• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Zet !
Ti pershfaqesh teper negativ.Nuk te eshte lexuar ndonje postim i ndritur...
Vlerat dhe kapacitetet e gjithkujt, nuk kerkohen para nje ekrani, por diku tjeter.
Mos bej sarkastikun....se nuk i dihet se kush qendron ulur ne poltron, apo kush terheq karrocen, diku jashte prej ketej...
Ti, je ai qe me postimet e tua ke provokuar, fyer, ata anetare qe jan investuar me kulturen e dijet e tyre, per te diskutuar ne tema qe kerkojne me te vertete njohuri, madje ke pasuar edhe Ajnej, sikur te ishe nje maxhordom* i plakur nen sherbim..

Pyeta cka eshte kjo tollovi ketu ?

Zet !
Vlerat dhe kapacitetet e gjithkujt, nuk kerkohen para nje ekrani, por diku tjeter.
Mos bej sarkastikun....se nuk i dihet se kush qendron ulur ne poltron, apo kush terheq karrocen, diku jashte prej ketej...
Ti, je ai qe me postimet e tua ke provokuar, fyer, ata anetare qe jan investuar me kulturen e dijet e tyre, per te diskutuar ne tema qe kerkojne me te vertete njohuri, madje ke pasuar edhe Ajnej, sikur te ishe nje maxhordom* i plakur nen sherbim..

Meri e sakte.

Ajnej !
Ti po deshe dhe kendo, pervec se po pyet.
Keto Postime, te mos i fshij Askush !

Po pyes: Cka eshte kjo tollovi ketu ?

Faktet flasin kundra teje.

Une nuk urrej kend. Urrej idiotizmin dhe meskinitetin. Ne se ti e barazon veten me ato qe ke manifestuar, shkruar ne disa faqe ketu, ky eshte perceptimi qe ke ti me veten e ku mua nuk me takon te nderhyj. Dhe nuk kam nderhyre.

Keta qe kane shkruar ketu po deshmojne qe jo vetem kishin shkruar diku nje gjepur, por qe ajo gjepur perfaqeson personalitetin e tyre, i cili me c'rast eshte fyer.

Nuk di kush fyen me shume, keta tipa vetveten apo moderatori qe ja u ka fshire gjepuren.

Do 5 lek ? ...

Si është puna? Ç'është gjith kjo rrëmujë këtu?:O

Ajnej !

???

Bateria * ! (eshte prb)

Ne cfare forme e do pergjigjen ?

Nese s'te citoj, mos nderhy.E dime se cilat jane opsionet kur ka ndonje prb*

more ke ti ndonje problem apo ke ardhur te besh tollovi ketu ?

Zet !

C'te ben te mendosh se me intereson mendimi yt dhe aq me teper imagjinata jote? Problemet e tua ne perceptimin e botes dhe njerezve nuk jane dicka qe me hyn ne pune ose kam kohe e deshire te merrem.

Po pyes: Cka eshte kjo tollovi ketu ?

Ajnej postimet jane bere ne gjuhe te paster shqipe nqs do lexoji qe ta marresh vesh dhe fol pak me shume me edukate.
Nqs ty te duket tollovi atehere ashtu qofte po ki pak me shume respekt.

Ti, ballist mbete historikisht !``Bej_dy_pompa``
Unë e kam një hall në fakt, më duhen ca lekë borxh, nuk di se kush mund të më ndihmojë??:((

Ajnej postimet jane bere ne gjuhe te paster shqipe nqs do lexoji qe ta marresh vesh dhe fol pak me shume me edukate.
Nqs ty te duket tollovi atehere ashtu qofte po ki pak me shume respekt.

A ke ndonje problem ti?

O cun mos e merr kaq perpjekur se kena hy per qejf jo me acaru nervat ka pergjigjet e tua nqs je aq i zgjut lexo postimet dhe kuptoje ne kam problem.

O cun mos e merr kaq perpjekur se kena hy per qejf jo me acaru nervat ka pergjigjet e tua nqs je aq i zgjut lexo postimet dhe kuptoje ne kam problem.

Te pyeta cfare problemi ke?

Status
Temë e mbyllur.
Back