AZALEA
Hope
- Anëtar
- Oct 3, 2010
- Postime
- 12,706
- Pikët
- 113
Waaaa waaa waaaa ja te bej gati nusen dy sec@Buzeqeshje te ka ardhur dhenderri moj
Eshte ngritur ne kembe
Se jemi pak zhvesh @iDeA
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Waaaa waaa waaaa ja te bej gati nusen dy sec@Buzeqeshje te ka ardhur dhenderri moj
Eshte ngritur ne kembe
Ah shpirt i vogel ma puth fortEshte ngritur ne kembe se do vij andej e ne daten 1 i kane pergatitur feste te madhe![]()
Se do behet 1 vjec moj Perendi!
Vetem ta shikosh !
Rri si burre i madh.
Kur Zoti ben mrekulli![]()

Ska dash me i dhon mundesi FiqiFiqit, te fitoj inro nga rruget prandaj,..Ja paska hequr zinxhiret.
Shkronja pi
E gjen dot ne gjuhen shqipe , nuk di frengjisht .Shkronja pi
Elle sert à désigner le rapport de l’aire d’un disque au carré de son rayon. On se souvient de sa valeur : 3,14 et des brouettes, plus précisément : 3,141 592 653 589 793 !
E gjen dot ne gjuhen shqipe , nuk di frengjisht .
Po e lexoj pak a shume Teorin e Pi-jas dhe eshte konsideruar si nje numer iracional.
Dita Ndërkombëtare e Pi - 14 MarsPo e lexoj pak a shume Teorin e Pi-jas dhe eshte konsideruar si nje numer iracional.
Megjithse shume shkencar jane perpjekur te gjejn zgjidhjen pse Arkimedi arriti ne kete rezultat 3,14 ..........................
Dita Ndërkombëtare e Pi - 14 Mars![]()
Po shihja welche Prominent ka lindur ne kete dite .E di arësyen?
Po shihja welche Prominent ka lindur ne kete dite .
Albert Einstein ?
Kete Foto e pash edhe une ne shkrimin ose dorshkrimin qe na solli @luleshtrydhe![]()
Inspirica Pros - Inspirica
Prepare your student for academic success, high school placement, college entrance exams, admission tests & more with Inspirica Pros.www.noodlepros.com
Kete Foto e pash edhe une ne shkrimin ose dorshkrimin qe na solli @luleshtrydhe
Pra Arkimedi formulen e dha te sakt pi=3,14.................. Pikat jane si therimet.
Pra Topin e kam une dhe penalltin e gjuj une .
Po Albert Einstein mit sein Geburtstag c'fare roli luan ne forshen e PI-jas ?
Apo kemi te bejm me ndonje Prominet tjeter ?