Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

ok,ne rregull

shpresoj qe ndermirren edhe masa ndaj atyre qe te vetmin qellim e kane prishjen e temave me ka nje fjale jashte etikes, me budallakina dhe fjale te kota! njerez qe qellim e kane vetem propagandimin e nje partie e asgje tjeter edhe nuk lene asnje teme te zhvillohet normalisht me nderhyrje!

flm

Flm Staf-it, per korrektesine dhe vemendjen, lidhur me postimet kunder rregullores.

Flm Staf-it, per korrektesine dhe vemendjen, lidhur me postimet kunder rregullores.

Mund ta kishje ilustruar kete shprehje me qindra ikona. Hera e pare qe s'te shoh t'i perdoresh ( i ke shume qejf) dhe ketu eshte vendi me i pershtatshem. Cuditerisht asgje nuk shof! -pis-

Mund ta kishje ilustruar kete shprehje me qindra ikona. Hera e pare qe s'te shoh t'i perdoresh ( i ke shume qejf) dhe ketu eshte vendi me i pershtatshem. Cuditerisht asgje nuk shof! -pis-

Eshte vendi i vetem "formal", qe nuk kerkon ilustrime ikonash.
Cuditerisht-ja qendron ne mungesen e tyre ne vende te tjera.Konstatim i sakte yti, por jo per ketu...
S'kam shume shprehje, kohet e fundit .. (lol)*

Shume jam tu pas problem me kete Faqe,me sa duket ka shume virusa ky Forum!!!!.!!!!

P.S si nga tel si nga PC

Koha eshte e bukur,bleni akullore.

OneLL..&

Prej ne cel kur futesh ne forum besoj se vet faqet shkojne avash, dhe mua ajo gje me bon vaki .... A keshtu prej ne PC, s'di gje, un ne rregull jam, se futem prej Google Chrome ... :)

OneLL..&

Prej ne cel kur futesh ne forum besoj se vet faqet shkojne avash, dhe mua ajo gje me bon vaki .... A keshtu prej ne PC, s'di gje, un ne rregullu jam, se futem prej Google Chrome ... :)

Edhe un jam nga Google Chrome,por me sa duket ka shume virusa!!!!

Pse kur postoi fotografi dalin me formate te vogel?

Pse kur postoi fotografi dalin me formate te vogel?

Fegi fotoja behet dhe me formate te madhe por, me raste me mire eshte kur e vendos foton prej ke opsioni '' skedaret e bashkangjitura ''
pasi e vendos foton aty '' choose file '' e merr linkun dhe e hedh ke tema, e pastaj te dalin dyjat foto e madhja edhe e vogel si kjo tema qe kam postuar une dikur

http://www.forum-al.com/showthread.php?p=153845#post153845

Besoj se te shpjegova qart ... :)

Fegi fotoja behet dhe me formate te madhe por, me raste me mire eshte kur e vendos foton prej ke opsioni '' skedaret e bashkangjitura ''
pasi e vendos foton aty '' choose file '' e merr linkun dhe e hedh ke tema, e pastaj te dalin dyjat foto e madhja edhe e vogel si kjo tema qe kam postuar une dikur

http://www.forum-al.com/showthread.php?p=153845#post153845

Besoj se te shpjegova qart ... :)

Une i postova si the,por prap nuke jon dal me format te madhe?
http://www.forum-al.com/attachment.php?attachmentid=4998&stc=1&d=1336934449

me ka ardhur nje mesazh nga kjo pufja.
kuptoni gje juve?
ja cfar thote:

------

Dear Brari,

You have received an infraction at Forum-Al.com™.

Reason: Insulted Other Member(s)
-------
Nuk e di per juve staffi , por per neve te tjeret anetaret e thjeshte u bo i pa durushem ky tip plaku . Merreni masa te duhura !!!
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
Forum-Al.com™

.......

??

me ka ardhur nje mesazh nga kjo pufja.
kuptoni gje juve?
ja cfar thote:

------

Dear Brari,

You have received an infraction at Forum-Al.com™.

Reason: Insulted Other Member(s)
-------
Nuk e di per juve staffi , por per neve te tjeret anetaret e thjeshte u bo i pa durushem ky tip plaku . Merreni masa te duhura !!!
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
Forum-Al.com™

.......

??

Brari, a te ka ardhur mesazhi privat i dergur nga Puffetia apo !!???
të lutem shkruaj kjartë , qe te kuptojmë.

haha Leter dashnie te kam sjell o plak pse e zbulove para publikut a keshtu ju ka mesuar Sh/S ? Kur ta kuptojsh mesazhin me bej ze .... :D

para publikut me mir se fshehtas oj pufe..
mesazhin ta kuptova..
ke ren ne dathuri me mua..

haha Leter dashnie te kam sjell o plak pse e zbulove para publikut a keshtu ju ka mesuar Sh/S ? Kur ta kuptojsh mesazhin me bej ze .... :D
Puffe........të trashëgohesh, do kesh një dasëm të financuar nga Partia D.:D:D:p:p haha

p.s. Kur do ta helmosh natën e parë të dasmës apo ditën tjetër.-bravo-

Status
Temë e mbyllur.
Back