• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kam vene re se...

Aman se koka vetem floke ka, trurin e ka brenda..🙄
Menyre e te thenit , zhargon popullor por ishte ne kontekt batute ne fakt :)

Nese flasim per ate fenomenin “brireve” nese e lidh me fushen time , jane pergjegjese disa pjese te trurit si psh: pjesa e korteksit prefrontal, amigdala,hipokampusi , ACC etj wtj kur shoqerohet me disbalanca .

Moralii fabules: Ne fund te fundit jemi njerez , kemi mendime te ndryshme dhe per kete duhen respektuar mendimet tona.

Menyre e te thenit , zhargon popullor por ishte ne kontekt batute ne fakt :)

Nese flasim per ate fenomenin “brireve” nese e lidh me fushen time , jane pergjegjese disa pjese te trurit si psh: pjesa e korteksit prefrontal, amigdala,hipokampusi , ACC etj wtj kur shoqerohet me disbalanca .

Moralii fabules: Ne fund te fundit jemi njerez , kemi mendime te ndryshme dhe per kete duhen respektuar mendimet tona.
🤗
E di per cfare e ke fjalën, une doja te thyeja akullin, duke thene, se miliarda njerez per shkak te trurit qe kane, s'ka rendesi se cfare zotërojnë dituri/inteligjencë/injorance... mbeten qenie njerëzore. Te gjithe gabojmë, nuk jemi perfekte. Cdo gje varet nga ne, se si e shohim tjetrin, per mendimin tim, te tjeret kane personalitete te ndryshme. Ke me ke kuptohesh, me kë jo, te pakten jetojme, njeri ashtu tjetri ashtu.

E thashe citimin ne forme shakaje, dmth ta marrim me sportivitet forumin. 🤗

Kam vënë re që njëriu forcën më të madhe e ka në brëndësi por se di

🤗
E di per cfare e ke fjalën, une doja te thyeja akullin, duke thene, se miliarda njerez per shkak te trurit qe kane, s'ka rendesi se cfare zotërojnë dituri/inteligjencë/injorance... mbeten qenie njerëzore. Te gjithe gabojmë, nuk jemi perfekte. Cdo gje varet nga ne, se si e shohim tjetrin, per mendimin tim, te tjeret kane personalitete te ndryshme. Ke me ke kuptohesh, me kë jo, te pakten jetojme, njeri ashtu tjetri ashtu.

E thashe citimin ne forme shakaje, dmth ta marrim me sportivitet forumin. 🤗
Dakort jam , e ndaj e citova qe jemi te ndryshem e ndaj kjo gje duhet respektuar :)
Dhe me aq sa e njoh Here eshte vajze po ashtu qe i merr gjerat me sportivitet

Dakort jam , e ndaj e citova qe jemi te ndryshem e ndaj kjo gje duhet respektuar :)
Dhe me aq sa e njoh Here eshte vajze po ashtu qe i merr gjerat me sportivitet
Yeah thats right,se se marr forumin seriozisht
Se ne fund te fundit jemi njerez pertej ekranit dhe ktu jemi me shpreh ato qe ndjejm,me komentu me njerzit qe deshirojme,krijojme koefidenca dhe per me teper me shpreh mendimin tone sikur e mendojme,pa menduar se tjeterkush mendo ndryshe nga ne.

Po ne jemi shqiptare most of the time,ne nuk e rrespektojme mendimin e tjetrit dhe i kundervihemi derisa kalojme ne ofendime,debate e diskutime
Po debatet e diskutimet jane normale,behen dhe kalojne,te nesmen harrohen,te pakten per mu
Kurse disa i kalojne ne ofendime dhe inate personale,sepse nuk pershtaten mendimet me tjert.

Po harrojm/harrojne ndonjehere se jemi te ndryshem

E kam vënë re se shumë gjëra i ve re ., por s ja vlenë më të flasësh e pertojë të përseritem të jua persësis .

Njerez qe flasim per popull dele (ne shqiperi) edhe ne ambijentin qe jetojn ketu ne kete kuti xixash (forum al)

Jan kthyer (shpresoj Jo! Ehhh kjo elpidha...)
Ne shifra vitesh...

Ironia duhet te shpiki vetveten 😂😂😂

"E Vura re se" thojne Struganet! 😅
Se kisha ven re kte koment, por kam kte koment totalisht seksist per ty:

Akulloren ju a lepifsh struganve (te t dy gjinive) veres!

Edhe ne cecen jemi packa se flasim si na pogradeci 😁

Disa njerez nuk ndryshojne kurre, ashtu do te vdesin mikrob.

If u look right now in real time is one voyeur out of fences
That Tinto brass (if he is still alive)can make a hell of a movie part 2 😁
Yeah, vetëm unë jam visible - 2 të tjerët rrinë fshehur (njërin nga këta e njoh mirë - për të mos thënë që janë i njëjti/a person në dy telefona të ndryshëm)

Ai/ajo jashtë gardhit është spiun që vjedh temat tona dhe ja çon ndonjë forumi tjetër.

Ja statistikat e sapo-tanishme 😂

565BFAE6-DA37-4487-B4F8-3EADF56DC2F5.jpeg

Yeah, vetëm unë jam visible - 2 të tjerët rrinë fshehur (njërin nga këta e njoh mirë - për të mos thënë që janë i njëjti/a person në dy telefona të ndryshëm)

Ai/ajo jashtë gardhit është spiun që vjedh temat tona dhe ja çon ndonjë forumi tjetër.

Ja statistikat e sapo-tanishme 😂

View attachment 321090
Nqs ka ardhur puna qe njerzit jan aq moshklla ne menjeedhebt varfer sa me vjedh tema nga ky vend qe esht free
Vk muhabetit
Edhe me ca shof perjetoj ktu u them atyre nga gardhi :the paradise is over ratet my friends stay tuned out of it
Don't be lost dough 😁

Yshte pak vendin kotele
Edhe te pershendes me doloresin qe i mgjaje pak te shkretes rafmet past
Te kishim qen nente njejten kohe neper noj cep te botes
Do te te ngacmoja rrugacerisht me passion pa u quajtur seksist pervers apo ku di une me kte kodin penal t ri me nja 1000 penalitete

Te perqafoj me dashuri

Disa njerez nuk ndryshojne kurre, ashtu do te vdesin mikrob.
Gungen kurrizos ja drejto vetem varri thoshin te urtet

Deri kur doli nje specie e cuditshme per dreq e quajtur "arkielologe" 😥
Nuk len as te vdekurit rehat maluketrit

Back