Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Jo me deshiren time.
Meri...eshte veprim i detyrueshem.
Me duhet kohe ende.

Te frekuentosh Forum, eshte deshire.

Nuk eshte vetem ai moderatori i gjuhes njeri banal dhe fyes, por ka dhe te tjere qe jane ne klane te ndryshme te cilet dhe ata kane strategjine e tyre, por qe jane negative.
Nu mendoj se ke ndonje mision te ngarkuar.

Nuk eshte veprim i detyrueshem, te pergjithesosh..

Pikerisht, "po djeg etapat"...

Ne fakt nuk je gabim ne keto fjale, por jane tre rruge.
Ose prano te fyhesh sa here t'u doje qefi te tjereve dhe te te fyejne si te duan, ose pergjigju ashtu sic e duan, ose largohu nga forumi.
Cilen te bej nga keto ?

Meri ti je me e vjeter nga un dhe a nuk e ke vene re qe ne kete forum jane disa te tjere qe e kane ate misionin qe ke permendur.
Perqendrohu...dhe e gjen.

Ne fakt nuk je gabim ne keto fjale, por jane tre rruge.
Ose prano te fyhesh sa here t'u doje qefi te tjereve dhe te te fyejne si te duan, ose pergjigju ashtu sic e duan, ose largohu nga forumi.
Cilen te bej nga keto ?

:)

Thjesht, perdor menyrat "demokratike per te mbrojtur", Integritetin tend virtual.

Dashuri, miqesia, respekti nuk arrijne kurre t'i bashkojne njerezit aq sa urrejtja e perbashket per dicka.

:O....e ne qofsh ai Dicka-ja, bota le te digjet...e ka hallall -fershellen-

ZET e ke shume gabim.
Une kam pasur qene pjese e stafit ketu dhe per arsye personale jam shkeputur u be rreth 1 vit e gjys qe nuk kam qene aktiv por di te them qe ato e bashkojne me mire se sa urrejtja e perbashket per dicka se kur te largohet urrejtja e perbashket do te krijohet urrejtje ndaj njeri tjetrit, ndoshta sme takon te postoj por kjo ide e jotja eshte e gabuar :)

Meri ti je me e vjeter nga un dhe a nuk e ke vene re qe ne kete forum jane disa te tjere qe e kane ate misionin qe ke permendur.

Kontinenti dhe une jam i vjeter ketu ne forum jo aq sa meri por jam goxha dhe forumi eshte deshira e atyre qe e frekuentojne :)
asnje nuk eshte i detyruar te futet dhe te postoje ka shume qe futen dhe thjesht lexojne pasi aty gjejne veten e tyre jane te regjistruar por me shume lexojne :)

Sa per pjesen e ofendimit ka nje buton raporto postimet e pahijshme plus qe ke dhe mundesine e injorimit te anetareve qe ti nuk do ti lexosh hic :)

``naten``

O Zet, ate dashurine, respektin apo miqesine ti vete a i ke ?
Mos hyj ne loje pa patur Asin ne dore.

Ku e di ti se Meri është më e vjetër nga ti??:O
Mos doje të thoje anëtare më e hershme e forumit??:D

Kur te permenda misionin, citova nje pjese te postimit tend.
Nese mendon se misioni eshte moderimi* dihet kush e ben kete.
Ndoshta jemi keqkuptuar ne koncept..
Sa per perqendrimin, e denoj vehten, se e kam me tepri` :p

Mire se erdhe ne Forum Kontinenti !

Kontinenti dhe une jam i vjeter ketu ne forum jo aq sa meri por jam goxha dhe forumi eshte deshira e atyre qe e frekuentojne :)
asnje nuk eshte i detyruar te futet dhe te postoje ka shume qe futen dhe thjesht lexojne pasi aty gjejne veten e tyre jane te regjistruar por me shume lexojne :)

Sa per pjesen e ofendimit ka nje buton raporto postimet e pahijshme plus qe ke dhe mundesine e injorimit te anetareve qe ti nuk do ti lexosh hic :)
O Alb, e di cfar kam vene re?
Kur kam filluar te lexoj nje X teme, qe me ka pelqyer, kam vene re se ajo sabotohet me fyerje e sharje.
Sidomos ca tema me fryme kombetare, aty behet hataja, dhe njeri del idjot, tjetri del psikopat, tjetri merr nje tjeter fyerje etj.etj.
Pra qellimi i temes, ka perfunduar ne larmine e fyerjeve.
Vetem ketu merr flete lavderimi ajo teme, tek shum llojshmeria e sharjeve.

