• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

On the contary Llogjika dhe Drejtesia lindin ne menyre te kushtezuar dhe varen nga Rrethanat, Rules and Laws.

Shpresoj qe nuk punon askund ku kerkohet logjike ose drejtesi.
Logjika lind e kushtezuar dhe drejtesia varet nga rrethanat. Man o man.

Mandi eshte ketu te beje biznes dhe jo gjykatesin. Sa per SystemA s'ke nevoje te ankohesh fare. Pervec nice rates qe sjell ketu ne Forum, nuk i prish pune njeriu. Nuk te pelqen? - Just ignore him.

Nese nuk me ka lene memorja, ishte ti ajo qe e felliqje forumin ne rastet kur paraqitej nje person. E kam fjalen per nje forum tjeter.

Pse nuk e injoroje ti ate anetare?!

SystemA nuk hyn me ne kete forum, nuk e di pse jeni zgjatur serisht me kete diskutim ? sa per IP te system Bato ...eshte IP dinamike dhe ska ndonje menyre tjeter te bllokuari.

nuk të mora vesh fare moj kitty, po me sa kuptoj, paske frikë nga systemi dhe e merr me të mirë që mos të të shajë.

nejse, ju vazhdoni, unë nuk po vazhdoj më.

Nuk me ze frika as nga Systemi as nga ndonje tjeter. Thjesht mundohem te shuaj nje zjarr qe ka lindur kot me koti. Ti ne fjalet e tua thua qe ky "zjarr" po me djeg dhe nga ana tjeter hedh vecse benzine.

Mqs nuk po vazhdon me, po e le edhe une me kaq.

Nese forumi ka nje rregullore, ne te cilen diskutohet edhe fyerja ndaj anetareve dhe banaliteti ne forum atehere ajo duhet te ndiqet ne cdo rast, dhe jo te behen anashkalime per ato njerez qe shpenzojne me shume apo me pak kohe ne forum se te tjeret. Stabiliteti ne sjellje ndihmon ne mbarvajtjen e forumit.

Duhet patur parasysh qe eshte e veshtire te fyesh nje person, kur ky i fundit te drejtohet me butesi apo nuk e humb qetesine pavaresisht sjelljes tende. Sometimes it's best to just let it be.

Paqe o njerez :)

On the contary Llogjika dhe Drejtesia lindin ne menyre te kushtezuar dhe varen nga Rrethanat, Rules and Laws.

Javan o Javan! Nqs kerkon te besh lojra fjalesh ketu, no problem, ketu eshte vendi me i pershtatshem; por nqs kerkon revenge atehere nuk eshte as vendi as kuvendi ketu, nderkohe qe fjalet qe dalin nga goja ime jane me se te qarta.
Me qe nuk e kape me heren e pare po ta shpjegoj per se dyti: Dashuria dhe simpatia lindin vete pa kushte (qe do te thote qe simpatia qe kam per Systemin eshte e natyrshme, e lindur pa kushte) ndersa llogjika, drejtesia dhe gjykimi qe mund t'i behet nje personi, gjithmone varen nga kushtet, ligjet dhe nenet (laws).

Ne nje shembull konkret psh, nje njeri qe ka kryer nje vrasje, ose ndonje krim tjeter nuk denohet kaq thjeshte me denimin me maksimal me varje ose pushkatim. E si mund te denosh nje njeri kur nuk di rrethanat: vrasje me paramendim apo vetembrojtje; kriminel i lindur apo njeri me dhunti jo te plota te natyres?!

Bato kerkonte perjashtim per SystemA (ekzekutimin e tije), nderkohe qe edhe ai nuk eshte aq engjell nga goja.

Ja kshu ore Javan, kte deshnja te thonja una. Mos u nakatos po nuk ja gjen dot fillin fjales.

Nese nuk me ka lene memorja, ishte ti ajo qe e felliqje forumin ne rastet kur paraqitej nje person. E kam fjalen per nje forum tjeter.

Pse nuk e injoroje ti ate anetare?!

Illyrian-o, ja psh kete postimin tend deshja ta injoroja por nuk e bera dot. You got me here!

Nje sqarim kisha une: krahasimi qe ben ti eshte shume komik, brutal dhe fatal.

Nqs ketu nuk jemi te ndajme cifligjet, thjesht kalojme kohen ne nje menyre te civilizuar, dhe nuk ka vend as ndeshkimi as egzekutimi. Sharjet dhe fyerjet nuk jane threat to yourself or your family...nderkohe qe stalking, betrayal, percarja e familjes, shkaterrimi i harmonise ne familje denohen rende in the court of law...if you know what I mean.

Ti po te ishje ne vendin tim do t'i prisje koken. Pfff krahasim qe me beke!

Une felliqja forumin tjeter?! - Uh, ta paca borxh more Yllirjan! Degjove?- Degjova thuaj!

Hello Kitty, nuk e kuptoj pse ke shkru ketu pasi qe me paske dergu edhe MP.

