, por që nga ajo kohë marketi nuk e shiti dot për shkak të mos justifikimit të blerjes.
Tani iki në vjeshtë, në Shkodër ( fshatra) dhe blej së paku 30 lit për konsum.
Disa restorante në Tiranë e reklamojnë si verë Bmv të tyren.
Ka plot që prodhojnë verë, problemi është vetëm ta njohësh që të dish është e saktë apo jo.

Jo more, e ambalazhuar.
Prodhuesi e ka në vaska inoksi të mëdha dhe e ambalazhon në shishe dy litroshe plastike, shishe 750 ml qelqi dhe 5 litroshe plastike.
E hapur i them unë se në lokal e merr të servirur në ato enët e qelqit të lokalit 0,5 dhe 1 litërshe.
Ka dhe fuci inoksi Ropi.
Kjo praktikohet edhe ne Itali ndersa ke ne jo.
Kerkon gjysem litri Chianti hap shishen dylitroshe dhe ja mush

Është më e mirë.
Kjo që po diskutoj unë merret me aq nga prodhuesi dhe shitet shumë më shumë nga restoranti i peshkut.
Atje shkojnë goxha të huaj dhe thonë kjo verë ka ardhur nga Italia kur e pinë. 🤣

vera italiane qe shitet ne supermarketet belge ketu, eshte ç'ka, nuk me pelqen, vera franceze eshte ku e ku,
mirpo kur provova vere fshati ne lombardi, ne janar te 2020, ç'te provoje, e shkelqyer, biles dallohej qe ishte bo ne menyre artizanale,

Gezohem qe permenden plazhin e Gjipes, por dhe e trishtuar pasi dikur nuk frekuentohej nga shume turist, dhe me dukej ne femijeri sikur ishte i gjithe plazhi jon, si private island :)
gjipja esht mrekulli ... ishte me mire i pa populluar se sa tani !

Kemi vende shumë të bukura por NE nuk jemi atje çfarë kërkojnë Turistat nga ne që ti terheqim që të vijnë perseri në plazhet tona .

Së pari sherbimi është për tokë si në Jug e në Veri.

Back