Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Tahiri e beri part time burgun diten ne qeli naten ne shpi, mos u merr me ato pune ti po gjej ndonje taljon te cosa nostres dhe je nw rregull 😂😂
Se di por plazh me 💩 e pa drita e pa uje... Dhe e bukura eshte se vijme ne emigrantet vetem njerez qe murmurisin e ankohen se sna doni degjoj 😂

Se di por plazh me 💩 e pa drita e pa uje... Dhe e bukura eshte se vijme ne emigrantet vetem njerez qe murmurisin e ankohen se sna doni degjoj 😂
Sdi cte them, i perkas nje realiteti tjeter jo albanistas tlutmi shume :p lool

Nuk ka tani plazhe te pa pastra neper gjithe bregdetin ku ka bisnese private pa lere cbejme shaka me Marya.
Ose Marya ka vajtur ne ndonje skaj te ndonje plazhi publik ku nuk behet sherbimi si duhet.
Kudo ne privat te rri e te sherben tjetri se te merr parane.

I gjithë bregdeti është i bukur.. vec ai i Durresit, e ka mbyt pislleku.

Sdi cte them, i perkas nje realiteti tjeter jo albanistas tlutmi shume :p lool
Ketu e ben plazhin ti?

358708804_6653904774660798_4346370834937401590_n.jpg

Ne Ksamil eshte mire ne dimer kur nuk ka njerez. Ne sezon eshte nje mbingarkim me njerez ne nje siperfaqe te mgushte me shezlongje ngjitur me njeri tjetrin. Dhe pak a shume keshtu jane te gjitha plazhet. Vetem cadra e shezllongje sheh.

Ne Ksamil eshte mire ne dimer kur nuk ka njerez. Ne sezon eshte nje mbingarkim me njerez ne nje siperfaqe te mgushte me shezlongje ngjitur me njeri tjetrin. Dhe pak a shume keshtu jane te gjitha plazhet. Vetem cadra e shezllongje sheh.
Si eshte klima ne dimer atje ne Ksmail?

Të gjitha plazhet njësoj janë pak a shumë: ujë me kripë do gjeni në Durrës dhe ujë me kripë do gjeni në Sarandë ose në Ksamil.

Ne Durres e gjen ujin me fekale 🤣
Po s'ka lidhje ajo; ndoshta mund të gjesh dy tre vende me fekale, spostohesh pak më tutje dhe s'ka më fekale. Kënaqësinë njeriu e merr njësoj; si në Sarandë si në Durrës. Gjëja është se shqiptarët si komb kanë vështirësi të pranojnë gjërat e lira, duan gjëra të shtrejnta kur nuk i kanë mundësitë. Është mentalitet i trashëguar, nuk ndryshohet dhe sipasoj e kësaj do ankohen qoftë dhe për gjënë më të vogël.

The qe eshte i kripur (deti) dhe te pyeta pive shume uje.
Ca ka per te mos kuptuar aty?
Unë atë që thashë e thashë në kontekst, ti po bën pyetje jashtë kontekstit. More atë që thashë unë (kur ju referova temës) dhe e ktheve në pyetje personale. Gjë kjo e cila më bën të mendoj dy gjëra; ose në thelb ke shumë probleme të pazgjidhura nga fëmijëria dhe shtron pyetje tendencioze me qëllim që të ofendosh tjetrin, ose në të kundërt je tip përbuzësi. Por më shumë besoj se ke probleme me të parën.

Unë atë që thashë e thashë në kontekst, ti po bën pyetje jashtë kontekstit. More atë që thashë unë (kur ju referova temës) dhe e ktheve në pyetje personale. Gjë kjo e cila më bën të mendoj dy gjëra; ose në thelb ke shumë probleme të pazgjidhura nga fëmijëria dhe shtron pyetje tendencioze me qëllim që të ofendosh tjetrin, ose në të kundërt je tip përbuzësi.
Po pse e tjerr kaq gjat arsyetimin?
Nuk e mendon dot thjesht fare?
The qe deti edhe ne Durres edhe ne...eshte i kripur, mendova se e kishe provuar, kaq eshte filmi.

Po pse e tjerr kaq gjat arsyetimin?
Nuk e mendon dot thjesht fare?
The qe deti edhe ne Durres edhe ne...eshte i kripur, mendova se e kishe provuar, kaq eshte filmi.
Nuk e mendoj dot thjeshtë sepse e bëre pyetje me tendencë. Nuk rrotullohet bota rreth teje o Akrep...

Back