• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Keni bërë gabim që e keni mbyllur këtë temë. Besoj se e ka mbyllur ndonjë vajzë e stafit që i djegin diskutime të tilla.

Doja të shkruaja e ti ktheja një përgjigje Ajnajit, meqë më qenka drejtuar nga larg, por qenka mbyllur.

A ka mundësi të hapet kjo temë?

Nëse jo, cila është arsyeja e mbylljes?

http://www.forum-al.com/showthread.php?p=244851#post244851

Desha t'ju ve ne dukje se systemA ne ban me disa llogari , po vazhdon me semundjen e tij me nickun e ri Projekt .

Flm qe na ndihmoni me raportimet tuaja.

Keni bërë gabim që e keni mbyllur këtë temë. Besoj se e ka mbyllur ndonjë vajzë e stafit që i djegin diskutime të tilla.

Doja të shkruaja e ti ktheja një përgjigje Ajnajit, meqë më qenka drejtuar nga larg, por qenka mbyllur.

http://www.forum-al.com/showthread.p...851#post244851

Tema ka pasur ofendime te vazhdushme deri sa u detyruam ta mbyllnim, nejse ...tema hapet dhe shpresoje te replikoni si njerzit.

http://www.forum-al.com/showthread.php?p=244851#post244851

Temen e mbylla une,dhe zakonisht e bej kur filloj te mendoj qe kafshet jane qenie me fisnike se njerezit.
Prisje qe te marrim mendimin e ndonje filozofi per te mbyllur nje teme ku permendet dhe shahet nena e dikujt qe shkruan?
Nejse,meqe Mandi e hapi shkruaje citimin tend

Temen e mbylla une,dhe zakonisht e bej kur filloj te mendoj qe kafshet jane qenie me fisnike se njerezit.
Prisje qe te marrim mendimin e ndonje filozofi per te mbyllur nje teme ku permendet dhe shahet nena e dikujt qe shkruan?
Nejse,meqe Mandi e hapi shkruaje citimin tend
Nuk ke pse të marrësh mendimin e ndonjë filozofi, por temat nuk mbyllen pse ka sharje. Ndaj atij që shan merren masa.

Pse duhet të jetë kështu? Sepse ta zëmë dikujt nuk i pëlqejnë apo i djegin disa tema dhe me qëllim që ato të mbyllen, fillon e shan.

Mendimet e ndryshme ngjallin pakënaqësi dhe nervozitet, por zgjidhja nuk është mbyllja e temave. Zgjidhja është ndëshkimi ndaj atyre që shkelin kufirin ose shajnë.

E kuptoj që u nervozove se Mandi e hapi temën, por kështu duhet të jetë. Duhet të jetë gjithmonë dikush mbi të tjerët për të vendosur e urdhëruar.

Nuk ke pse të marrësh mendimin e ndonjë filozofi, por temat nuk mbyllen pse ka sharje. Ndaj atij që shan merren masa.

Pse duhet të jetë kështu? Sepse ta zëmë dikujt nuk i pëlqejnë apo i djegin disa tema dhe me qëllim që ato të mbyllen, fillon e shan.

Mendimet e ndryshme ngjallin pakënaqësi dhe nervozitet, por zgjidhja nuk është mbyllja e temave. Zgjidhja është ndëshkimi ndaj atyre që shkelin kufirin ose shajnë.

E kuptoj që u nervozove se Mandi e hapi temën, por kështu duhet të jetë. Duhet të jetë gjithmonë dikush mbi të tjerët për të vendosur e urdhëruar.

BATO, këtu në forum ska as të parë as të dytë.....temën e hapa sepse mu dukë e arsyshme ....por nqs do ketë serisht ofendime do të detyrohem ta mbyll dhe mos të hapet më.

Këtë jemi duke thënë o Mandi. Ai që qëndron mbi të tjerët vepron për gjëra që i duken të arsyeshme, jo për gjëra të paarsyeshme. Për rastin në fjalë, mbyllja ishte gabim dhe ti mirë bëre që e hape. Prandaj duhet dikush i arsyeshëm që qëndron mbi të tjerët dhe vepron kur ata tregohen të paarsyeshëm.

Tani për mbylljen e temave, e thashë njëherë që nuk është zgjidhje. Ata që kanë ndërmend të shahen, mund ta bëjnë në shumë tema, e nuk është zgjidhje të mbyllet çdo temë. Kështu vetëm i inkurajoni edhe më tepër që shajnë të parët.

Po ju them diçka: nëse doni që të mos ketë sharje e zënka, përjashtoni gjithnjë atë që fillon e shan i pari. Nëse dikush shan i pari, tjetri do të përgjigjet me sharje, por përjashtoni vetëm atë që fillon i pari. Kështu ai e merr edhe sharjen edhe përjashtimin, ndërsa tjetri që nuk ka faj, vazhdon të qëndrojë.

