Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Shume jeni zgjatur me punen e muzikes...mendova se u mbyll njehere ky diskutim por ju doni te vazhdoni akoma....ne cfare lloj gjuhe duhet te flas qe te kuptoni te gjithe ? sepse shqip spo me kupton njeri, FORUM-AL eshte Forum i lire dhe Demokrat dhe jo Komunist....cdo SHQIPTAR ka te drejten te degjoj muziken qe pelqen dhe askush ska pse ta kritikoj...cdo gje eshte me preferenc.

Ne shtepi te tij po. Ndersa forumi eshte mjet komunikimi dhe reklame - kombetar e me gjere. Qe perkthehet se zoteria juaj lejon reklamimin e kultures serbe dhe greke permes forumit qe drejton.

Bashkohem me Illyrian - Rex dhe Baton. Edhe Albo luste ne fillim per anetaresim deri sa i erdhi ceku i kishes, ndersa tani nuk pyet me se kush iken ose vjen. Te kuptohemi, edhe ai eshte aq fetar sa edhe paraja qe i atashohet fetarizmit.

Ketyre postulateve kineze: "Te lulezojne 100 kultura e te bashkohen 100 shkolla" Ezopi u eshte pergjigjur ne fillimin e kohes me: "He that has many friends, has no friends." PERIOD.

Ne shtepi te tij po. Ndersa forumi eshte mjet komunikimi dhe reklame - kombetar e me gjere. Qe perkthehet se zoteria juaj lejon reklamimin e kultures serbe dhe greke permes forumit qe drejton.

Bashkohem me Illyrian - Rex dhe Baton. Edhe Albo luste ne fillim per anetaresim deri sa i erdhi ceku i kishes, ndersa tani nuk pyet me se kush iken ose vjen. Te kuptohemi, edhe ai eshte aq fetar sa edhe paraja qe i atashohet fetarizmit.

Ketyre postulateve kineze: "Te lulezojne 100 kultura e te bashkohen 100 shkolla" Ezopi u eshte pergjigjur ne fillimin e kohes me: "He that has many friends, has no friends." PERIOD.

Metal_Fans_gegen_Rechts.jpg

ROCK = Kundër nacizmit

hey Mandi nuk eshte albo, jeni ne terezi ca flisni ju mer???????

ikni re gerricni sumen tek forumi janulles, ky forum ka ekzistuar dhe pa ju ketu.

http://www.youtube.com/watch?v=xxfI2FbqXx8
Nuk jam ne gjendje te mos e pelqeje kete kenge vetem sepse eshte greqisht.

Meqe u krijuan dy grupime...nuk arrij te kuptoj nacionalistet e semure.

Metal_Fans_gegen_Rechts.jpg

ROCK = Kundër nacizmit

@Andej dhe kendej Zet
E kuptoni qe njeriu eshte ambient???

Srrini ju dot mer...

ikni re gerricni sumen tek forumi janulles, ky forum ka ekzistuar dhe pa ju ketu.

http://www.youtube.com/watch?v=xxfI2FbqXx8

Nuk behet fjale per Muzike, po per Etno.

Prandaj rrini ca me qete; kuptoni ca me mire gjerat qe me padurim kerkoni t'u pergjigjeni
- dhe vetem pasi ta keni kuptuar ku eshte fjala - e jo si shtremberohet qeshtja;
tentoni nje cik mejtim para se te hidheni ne shkrim;
sepse tastet, nuk piskasin:
-Me ke shtyp gabim!

ROCK = Kundër nacizmit[/QUOTE]

Bus & Lem

[url]http://www.youtube.com/watch?v=0UPw4f1oN7g&feature=plcp[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=i64IPEYQcn0&feature=plcp[/url]

Nuk behet fjale per Muzike, po per Etno.
Prandaj rrini ca me qete kuptoni pak me mire gjerat qe me padurim kerkoni t'u pergjigjeni - dhe vetem pasi ta keni kuptuar ku eshte fjala e jo si shtremberohet qeshtja, tentoni nje cik, mejtim para se te hidheni ne shkrim, -se tastet, nuk piskasin: me ke shtyp gabim!

Ja i pari, i dhembi plaga.Edhe ato qe universalisht konsiderohen vlera, kur jane te semura, sapo t'i prekesh, dhembin.