Ha.ha.ha....po pra po, kete desha te them.

Thuaji more qe kam marre pjese tek Gjeniu i Vogel ! !-pis-

Qashtu !

Per cfare po flitet ketu?

O Alb, e di cfar kam vene re?
Kur kam filluar te lexoj nje X teme, qe me ka pelqyer, kam vene re se ajo sabotohet me fyerje e sharje.
Sidomos ca tema me fryme kombetare, aty behet hataja, dhe njeri del idjot, tjetri del psikopat, tjetri merr nje tjeter fyerje etj.etj.
Pra qellimi i temes, ka perfunduar ne larmine e fyerjeve.
Vetem ketu merr flete lavderimi ajo teme, tek shum llojshmeria e sharjeve.

Kontinenti e vura re dhe une nje gje te tille dhe qelloi momenti qe nuk kishte asnje anetar te Stafit Mod/Smod Online dhe ka qene nenforumi i gjuhes shqipe nga ku kerkova dhe qe stafi te merrte masat e duhura :)
Thashe egziston Butoni raporto postimet e pahijshme qe Mandi e ka ilustruar me nje ikone tani po pertoj ta Bej ket gje se jam dhe i lodhur ka qene nje dite shume e gjate per mua :)

ZET e ke shume gabim.
Une kam pasur qene pjese e stafit ketu dhe per arsye personale jam shkeputur u be rreth 1 vit e gjys qe nuk kam qene aktiv por di te them qe ato e bashkojne me mire se sa urrejtja e perbashket per dicka se kur te largohet urrejtja e perbashket do te krijohet urrejtje ndaj njeri tjetrit, ndoshta sme takon te postoj por kjo ide e jotja eshte e gabuar :)

Eshte nje nga shprehjet me te verteta dhe te famshme te Chekovit.

Ky forum u ngrit nga nje nivel kafeneje ne nje forum qe frekuntohet per qellime te ndryshme. Tani po shikojme viktimat e "zakonit" te ankohen se pse nuk i shtohen kredira per postime rreth ushkurit apo per furce ndaj njeri tjetrit ose arsye te tjera mediokre qe nuk ja vlen detajimi, nderkohe qe per kete treg peshku investon dikush tjeter. Po qe we pazari peshkut qellimi i Mandit, ai do kishte hapur nje faqe ne facebook dhe shoqerohej me ju te gjithe e ju me te.

Mire apo keq, forumi eshte bere kontraversial. Ka ide. Ka jete.

Dhe kjo nuk eshte merite e asnjerit nga ju qe keni mbushur 30 faqe me lart.

O Zet, ate dashurine, respektin apo miqesine ti vete a i ke ?
Mos hyj ne loje pa patur Asin ne dore.

Sigurisht.
Une nuk luaj, me ose pa ass qofte.

Kontinenti e vura re dhe une nje gje te tille dhe qelloi momenti qe nuk kishte asnje anetar te Stafit Mod/Smod Online dhe ka qene nenforumi i gjuhes shqipe nga ku kerkova dhe qe stafi te merrte masat e duhura :)
Jo vetem aty, ka dhe tema te tjera te cilat i kam pare ende pa u rregjistruar fare ne forum....ashtu perfundojne...me sharje e fyerje.
Pse...pse keshtu ?
A behet me qellim valle?
Une per vete ne shume tema (ku nuk kam shkruar vete) ndihem i ''demtuar'' qe nuk mesova me shume rreth permbajtjes se tyre.

Cka eshte kjo tollovi ketu?

Status
Temë e mbyllur.
Back