• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Juventus FC ⚪️⚫️ 🦓

Deri tani kane marr, arin.

Dun me marr prap atee hajdarin serb
NUK ka shance ky SUMCI.

Kontrata e sulmuesit të njohur ndërkombëtar serb me.... Juventusin po skadon, duke e bërë atë një nga lojtarët më të kërkuar në tregun evropian.
Golashënuesi 26-vjeçar u impresionua qartë nga ndjekja intensive e..... klubit turk dhe i kërkoi ish-trajnerit të tij pak kohë për të shqyrtuar ofertën e tij para se të merrte një vendim përfundimtar.

19 qershor 2026.

NUK ka shance ky SUMCI.

Kontrata e sulmuesit të njohur ndërkombëtar serb me.... Juventusin po skadon, duke e bërë atë një nga lojtarët më të kërkuar në tregun evropian.
Golashënuesi 26-vjeçar u impresionua qartë nga ndjekja intensive e..... klubit turk dhe i kërkoi ish-trajnerit të tij pak kohë për të shqyrtuar ofertën e tij para se të merrte një vendim përfundimtar.

19 qershor 2026.

Vetem nee Turqi, mer KoniaSporin ose sivasporin ee Manajt, mund te luj.

Vetem nee Turqi, mer KoniaSporin ose sivasporin ee Manajt, mund te luj.
Kushtet financiare të këtij transferimi janë mjaft të konsiderueshme.
Sipas informacioneve nga shtypi, sulmuesi, vlera aktuale e të cilit në treg vlerësohet në rreth 35 milionë euro(ZERO per kte PLEHREN) , kërkon një... pagë të majme vjetore prej 8 deri në 10 milionë euro , plus një bonus nënshkrimi prej 15 milionë eurosh.

Kushtet financiare të këtij transferimi janë mjaft të konsiderueshme.
Sipas informacioneve nga shtypi, sulmuesi, vlera aktuale e të cilit në treg vlerësohet në rreth 35 milionë euro(ZERO per kte PLEHREN) , kërkon një... pagë të majme vjetore prej 8 deri në 10 milionë euro , plus një bonus nënshkrimi prej 15 milionë eurosh.

Ho pra mo,

15 me i dore.

Sikur o HarriQeni,..:p

Back