Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Mire qe jep pergjigje banale (dhe nuk e di pse) por gjeja me e keqe eshte se, e shikon veten zot ketu. Kur dikush kerkon te flase me vete, le te shkoje para paqyres e te ngopet.
Me ka bere pershtypje, sapo hyra dhe fillova me shkrujt ketu, me nje here pata sulme prej Anjejit dhe atij tjetrit Zetit, shokut te vet.
Lind pyetja..Perse ?
Po qe se luftohen te rijte qe vijne, atehere cfar vlere ka ky forum?
Ajneji as me njeh dhe as e njoh, as Zetin.
Atehere perse lufotohen njerzit ketu?
Tjetri le ta thote ate qe mendon, gabim ose mire, por nuk ka arsye te luftohet, apo te behet perpjekje per poshterim etj, me qellim qe te largohet.
Ok, un largohem. Ne qoftese forumi nuk humbi gje, e sigurta eshte qe nuk fiton gje.
Po keshtu sillet dhe nje tjeter, e nje tjeter, e keshtu me rradhe.
Atehere mbetet sjellja me pasqyren qe thashe me lart.
Keto lloj grupesh sulumuese, jane aq te kota dhe aq pa vlere, sa vertet jam habitur ne kete forum, mbi sjelljen e njerzve ndaj te porsaardhurve.
Pra....paralajmerimi ; Ej kujdes...ktu jemi ne. Mos dil kudra nesh.
Pfffff...
Ne qoftese largohem, une mund te largohem nga neveria ndaj ketyre grupeve, qe mendojne se kane vlere.

Me mire se kaq nuk thuhet,ne s`jemi ketu per te prishur nervat e njeri tjetrit por shkruajme per qejf,sjellim ndonje te re per lexuesit sado vlere te kene.Tendenca qe ka ai per ta tensionuar temen eshte jashte cdo llogjike per nje normal,por nqs ka fuqine te fshije postimet nuk e kundershtoj dot sepse i fshin dhe i ndryshon sic e zura aty njehere.Respekte Kontinent.

Mire qe jep pergjigje banale (dhe nuk e di pse) por gjeja me e keqe eshte se, e shikon veten zot ketu. Kur dikush kerkon te flase me vete, le te shkoje para paqyres e te ngopet.
Me ka bere pershtypje, sapo hyra dhe fillova me shkrujt ketu, me nje here pata sulme prej Anjejit dhe atij tjetrit Zetit, shokut te vet.
Lind pyetja..Perse ?
Po qe se luftohen te rijte qe vijne, atehere cfar vlere ka ky forum?
Ajneji as me njeh dhe as e njoh, as Zetin.
Atehere perse lufotohen njerzit ketu?
Tjetri le ta thote ate qe mendon, gabim ose mire, por nuk ka arsye te luftohet, apo te behet perpjekje per poshterim etj, me qellim qe te largohet.
Ok, un largohem. Ne qoftese forumi nuk humbi gje, e sigurta eshte qe nuk fiton gje.
Po keshtu sillet dhe nje tjeter, e nje tjeter, e keshtu me rradhe.
Atehere mbetet sjellja me pasqyren qe thashe me lart.
Keto lloj grupesh sulumuese, jane aq te kota dhe aq pa vlere, sa vertet jam habitur ne kete forum, mbi sjelljen e njerzve ndaj te porsaardhurve.
Pra....paralajmerimi ; Ej kujdes...ktu jemi ne. Mos dil kudra nesh.
Pfffff...
Ne qoftese largohem, une mund te largohem nga neveria ndaj ketyre grupeve, qe mendojne se kane vlere.
E ku ka gje me terheqese se kur kerkojne te te largojne me ngulm,dhe terheqesja qendron ne faktin se ti pyet veten: c'thesar fshihet ne kete forum qe te perzene akoma pa te uruar mireseardhjen...?Te flas si anetar me i vjeter dhe me me eksperience.Kam kohe qe germoj ketu.Ne fillim u perballa me shperfilljen e te gjitheve.Me pas filluan te me afroheshin e te me shikonin me kureshtje.Me siguri pyesnin veten,c'eshte ky i cmendur qe germon!Mbaj mend qe ne nje moment mermerita dicka ne lidhje me legjenden e thesarit dhe me pas te gjithe filluan te germonin bashke me mua..Qe atehere kemi krijuar nje strofkull gjigande dhe shohim me nje sy armiqesor te gjithe te rinjte qe kerkojne te behen pjese e jona pasi cdo anetar e shohim si nje xhep me shume qe kerkon te mbushet me thesarin tone te cmuar...