Te ktheva pergjigje ne MP!

SystemA asnjehere nuk e ka meritue prejashtimin .. duhet te prejashtohen ata te cilet ja kan fillue lojes me SystemA-n ...

...jam i sigurt se edhe ne jeten reale personat e till ; qe e gjuajn gurin edhe e mshefin doren , jan edhe mbesin te atij lloji te fndit , e mbajn koken larte por askush nuk i do , se nuk kan simpati e as respekt tek te tjeret .. e simpatin edhe respektine kan ata qe e meritojn ...

Cpaskeni qene bre` ?!-boh-

Nick Meri ka mbetur monument ne R.Bin.
Ky eshte Problemi ne Forum !``1``

Apo, do thoni, vend i merituar...?!-lepur-

``1`` Sa "thekthi" dukesh kur nxehesh! Ja kshu beje, jo po do lejohen shkelje normash ketu.

Mandi, meqe ra fjala, pse nuk ben nje sondazh se sa vete e duan SystemA ne Forum dhe sa jo? Seriozisht e kam! Vetem kohen qe shpenzon ai ne kete Forum ti personalisht duhet t'ja vleresosh. Qe te gjithe anetaret fyejne (including Bato) ose fyhen, por kjo s'do te thote qe t'i perjashtosh nga forumi.

Hap nje sondazh, ne kete menyre nuk te bie barra ty nga ankesat e anetareve.

pershendetje hello
nuk eshte ne llogjike ajo qe ti po shtron si nje mendimi yt.
thjesht sepse ne nje sondazh nese ka 30 persona qe e pelqejne SA,do te kete 29 qe nuk e pelqejne.
dhe ti kerkon qe keto 29 persona te durojne sharjet,vetem sepse i pelqen 30 te tjereve?
jo,sepse me mire ikin nga forumi,sepse nuk eshte i vetmi forum ne qarkullim
nuk eshte problemi nese don apo nuk don Mandi,por eshte etika dhe mesazhi qe i percillet te gjithe anetareve te tjere.
nese une e perjashtoj SA,sepse e meriton,nuk dua te debatoj as me Mandi e as me askend tjeter,sepse dihet si duhet te sillemi ne forum.
une nuk kam asgje me SA,edhe pse disa here e ka tepruar,dhe do me kushtonte vetem disa sekonda kohe qe ta perjashtoja.
nuk i ben keq njeriu sigurisht,por ka momente qe tejkalon çdo norme,dhe ne keto momente jo te gjithe jemi duke buzeqeshur dhe e falim.
shume persona paralajmerohen ose perjashtohen,por ti nuk i sheh dhe ndoshta mendon se trajtohet vetem SA ne kete menyre.

dhe nje gje tjeter
per ty forumi eshte nje vend ku hedh mendimet e tua,dhe mbaron aty
kurse njerez te tjere i dedikojne kohen e tyre qe ky forum te jete nje vater,ku çdonjeri te shprehi mendimet e te kaloje ato pak momente,ne te cilat largohemi nga hallet e perditshme te jetes

kalofsh bukur diten

Sinjor Lenci,

Ja qe je krykeput gabim! Parlamenti qe eshte parlament ka 1000 parti dhe milliona mendime, sygjerime, falcifikime, komplote etj etj. Dhe e di cfare?! - Nga ky parlament varet JETA e Popullit, varet se do kesh buke ne darke apo do t'i vesh femijet pa buke ne gjume. Ti me thua per Forumin qe dikush i dedikohet! Pffffff...
Fjala dedikim ka dy kuptime: dedikon "kohen e tije te lire" dhe demshperblimi i tije eshte "vrasja e kohes ne menyre te civilizuar", ose ne rast tjeter quhet dedikim dhe demshperblimi eshte "respekti nga Mandi"; dmth ne fjale te tjera dedikimi juaj quhet ndryshe IOU-letter nga Mandi (I owe you letter = te kam borxh leter)

Dedikim quhet edhe koha e SystemA. Pse ky nenvleresim i dedikimit te kohes se tije? Le te themi se System hedh nje gur dhe 100 budallenj si puna jone hidhen per ta kapur, kjo ne gjuhen e Mandit do te thote "caching-caching". Capisci?

Na e bete Forumin si vend forum mjekesor/shkencor/ fizike berthamore apo ku ta di une. Either you like it or not-e nuk jemi te prere ne kallupe dhe nuk do te mundemi te dalim nga normat e shoqerise. Lereni SystemA alone! Le te supozojme se ai dedikon 100 ore me sasi, ti dedikon 10 ore gjoja me cilesi. Edhe cfare pastaj?

ps: sa per dijeni do te doja qe cdokush t'i ngjante SystemA nga IQ-ja e tije.

signora hello
te pershendes,sepse qenka shkruar me lart,po se kisha lexur e humba koh

Dedikim quhet edhe koha e SystemA. Pse ky nenvleresim i dedikimit te kohes se tije?
ps: sa per dijeni do te doja qe cdokush t'i ngjante SystemA nga IQ-ja e tije.

