• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Karotenoidet dhe kanceri i gjirit

PUPA

Anëtar i ri
Anëtar
Sep 15, 2009
Postime
633
Pikët
0
Vendndodhja
Italy
281sksp.jpg

Një studimi ri- në të cilin kanë marrë pjesë 604 paciente me karcinomë të gjirit dhe 626 femra të shëndosha (në grupin e kontrollit)- ka zbuluar lidhshmëri ndërmjet sasisë së përgjithshme të karotenoideve në plazmë dhe zvogëlimin e rrezikut për shfaqjen e kancerit të gjirit.
Në fakt, rezultatet e botuara në revistën Cancer Research, kanë treguar se femrat me nivel karotenoidesh më të lartë, kishin qenë për 50% më pak të rrezikuara që të sëmuren nga karcinoma e gjirit, në krahasim me femrat me nivel më të ulët të karotenoideve.

Karotenoidet janë pigmente të pranishme në gjethet, frutat dhe lulet e pemëve dhe perimeve. /Telegrafi/

Përgjigje e: Karotenoidet dhe kanceri i gjirit

Per kurimin E PLOTE te kancerit te gjirit duhet perdorur " poppy seeds/farat e lulekuqes".

plant-poppy-seeds-800x800.jpg

5537779004_f9d33864a9.jpg

Aktiviteti fizik dhe kanceri i gjirit
Screenshot_20260708-144458_Facebook.jpg

Screenshot_20260708-144512_Facebook.jpg

Aktiviteti fizik ul incidencen e kancerit te gjirit 20 %
.

Nqs je e preku nga kanceri i gjirit dhe merr kimio.apo radio apo kirurgji..sporti ul deri ne 32 % rrezikun e vdekjes ...
Dhe nqs je ne fazen e sherimit..sporti ul deri ne 42 % rrezikun e riperseritjes

Back