• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kane rritur nje brez, nuk kane detyrime te rrisin dhe tjetrin…

Femija e ka per detyre ti gjendet. Daja nuk e ka per detyre te le shtepine,jeten e vet se do ndihmoj çunin,gocen tu mbaj kalamajtë.
Jo, ketu gabohesh.
Nese themi se femijet jane detyre e prinderve, atehere prinderit kane bere detyren e tyre dhe nuk e kane bere me kusht qe nje dite femija do i sherbeje.
Si i bie, nese do e di prindi qe femija kur te rritet nuk do i gjendet, ta beje hasha apo ta jape tutje?

Sepse nuk e menduan. U gënjyen, iu duk e lehte ne fillim.
si u genjyen?? 🙄 ok. Femijeve le ti dalin zot ato qe i ben. Se kuptoj pse ‘burgosen’ daja me nusen??! Ose ndoshta duan dhe e bejne. Pyeti dhe njehere se me duket absurde kjo lloj sakrifice.

Pse pranon daja?? 🙄 mami im as 3 jave nuk rri ne usa se ka shoqet ne Shq. Ka nje jete aktive. Nuk i pelqen usa. . Dhe ta ‘detyroj’ me mijera $$$ une psh nuk te rri. Lol
As te mite nuk donin te rrinin. Kisha nevoje dhe une per ndihme me femijet, por s’mund ti detyroja prinderit. E kuptoja qe e kishin te veshtire te rrinin ne USA. Ndiheshin si te humbur ketu edhe pse kishim miqesi me familje shqiptaresh.

si u genjyen?? 🙄 ok. Femijeve le ti dalin zot ato qe i ben. Se kuptoj pse ‘burgosen’ daja me nusen??! Ose ndoshta duan dhe e bejne. Pyeti dhe njehere se me duket absurde kjo lloj sakrifice.
Burgosen nga asistenca. Nqs ato ikin,humbin asistencën. Nje muaj ne vit mund te largohen.

As te mite nuk donin te rrinin. Kisha nevoje dhe une per ndihme me femijet, por s’mund ti detyroja prinderit. E kuptoja qe e kishin te veshtire te rrinin ne USA. Ndiheshin si te humbur ketu edhe pse pse kishim miqesi me familje shqiptaresh.
E thashe dhe me siper, kjo pune edhte me mundesi jo me detyrim. Cdo gje brenda mundesive. Nuk ka pse nje femije responsible barren e vet tja veri prindit,i del vet per zot femijeve qe sjell ne jete.

Burgosen nga asistenca. Nqs ato ikin,humbin asistencën. Nje muaj ne vit mund te largohen.
Te fundit dhe po e mbyll me kete teme.
Edhe vjehrria ime kishte te drejte asistence ne Angli por me te njejtin kusht qe duhet te jetojne 11 muaj atje. Dhe une nuk aplikova kurre per ta sepse e dija qe midis marsit dhe tetorit ata deshironin te rrinin ne Shqiperi.
Tani, eshte pak e rende te thuash qe i kane burgosur sepse daja kthehet ne Shqiperi, u thote femijeve qe nuk do me asistencen dhe ata nuk kane cfare bejne.
Nese per gjysherit, ajo qe bejne per niperit u duket sakrifice, nuk duhet ta bejne sepse keshtu te gjitha palet jetojne keq.
Une flas ne parim qe per sa kohe gjysherit kane deshire dhe mundesi te kontribojne ne rritjen e niperve, nuk po bejne dicka kunder apo jashte natyres. Perkundrazi.

Back