Etnia nuk formohet neper internet, as ne forum, as ne facebook. E kishte mundesine kur u bene luftrat ballkanike, te kerkonte pavarsi dhe jo te luftonte perkrah Turqise. E kishte mundesine edhe me pare, edhe me vone...edhe tani. Por prape vonon. Ata qe valevisin flamurin e atdhedashurise, Shqiperise se madhe dhe nderkohe kujtohen per te vetem neper diskutime virtuale...ata nuk do e lene Shqiperine te rritet.
E pra, une dua dhe uroj qe nje dite te krijohet ajo ndjenje kombetare jo e bazuar mbi urrejtjen per fqinjin, por dashurine per vetveten. Nderkohe, do degjoj Notis, Pink, Vaçen...

Ja i pari, i dhembi plaga.Edhe ato qe universalisht konsiderohen vlera, kur jane te semura, sapo t'i prekesh, dhembin.

Etnia nuk formohet neper internet, as ne forum, as ne facebook. E kishte mundesine kur u bene luftrat ballkanike, te kerkonte pavarsi dhe jo te luftonte perkrah Turqise. E kishte mundesine edhe me pare, edhe me vone...edhe tani. Por prape vonon. Ata qe valevisin flamurin e atdhedashurise, Shqiperise se madhe dhe nderkohe kujtohen per te vetem neper diskutime virtuale...ata nuk do e lene Shqiperine te rritet.
E pra, une dua dhe uroj qe nje dite te krijohet ajo ndjenje kombetare jo e bazuar mbi urrejtjen per fqinjin, por dashurine per vetveten. Nderkohe, do degjoj Notis, Pink, Vaçen...

kujte i intereson cfare degjon ti?
lexo dhe tento te kuptosh per cfare behet fjale nje here - ke kohe te flasesh sa te duash pastaj. Mos u nxito.

Kisha kohe pa lexu hartime.

kujte i intereson cfare degjon ti?
lexo dhe tento te kuptosh per cfare behet fjale nje here - ke kohe te flasesh sa te duash pastaj. Mos u nxito.

Ty te intereson! Perderisa edhe muzikes kerkoni t'i vini censure. Se nese ti do ishe admin ketu, do m'i fshije postimet tek temat e muzikes perderisa ne emer te asaj qe vija vet emrin, nuk lejohet muzike sllave dhe greke.

Te tentoj te kuptoj lol...une them ta mbjellim kete persheshin me shalqira, qe te haje populli i varfer shalqinj. :D

Nuk ka si t'i kuptosh këto gjëra, se nuk janë për ty.

Bën mirë t'u rrish larg gjërave që nuk i kupton, se kur nuk i kupton, ia fut kot më kot.

Kur ti nuk rri dot pa Sfakianaqin, si mund të rrish pa gjëra të tjera.

Sprechen sie Deutsch? hi SA

“Yes you've done it, but don't go bragging about it...

Ty te intereson! Perderisa edhe muzikes kerkoni t'i vini censure. Se nese ti do ishe admin ketu, do m'i fshije postimet tek temat e muzikes perderisa ne emer te asaj qe vija vet emrin, nuk lejohet muzike sllave dhe greke.

Te tentoj te kuptoj lol...une them ta mbjellim kete persheshin me shalqira, qe te haje populli i varfer shalqinj. :D

Qenke gabuar e dashur, nuk po peshojme shalqi as pjepera!

Nuk ka si t'i kuptosh këto gjëra, se nuk janë për ty.

Bën mirë t'u rrish larg gjërave që nuk i kupton, se kur nuk i kupton, ia fut kot më kot.

Kur ti nuk duron dot për Sfakianaqin, si mund të durosh për gjëra të tjera.

Po ja, me pune e perpjekje do mundohem edhe une te kuptoj. Por, po s'gabova s'kam sesi mesoj.

Ne se vetemashtrosh, nuk do te thote se mashtron te tjeret. Vetja jote & CO tek forumi janulles jeni ne kompatibilet te plote. Nuk perputhesh me nje person te vetem ne ate forum. Keshtu qe debimi yt nuk eshte politik por "ordiner"- klasa me e ulet e 'krimit'.

Mandit i kam kerkuar qe 1 jave me pare te mbylle llogarine time. Nuk ma ha malli per epose forumesh. Por kur shoh qe malli krimineleve shitet me ton nga tregu yne, nderkohe qe vetem permendja e autoresise nga kombi juaj paguhet me debim nga tregjet e tyre, me vjen t'ju pershtyj ne surrat ndjeshmerine tuaj muzikore dhe ndjenjat tuaja ...te holla prej reptilesh. Trashegojuni femijeve tuaj neshtrim dhe muzike. Skllever.

Status
Temë e mbyllur.
Back