Pse duhet bërë kështu dhe nuk duhen përjashtuar të dy? Sepse, nëse dikush kërkon ta heqë qafe dikë nga forumi, regjistrohet me emër tjetër dhe fillon shan, në mënyrë që tjetri të përgjigjet dhe të përjashtohen të dy.

Përjashtoni vetëm atë që fillon i pari dhe shikoni se si rregullohen gjërat. Nuk është zgjidhje mbyllja e temave dhe as marrja me të mirë e disa anëtarëve. Mos i kurseni anëtaret femra nga përjashtimet, sepse me sa pashë, ishin ato që filluan të shanin.

Kam nje pyetje qe duhet te merret seriozisht: Pse gjithmone perjashtohet SystemA? Eshte ky perjashtim i perkohshem apo i perhershem?

Cfare ka bere ai qe ta denoni keshtu, compare to some sociopaths qe gjenden ketu ne Forum?!

Nqs debimi i tij sjell paqe dhe mirembajtjen e nje Forumi "te paster" nga berllogjet qe gjithesecili shkruan ketu (gje qe nuk po e shikoj gjekundi), atehere ju kerkoj falje, ne mos po lereni te kthehet dhe te flasi edhe ai mendimin e tij sic po e thone te gjithe.

Kam nje pyetje qe duhet te merret seriozisht: Pse gjithmone perjashtohet SystemA? Eshte ky perjashtim i perkohshem apo i perhershem?

Cfare ka bere ai qe ta denoni keshtu, compare to some sociopaths qe gjenden ketu ne Forum?!

Nqs debimi i tij sjell paqe dhe mirembajtjen e nje Forumi "te paster" nga berllogjet qe gjithesecili shkruan ketu (gje qe nuk po e shikoj gjekundi), atehere ju kerkoj falje, ne mos po lereni te kthehet dhe te flasi edhe ai mendimin e tij sic po e thone te gjithe.

SystemA duhet te presi deri sa ti skadoj perjashtimi qe ka mare ne forum, dhe sa me shume here qe regjistrohet me nick te ndryshem aq me shume i zgjatet dhe afati i skadimit te banned qe ka, me pak fjale eshte bere person i bezdisur dhe i papranushem ne kete forum.

Re: Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Ai nuk perjashtohet,ja ku e ke ketu.
http://www.forum-al.com/showpost.php?p=247576&postcount=98
postime te tij te bera sot.

Me te vertete eshte njeri psicho,bashke me tranny-t qe e mbeshtesin ketu,njera nder to je edhe ti.
Pse nuk pyetni ndonjehere veten se cfare dobije i sjellni ketij virtualiteti,?kuptohet perveq idiotlleqeve tuaja.
Nese te ka marre malli jepi adresen tende ose merre adresen e tij dhe vizitoje.
As Frojdi sdo mund ta sheronte tipin e tij dhe mbeshtetesve te tij.Me te vertete eshte per studim psikologjik.Nuk lat njeri pa cituar dhe pa fyer.

Eliot , une kam mendim te kundert me ty per antarin SystemA ... ai asnjehere nuk e ka provokue ndonje antarë ( me sa e di une ) ... ai ka reague asisoji pasi ishte i provokuar nga te tjeret ..

Re: Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Eliot , une kam mendim te kundert me ty per antarin SystemA ... ai asnjehere nuk e ka provokue ndonje antarë ( me sa e di une ) ... ai ka reague asisoji pasi ishte i provokuar nga te tjeret ..

Fale te qofte.mos u frigo se sdo ta marre,mirepo prej se jam regjistruar ketu,edhe pse kam shkruar rralle,kam lexuar dhe gjithmone ky eshte ai i cili i provokon ata qe nuk ndajne mendimin me te.
Vetem sot dhe dje ka pasur dy accounte(nicknames)ne te njejten kohe.
Perveq atij linku qe postova me larte ja ku e ke tjetrin nick te tij.
Pra te dy nicknames.

http://www.forum-al.com/showpost.php?p=246856&postcount=89
http://www.forum-al.com/showpost.php?p=247642&postcount=21

Dhe gjithmone eshte ky i pari qe ju bene citim antareve tjere,askush nuk kam pare ta citoj systemA,sepse ska as per cka te citohet,vetem fyerje dhe idiotizem.Ky eshte nenshkrimi i tij shpirteror dhe personal-Idiotizmi.

Paske qene i zene duke degju muzike dhe nuk e ke kuptu mire personin/situaten. Ai eshte person teper provokativ dhe i bezdisshem.

----

Po e shfrytezoj rastin qe te jap edhe nje kritike pasi qe jemi ne temen e duhur.

