SystemA
V.I.P
- Anëtar
- Sep 14, 2010
- Postime
- 86,938
- Pikët
- 113
Perse ja u morem?Jo jo. Na keni more kampionatin ne 2011 mos gaboj![]()
FORZA JUVE per restin e DYTE(PESIMIST)
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Perse ja u morem?Jo jo. Na keni more kampionatin ne 2011 mos gaboj![]()
Na anulluat golin e Muntarit gjys metre mrena apo squhet kjoPerse ja u morem?
FORZA JUVE per restin e DYTE(PESIMIST)
Ehhhh.Na anulluat golin e Muntarit gjys metre mrena apo squhet kjo![]()
Mos te vi cudiEhhhh.
Nuk e quajten.
Ate qe NUK quaj une...
po na rrafet juve EKIP leshi,do me vi MORTJE.
Na anulluat golin e Muntarit gjys metre mrena apo squhet kjo![]()
Po ne itali juve duhet me u heq kapelen. Po aq jepni ju nuk shkoni dot me largPo golin ee Matrit, pse e anulloj ai albitri atee ndeshje?
Po ai i forti francez, qmbrojtsi i MillanBaqit, sa te kuqe do kushte marr atee ndeshje, ee mban mend gje?
Dine gjo n'farke?
Po ne itali juve duhet me u heq kapelen. Po aq jepni ju nuk shkoni dot me larg![]()
Un them per champions e kshu gjerash. Se dhe milani ka pas kontribut ne ekipin e italise. 3 shtylla kryesore jan inter,milan dhe juve pet kombetaren italianePa juven, edhe Farka Volej e rref Italine per Botror.
Un them per champions e kshu gjerash. Se dhe milani ka pas kontribut ne ekipin e italise. 3 shtylla kryesore jan inter,milan dhe juve pet kombetaren italiane
Vitet e fundit dihet si ka qen situata e Milanit. Dhe duhet akoma kohe te rregullohet. Por te shohim ca do behetTamam,
Si thote edhe @SystemA
Me kushrinat nga MillanBaqi,
Italia ka 12 vjet qe elemino Ballkani, qe kur ja futet Juves,
Spiaqe
Vitet e fundit dihet si ka qen situata e Milanit. Dhe duhet akoma kohe te rregullohet. Por te shohim ca do behet
Po po. Ule steken ule. Kshu lloj tifozash jeni ju ?Si Flamurtari i Valones....![]()
VREJE....Vitet e fundit dihet si ka qen situata e Milanit. Dhe duhet akoma kohe te rregullohet. Por te shohim ca do behet
Po dihet se kush eshte Spalleti nuk ka nevoj per videoVREJE....
KSHU....motivohet ekipi.
PS....te isha une trainier i Juves,gjysmen do e qissha me SHKELMA ne Culo.
@Venom
@doganieri
FAZITI.
Olm mua me pelqeu TEJET mase.
Boga eshte GARANCI.
Te DY jane produkt Low Cost.
Kur vrej ate burrin hollandez dhe kacurrelsin qe u blene me cmimin 100 euro(se TOKU)=TERBOHEM.
KAQ.
SHYQYR.Po dihet se kush eshte Spalleti nuk ka nevoj per video![]()
SHYQYR.
Ndersa ai LLAPAQENI i Milanit NUK....
motivonte Ambren,lene mo JUVE.
FLM.
SHYQYR.
Ndersa ai LLAPAQENI i Milanit NUK....
motivonte Ambren,lene mo JUVE.
FLM.