E ku ka gje me terheqese se kur kerkojne te te largojne me ngulm,dhe terheqesja qendron ne faktin se ti pyet veten: c'thesar fshihet ne kete forum qe te perzene akoma pa te uruar mireseardhjen...?Te flas si anetar me i vjeter dhe me me eksperience.Kam kohe qe germoj ketu.Ne fillim u perballa me shperfilljen e te gjitheve.Me pas filluan te me afroheshin e te me shikonin me kureshtje.Me siguri pyesnin veten,c'eshte ky i cmendur qe germon!Mbaj mend qe ne nje moment mermerita dicka ne lidhje me legjenden e thesarit dhe me pas te gjithe filluan te germonin bashke me mua..Qe atehere kemi krijuar nje strofkull gjigande dhe shohim me nje sy armiqesor te gjithe te rinjte qe kerkojne te behen pjese e jona pasi cdo anetar e shohim si nje xhep me shume qe kerkon te mbushet me thesarin tone te cmuar...
Ha..ha...ha..ha..ha.ha.ha.ha......
Shoku_Tanku, eshte e dyta here qe qesh prej teje.
Heren e pare ne fakt kam qesh me shume, ne nje vend ku nderhyrja jote vertet qe ishte me shume humor, dhe e pa harrushme.
Tani, per pune e thesarit...une nuk du asgjo. LE t'i mbajne te gjitha per vete.
Por, grupet, qe thua ti, dallohen.
Nuk jane vetem ata qe permenda.
Kaq pak kohe qe kam une ketu, shikoj dhe grupe te tjera qe me doemos si arme kane fyerjen.

Ha..ha...ha..ha..ha.ha.ha.ha......
Shoku_Tanku, eshte e dyta here qe qesh prej teje.
Heren e pare ne fakt kam qesh me shume, ne nje vend ku nderhyrja jote vertet qe ishte me shume humor, dhe e pa harrushme,

Thjesht merri gjerat me me sportivitet.

Ke hasur me nje moderator te paarsyeshem?

Mendo me te keqen..ne kemi nje shef turni,nje drejtor ndermarrje,nje kryetar bashkie,deri nje kryeminister te paarsyeshem.Mos harro se mungesa e arsyes eshte kriteri baze per te qene drejtues.Gjithmone nese ti ben pjese ne kete sistem vlerash.Apo mos ndoshta ke qene ne nje koma te gjate edhe je zgjuar vetem perpara disa ditesh?! :)

Shoku -tanku ,dukesh qe je mjaft i avancuar nga ne te rinjte ketu ,flm per keshillat.

Shoku -tanku ,dukesh qe je mjaft i avancuar nga ne te rinjte ketu ,flm per keshillat.

Te lutem!
Megjithese nuk mendoj se jam njeriu i duhur per te dhene keshilla(e konsideroj veten te marre per te qene ne rregull me normat"brenda dhe jashte forumit,kuptohet"),shpesh fjalet e nje te marri qellojne ne shenje,uroj tu kene vlejtur per dicka...

Pershendetje Shoku Tanku dhe Kontinenti,

e shoh se edhe Kontinenti qe qenka i fresket ne kete forum u merzit sa pa futur kembet...

E verteta eshte se ne kete forum ka njerez qe te presin me kembet e para... jane bere klan...

prandaj u largova qe ketej (dmth nuk postoj me prej kohesh)...

dhe une kam kontribuar (shume), per kete forum...

