Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Popo te qill jam cke tiKa shume ore me koke skici , u hap rrugen une.
Qill
As te mecurit mesa kam vene re uneBudallai ska brirë
As te mecurit mesa kam vene re une![]()
Edhe muKam ven re se sme ben pershtypje asgje me
Relaks belle ishte batute,pse kjo ironi?Me vjen mire qe e paske kuptuar! Ke gje tjeter me shtuar?
Jo moj cne? Batute moj , doja te tme tregoja formen e kokes meqe e kishe kuptuarRelaks belle ishte batute,pse kjo ironi?
Tani qe e kuptova,mezi pres ndonje perle tjeter nga ti,nese sdo ti ruash per me vone sigurishtJo moj cne? Batute moj , doja te tme tregoja formen e kokes meqe e kishe kuptuar![]()
Te kripsha koken une tyTani qe e kuptova,mezi pres ndonje perle tjeter nga ti,nese sdo ti ruash per me vone sigurisht![]()
Posi Ate pune kam une te ruaj perlat Katrore besoj?Te kripsha koken une tyPosi Ate pune kam une te ruaj perlat
Ps: sma the formen e kokes si e kane te mencmit![]()
Epo sta thash se mendova se e kishe kuptuar se “koka ime eshte jashte kategorise se te mencurve”Te kripsha koken une tyPosi Ate pune kam une te ruaj perlat
Ps: sma the formen e kokes si e kane te mencmit![]()
E mire mos u merzit , spo te lodh me koken me tilla pyetje praEpo sta thash se mendova se e kishe kuptuar se “koka ime eshte jashte kategorise se te mencurve”![]()
Aman se koka vetem floke ka, trurin e ka brenda..E mire mos u merzit , spo te lodh me koken me tilla pyetje pra![]()
Ate mos e thuaj tiAman se koka vetem floke ka, trurin e ka brenda..![]()
Epo ftohte esht nqs nuk e ke ven reKam vënë re ... se e keni pi ndonjë gotë më ngja
Slodhem dot me ty edhe kur duaE mire mos u merzit , spo te lodh me koken me tilla pyetje pra![]()