Sinqerisht nuk i kuptoj keto qe kam cituar.

Se mund te rrija edhe urt, fundja une me SystemA nuk kam asgje.

Por me habit kjo llogjika jote. Pse nenvleresim i dedikimit te kohes se tij? Nese kohen ai e harxhon duke share soj e sorollop, nuk behet me fjale per vleresim apo nenvleresim.

Kitty, jo te gjithe shkulemi nga te qeshurat kur shohim sharjet e Sys.
Nuk eshte gje e bukur te hysh ne forum dhe te shohesh postimet te tua te cituara, te shoqeruara me sharje shumengjyreshe.

Deri sa dikush mua nuk me ofendon, sado te mos e duroje dot, e injoroj. Por, ne te kundert kam te drejten ( dhe mbi te gjitha detyren ndaj vetes) te mbrohem.

Sa per fjaline e fundit, eshte çeshtje vleresimesh personale. Ketu nuk bejme testin e Mensa-s.

Shpresoj t'i kuptosh drejte keto fjale.

Sa per fjaline e fundit, eshte çeshtje vleresimesh personale. Ketu nuk bejme testin e Mensa-s.
Ah meqe ra fjala, Une sapo pata rastin ketu ne Forum, t'ia beja dikujt kete test....
Prb ishte se nuk hyri as ne parakualifikim e jo me tej...
Rendesi ka dygermeshi IQ, koeficenti int*, (raporti i moshes fizike te supozuar me ate te moshes mendore)..renditjen e tyre mund ta besh si te duash....I - ja para, Q-ja pas, ose anasjelltas...dhe kaq me mjaftoi.....

Hello, nese per IQ mban rekord i cituari, atehere une jam Mogli*

kur plaken njerzit filliojn e flasin me vete , sidomos kur sja varin .
Pleqeri egalitet foshnje

eh me mosh çdo gje!!!

Ndoshta gabohem, ama qe nga momenti qe jam rregjistruar ne kete forum besoj
se kohet e fundit forumi po duket ''ok'' ose e thene ndryshe ''cool'' ne te gjitha kuptimet.

Dhe nese gabohesh ?!
Perseri mendimi yt ka vlere.
Gjithkush e komandon mendjen dhe cfare shkruan.Ka mire ka dhe me mire..Ka dhe monstra, te cilat nuk e ruajne dot balancen, se keshtu ia dikton kaushi i mendjes...postues/e emocionalisht te paqendrueshem/te paqendrueshme ....:p

Sinqerisht nuk i kuptoj keto qe kam cituar.

Se mund te rrija edhe urt, fundja une me SystemA nuk kam asgje.

Por me habit kjo llogjika jote. Pse nenvleresim i dedikimit te kohes se tij? Nese kohen ai e harxhon duke share soj e sorollop, nuk behet me fjale per vleresim apo nenvleresim.

Kitty, jo te gjithe shkulemi nga te qeshurat kur shohim sharjet e Sys.
Nuk eshte gje e bukur te hysh ne forum dhe te shohesh postimet te tua te cituara, te shoqeruara me sharje shumengjyreshe.

Deri sa dikush mua nuk me ofendon, sado te mos e duroje dot, e injoroj. Por, ne te kundert kam te drejten ( dhe mbi te gjitha detyren ndaj vetes) te mbrohem.

Shpresoj t'i kuptosh drejte keto fjale.

Nuk dua te luaj arbitrin as per SystemA, as te ve kembet ne kepucet e tua, citimi im ndaj Lencit nuk quhet dyluftim, as te zgjuaren nuk e luaj dot ne keto qe po shkruaj. Duke folur kshu ne pergjithesi , insistimi im kalon ne kuptimin e fjales FORUM.

A forum is the marketplace or public square, agora, a public meeting place for open discussion and for public opinion.

Pra eshte "an assembly, place for public discussion".

Tani se sa jane opinione negative apo pozitive, get along with some people or fight to death with others, kjo nuk e ndryshon dot esencen e fjales FORUM.

Psh, personaly, I don't get along with Mr Zeid for religion reasons. Ne syte e tij une jam nje "monster", por kjo s'do te thote qe une te kerkoj me kembengulje perjashtimin e tij nga forumi.

Dhe nese gabohesh ?!
Perseri mendimi yt ka vlere.
Gjithkush e komandon mendjen dhe cfare shkruan.Ka mire ka dhe me mire..Ka dhe monstra, te cilat nuk e ruajne dot balancen, se keshtu ia dikton kaushi i mendjes...postues/e emocionalisht te paqendrueshem/te paqendrueshme ....:p

:p Shiko ti moj, se mos me ke share mua se do te bej denoncim ne gjyq. Demsherblimi qe do kerkoj i kalon caqet dhe mundesite e tua. So, careful! ``1``

Status
Temë e mbyllur.
Back