Pershendetje

p.s. Varet edhe nga niveli i anetareve qe ketu jane shume pak, ka rrezik te jene aq sa gishtat e njeres dore, por shkruajne e postojne me pseudonime te ndryshme dhe me personalitete gjoja te ndryshme (i cmenduri, i dituri, i paarsyeshmi, i edukuari, palacua, injoranti, akademiku, rrugaci e keshtu me rradhe)...

Prandaj kjo pune permblidhet keshtu:

"Me qafsh moj Shege"

Ku je Askusho se na thave syte!Edhe ti me seriozitet...hajdeni tani cuna,c'jane keto fytyra te verenjtura!Ti punon shume,ta kam bere kete verejtje edhe ne forumin tjeter.Argetohu me teper :)

Përgjigje e: Re: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

e shoh se edhe Kontinenti qe qenka i fresket ne kete forum u merzit sa pa futur kembet...

E verteta eshte se ne kete forum ka njerez qe te presin me kembet e para... jane bere klan...

Pershendetje

p.s. Varet edhe nga niveli i anetareve qe ketu jane shume pak, ka rrezik te jene aq sa gishtat e njeres dore, por shkruajne e postojne me pseudonime te ndryshme dhe me personalitete gjoja te ndryshme (i cmenduri, i dituri, i paarsyeshmi, i edukuari, palacua, injoranti, akademiku, rrugaci e keshtu me rradhe)...

"Me qafsh moj Shege"
Ore po sikur s`ka lezet te largohemi keshtu,per dy apo tre vete qe s`na pelqejne ,me mire ti ballafaqojme sic na kane mesuar te paret, se sa t`i leme te na marrin neper kembe.Eshte tjeter kur te perjashtojne ,atehere s`ke c`ben

Se njoh kete Systema dhe sme intereson lol por sa rendesi i kushtoni dhe ju. Kjo seshte problem ne forum lol
Cfare eshte problem eshte se ka shume pak anetar

Po sigurisht që iu përgjigja, a e pe që më fyeu i pari? Fyerjeve unë u përgjigjem me fyerje.

Perse jo me injorim? Per kete te eshte dhene kjo mundesi, per mos te lexuar cfare shkruan nje anetar jo i deshiruar. Kur e shikon qe te provokon mos u pergjigj, ska per kaposh ketu. l

Fyerja ka pasoja, pse te ka share i pari dhe ti ja kthen sharjen sdomethene qe ti nuk duhet te ndeshkohesh. Ska per justifikim ketu, nuk eshte e arsyeshme.

Perdore
http://www.forum-al.com/profile.php?do=ignorelist

E o Nessuno !....Ashtu eshte, mire e ke.Ketu te bejne te ikesh e te hapesh Forum te ri, me vehte.
Por ka nje te mire, se te lehtesojne punen kur e inauguron, ke material te gatshem, ben copy- paste.
Prandaj kjo pune permblidhet keshtu :
"Merr nga kopshti...e hidh brenda"....

Kur e shikon qe te provokon mos u pergjigj, ska per kaposh ketu. l

http://www.forum-al.com/profile.php?do=ignorelist

Thirsty,une mendoj se tu hapesh rruge atyre qe te provokojne eshte gabimi me i madh,se aty ndjehen te lumtur kur te poshterojne ty. Ai tip e do edhe me keq sesa ta beri ty, kjo eshte rregulli numer nje qe ta marrin vesh,se ndryshe na merr lumi.

