J
jepist1
Guest
Përgjigje e: Këngëtarja serbe që ndezi Shkodrën
Duke pare relievin....Si mund te shkruhet fshehur?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Duke pare relievin....Si mund te shkruhet fshehur?
Ke harruar Sibelius,ne violine apo pianoforte!Kenget me cifteli jane epos, me shoqe, nuk jane kenge per te shkund te pasmen dhe per t'ju hedhur ne qafe lubo mojes. Si te tilla jane dokumentim i perjetuar i historise dhe luhen ne instrumenta fisnike si lahuta. E tille eshte psh kenga e Gjergj Elez Alise dhe shume te tjera qe sot perbejne legjandat e folklorit tone.
Keto pallavrat qe ke shkruar jane njelloj si deshira per te krahasuar muziken klasike me ata rap. Qe te dy tipet jane bere tash muzike boterore, mirepo origjina dhe preferencat, dhe perdorimi ndryshojne. Zezakut do i pelqejne me shume kenget rtimike afrikane ne vend te "Toccata & Fuga". Shumices se tyre i vjen per te qeshur (nje shkalle shume me sociale kjo se sa hapja e barkut) nga muzika klasike, pasi eshte "passe". E sigurisht qe eshte krahasuar me "shake y'r butty', e cila konsumohet nga cdo race por ne konstekste te caktuara. Konsteksi i caktuar ka te beje me ate se cili eshte "qellimi" i jetes se secilit. Per ata qe qellimi jetes eshte zaptimi i bukurise mishtore njerezore, krijimet artistike te indise dhe afrikes dhe azise (serbia) jane thelbi i qenesise.
Ja edhe interpretimi klasik (me lahute):
http://www.youtube.com/watch?v=6BZgte0ObLw
Dhe nje 'gypsy' klasik - Listz. Krahasoje me Bambolero.
http://www.youtube.com/watch?v=0-czNkyPQDA
Preferably I'd listen to "O mio bambino caro" "O sole mio" as much as 50 Cent or Dr Dre.
I don't understand Italian and yet I love Italian music; I fully understand English (along with the dirty words - in this case I only disregard the dirty lyrics) and I still love English music (rap that is)
As per "shake your butty" - that is the the need and call of present time and future, You can call it "Piccaso-style Music".
Per your info I don't like Shakira, Rihanna, shake your butt, Piccaso... and so on.
Shije shije kjo dynja - kaq mund te thuash. Nuk krahasohet muzika me patriotizem. Termi "like music" and "hate serbs" bejne lidhje te shkurter. Kaq kishja une me thene!
I love this song ( aka music , not lyrics)
... si ajo e celesit te Tiranes dhene Bregovicit, pakenaqesia behet problem social. Pse disinformon shtypi? Ne mere te kujt i dha Rama celesin Bregovicit, se ai vete nuk eshte Tirane... .
"Holding a grudge is like letting someone live Rent-Free in your head!"
Ose ne shqip i thone: Uthulla e forte prish enen e vete.
Mllefi dhe urrejtja qe mban ti NUK QUHET Flamuri Shqiptar! Ti flet ne emer te patriotizmit, por ne te vertete nuk je patriot me keto qe thua, je thjesht nje shqiptar qe po te te jepet mundesia mund te transformoheshe ne nje Hitler te dyte, dhe si pasoje do beje te njejten gje qe beri ai. Urrejtja i ka rrenjet e thella dhe per fat te keq ngaterrohet neper kembet e muzikes, artit etc.
''When the spring comes, we will manure the plains of Kosova with the bones of Serbs, for we Albanians have suffered too much to forget." — Isa Boletini, Albanian leader 1913
Isa Boletini (1864-1916: Hero of Kosovo and Hero of Albania), was a prominent Albanian patriot, strategist, military leader, visionary and believer in fair pacifism who fought for the remaining of Kosovo within Albania. Isa was born in Boletin, Zvečan, his real name was Isa Shala. Isa joined the Albanian Prizren League forces when he was only 17, and fought in the battle of Slivova against Ottoman forces. Later, Boletini became a major figure of Albanian resistance against the Ottomans, Serbia and Montenegro
Te lutem, mos mu drejto 'Hello Kitty'. Po komunikoj me nje shqiptar momentalisht.
'berllogje' eshte fjale serbe.
Nqs nuk me konsideron dot shqiptareP) te pakten me konsidero nje pengese ose barrikade drejt objektivit tend - qe eshte Patriotizmi ne rastin tend.
![]()
Nje patriot me merite do luftonte deri ne fund te jetes se tij, luften do ta bente ne trojet e tij; dhe c'eshte me e rendesishmja do ta bente me cdo "pengese" qe do haste, qofshin keto armiq apo aleatet e armikut. Sic e the vete "Armiku i armikut eshte miku im dhe vice versa".
Ku ishje ti kur behej lufta? Migroje ne England (se shikoj qe flet anglisht) apo Gjermani a? A do guxoje te flisje keshtu ne kohen e Serbise? Po te kishje guxuar sot nuk do ishje gjalle dhe vertete do konsideroheshe HERO i Popullit.
Viva Amerika qe ju dha liri dhe shelter juve, se te pakte ishin ata qe ndenjen ne lufte dhe vertete luftonin ne ato troje. Te shumtet iken dhe jane pikerisht keta qe sot flasin neper forume.
Liria fitohet me gjak me kallashnikov dhe jo duke bere tellall neper forume, ose duke share kenget sllave.
If you make a withdrawal before a certain period, you get accused with surrender charges or DESERTER.
Flamuri shqiptar per te cilin ti si ke dy lidhje, s'ka te beje me allahun tend arab, profesor Socio i Tetoves.Flamuri shqiptar, per te cilin ti si ke dy lidhje, eshte i gjendisur me gjakun e atyre qe urryen shkaun e qe sot jane te shpallur patriote dhe heroj te Kosoves dhe Shqiperise:
Profesor, ndoshta e di qe shqipja ishte e ndaluar nen perandorine turke, kurse greqishtja dhe serbishtja jo.^^ Islami, as nuk mohon kombin shqiptar e as nuk mallkon shqipen si gjuhe ... !
"O Mankind, We created you from a single pair of a male and a female and made you into nations and tribes, so that you may know each other." (Quran
49:13).
Ketu eshte nje fjalim interesant i Eduart Thartorit (Imam i xhamise shqiptare ne Bremen, Gjermani ) per Islamin dhe kombin tone. Ju lutem ta shikojme:
http://www.youtube.com/watch?v=k0PODiP993c
Profesor, ndoshta e di qe shqipja ishte e ndaluar nen perandorine turke, kurse greqishtja dhe serbishtja jo.
nje pyetje kam une per ty, pergjigju vetem po ose jo.
je besimtar musliman?
me pas e shohim sa shqiptar je.
urrej besimin islam dhe ate te krishtere, te dy c'kombetarizues.Jo, une nuk jam fetar fare. Por respektoj besimin Islam ashtu sic e respektoj edhe ate te krishtere.
afetar, 24 karat shqiptar, pa dokra aziatike ne koke.Land, tani une kam nje pyetje per ty:
Si ndiheni ?!
Me shpatulla pas murit.Jo, une nuk jam fetar fare. Por respektoj besimin Islam ashtu sic e respektoj edhe ate te krishtere.
Land, tani une kam nje pyetje per ty:
Si ndiheni ?!
HelloKitty
There is one thing only that could happen if you make a withdrawal before a certain period ...
... and that is: you'll lose interest in the bank
Permireso edhe anglishten.
Kete keshille e ke prej meje si profesor i gjuhes dhe letersise angleze.