Nese jeni te interesuar qe te afroni prane jush anetar te zhgenjyer nga ndonje forum tjeter, i cili ka filluar te njihet haptazi si forum qe perdhos cdo gje qe eshte shqiptare, duke filluar nga historia e popullit shqiptar; dhe nese deshironi qe te vertetoni se ky forum eshte tamam shqiptar, ashtu siq pretendoni, atehere muzika sllave nuk duhet te jete prezente ne kete forum.

Nostalgjiket le ta degjojne ate muzike ne shtepi, me zerin ne maksimum. Ketu, ate muzike e kuptoj si provokim, lendim te ndjenjave, tallje, nencmim etj.

Paske qene i zene duke degju muzike
----

Po e shfrytezoj rastin qe te jap edhe nje kritike pasi qe jemi ne temen e duhur.

Nostalgjiket le ta degjojne ate muzike ne shtepi, me zerin ne maksimum. Ketu, ate muzike e kuptoj si provokim, lendim te ndjenjave, tallje, nencmim etj.

Illyrian rex , cila asht muzika sllave ?

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Ai nuk perjashtohet,ja ku e ke ketu.
http://www.forum-al.com/showpost.php?p=247576&postcount=98
postime te tij te bera sot.

Me te vertete eshte njeri psicho,bashke me tranny-t qe e mbeshtesin ketu,njera nder to je edhe ti.
Pse nuk pyetni ndonjehere veten se cfare dobije i sjellni ketij virtualiteti,?kuptohet perveq idiotlleqeve tuaja.
Nese te ka marre malli jepi adresen tende ose merre adresen e tij dhe vizitoje.
As Frojdi sdo mund ta sheronte tipin e tij dhe mbeshtetesve te tij.Me te vertete eshte per studim psikologjik.Nuk lat njeri pa cituar dhe pa fyer.

Mesova nje slang te ri - Tranny - transvestite

Tranny is always a great word to know. So is zedonk. Does it mean:

The offspring of a zebra and a donkey or is a rhetorical question te ofendimit tend?

E fillon me ofendime dhe e pason me akuzime. Sa per dijeni ndoshta per SystemA do gjendet ndonje Froyd ( ka plot psikologe out there), por per njerez si ju s'ka as uje te bollshem qe t'ju shpelaje nga dheu (edhe pse Toka eshte 70% e mbuluar me uje).

Sa per dijeni une s'kam nevoje te me thuash kush eshte Jepisti dhe BigSleep se i dergova mesazh dhe rep sot si Jepist qe sa pashe dy postimet e tij te fundit dhe sa here qe has postimet e tije.

Illyrian rex , cila asht muzika sllave ?

Muzika qe kendohet nga sllavet. A mos duhet me te tregu se cilet jane popujt sllav?

Muzika qe kendohet nga sllavet. A mos duhet me te tregu se cilet jane popujt sllav?

jo , po dashta me lidh se p.sh. muzika kroate , boshnjake , sllovenen etj. a hyn ne muziken sllave ?

busavata, une te rekomandoj qe eshte e kote te perpiqesh t'ju shpjegosh te tjereve diferencen midis problemeve sociale ne te cilat jane ekspozuar dhe rritur, secili, me problemet qe kane te bejne me forumin. Nese forumi luan rolin e nje pasqyre te tille, eshte e kote te quhet shemtia faj i pasqyres sepse eshte e shtrember.

jo , po dashta me lidh se p.sh. muzika kroate , boshnjake , sllovenen etj. a hyn ne muziken sllave ?

Ti me shume me dukesh i interesuar per lojera fjalesh. Kur une them muzike sllave, e kam fjalen edhe per muziken e atyre qe i paske permend ti sepse edhe ata jane sllav. Ose, shkurt e shqip, sllavet 'jane nje mut'. Tani mos me sjell pallavra te tipit 'ata e kane njohur pavaresine e Kosoves' e blla blla blla...sepse asnjeri prej tyre nuk e ka njohur pavaresine pse i duan shqiptaret por pse kane qene te detyruar ta ndermarrin nje hap te tille. Qendrimet politke te institucioneve te atyre vendeve jo domosdoshmerisht e reflektojne edhe vullnetin e popujve te atyre vendeve.

Busavata, nese ti gjen muzike shqipe ne forumet e cilitdo prej shteteve ne fjale, ndjehu i lire qe te postosh edhe kenge te cetnikve po deshe.

Busavata, nese ti gjen muzike shqipe ne forumet e cilitdo prej shteteve ne fjale

Iliryan , po te tregoj se ne secilin forum qe jam e kam te njejtin pseudonim edhe avatar.. nuk e di se ne forumet e vendeve tjera a ka muzik shqiptare , se nuk hy ne to ..

aktiv jam ne kete forum edhe forumin Rock Sonte .

Status
Temë e mbyllur.
Back