Mandi,nje mendim i imi eshte se Ajnej ,moderator tek gjuha shqipe ,eshte nje injorant arrogant me ton te felliqur ne postimet e tij, sidomos kur i drejtohet te tjereve.Arroganca e tij eshte shume e ulet qe mund te kete ndonje problem psiqik te meparshem.Une do t`ju sugjeroja t`ja ja hiqni mundesine fshirjes se postimeve ngaqe aty eshte pikenisja e budallalleqeve qe ben atje ku eshte moderator dhe lerini forumistet te shkruajne cfare mendojne perndryshe do ngelet vetem Ajnej me nja dy shoke qe flasin me njeri tjetrin.Ju pershendes.
Unë nuk para futem tek temat për gjuhën por shpesh kam parë që Ajnej është shumë arrogant dhe prepotent me të tjerët.
Çdo Akademik shqiptar është injorant po nuk ishte dakort Ajnej me të!!! haha (më falni për shprehjen) por pordhacëri më të madhe nuk më kanë zënë sytë.
Gjuha shqipe me doemos duhet ribërë menjëherë sipas recetave që jep dok. prof. Ajnej, sa herë e lexoj kur griset me të gjithë menjëher më kujtohet "Abetari skip" i doctor Adhamudhit.:D

....dhe une qe mendoja :p, : ku o te iet ki akrrepi vadh ???

....dhe une qe mendoja :p, : ku o te iet ki akrrepi vadh ???
Këtu qënke znj. Llullush ?? Ka një cop herë që pyet zoti Vurko për Ty.:D

Unë nuk para futem tek temat për gjuhën por shpesh kam parë që Ajnej është shumë arrogant dhe prepotent me të tjerët.
Çdo Akademik shqiptar është injorant po nuk ishte dakort Ajnej me të!!! haha (më falni për shprehjen) por pordhacëri më të madhe nuk më kanë zënë sytë.
Gjuha shqipe me doemos duhet ribërë menjëherë sipas recetave që jep dok. prof. Ajnej, sa herë e lexoj kur griset me të gjithë menjëher më kujtohet "Abetari skip" i doctor Adhamudhit.:D

Ama cfare Adhamudhi ,i tipit 'dhi e zgjebosur Ajnej',ky tip eshte vetem per te zgjedhur kryeplakun e fshatit te humbur nga vjen, jo per te folur per gjuhen shqipe qe duket se eshte injorant,pa le, kujton se i njeh krejt dialektet e gjuhes shqipe nga dritarja e shtepise qe sheh ne nje shpat te malit perballe.Une kam shkelur tere Shqiperine me kembe dhe kam punuar gjithandej dhe nuk them i di tere dialektet.

Thirsty,une mendoj se tu hapesh rruge atyre qe te provokojne eshte gabimi me i madh,se aty ndjehen te lumtur kur te poshterojne ty. Ai tip e do edhe me keq sesa ta beri ty, kjo eshte rregulli numer nje qe ta marrin vesh,se ndryshe na merr lumi.

Injorimi nuk eshte hapje rruge. Qellimi eshte te ngacmoje, qe te terhqei vemendjen dhe per te ndaluar kete duhet injorimi, mosperfillja.
Po tek forumi tjeter te kane zene syte ndonje? :D

Përgjigje e: Re: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Pershendetje

"Me qafsh moj Shege"
O Askush, ti paske rreth 2700 mesazhe dhe e ke gabim qe nuk shkruan me, prej ketyre tipave.
2700 mesazhe nuk jane shaka.
Me qe jam i fresket sic the dhe ti, ndaj dhe po shkruaj ketu tek tema e ankesave, ndryshe nuk do shkruaja ketu, sepse ne te vertete kam strategji tjeter.
Po bej grumbullimin.
Nuk eshte vetem ai moderatori i gjuhes njeri banal dhe fyes, por ka dhe te tjere qe jane ne klane te ndryshme te cilet dhe ata kane strategjine e tyre, por qe jane negative.
Gjithmone jam ndeshur me greket.
Tani e kane rradhen serbet.

Kontinenti, po kalon ne Diversion ...!

*Sasia, ndikon ne Cilesi*

Kontinenti, po kalon ne Diversion ...!

*Sasia, ndikon ne Cilesi*
Jo me deshiren time.
Meri...eshte veprim i detyrueshem.
Me duhet kohe ende.

Status
Temë e mbyllur.
Back