Oh kush qenka
Mire se rierdhe
Miss u
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Oh kush qenka
Miss u tooOh kush qenka
Mire se rierdhe
Miss u
Erdhaa më solle po dukem si peshku pa ujë
Do pyesja njerin prej tyre: Nese pyes rojen tjeter cila deri te con tek liria, ke dere do me tregonte?Ti je perpara 2 portave..
Nje porte te con drejt lirise dhe tjetra drejt vdekjes..
Jane edhe 2 roje...njeri thote gjithmon te verteten dhe tjetri genjen tere kohes..
Ti ke te drejte te besh vec 1 pyetje njerit nga rojeve per te gjetur porten e lirise..
Kush eshte pyetja?
Sa vajzë e zgjuar! E ke hapur temën e prezantimit?Do pyesja njerin prej tyre: Nese pyes rojen tjeter cila deri te con tek liria, ke dere do me tregonte?
Cilendo dere qe te tregonte, do zgjidhja te kunderten. I verteti do me tregonte te verteten per genjeshtarin dhe genjeshtari do me tregonte te kunderten e asaj qe duhet.
Me ka humbSa vajzë e zgjuar! E ke hapur temën e prezantimit?
E drejteDo pyesja njerin prej tyre: Nese pyes rojen tjeter cila deri te con tek liria, ke dere do me tregonte?
Cilendo dere qe te tregonte, do zgjidhja te kunderten. I verteti do me tregonte te verteten per genjeshtarin dhe genjeshtari do me tregonte te kunderten e asaj qe duhet.
Marya mos ji 100% e sigurte.E
E drejte
Atehere n'a thuaj variantin tendMarya mos ji 100% e sigurte.![]()
S'do t'ia beja pyetjen as njerit as tjetrit, më e mira do te ishte te heshtja.Atehere n'a thuaj variantin tend
Epo enigma e kerkon vec 1 pyetjeS'do t'ia beja pyetjen as njerit as tjetrit, më e mira do te ishte te heshtja.
Epo duke pare situatën, s'ka me mire se heshtja. Po pyete, s'do te kesh përgjigje te sigurte as te njera porte as te tjetra, eh më mire do te ishte te benim autogol...Epo enigma e kerkon vec 1 pyetje
Më stupid people se në Montreal, nuk kam parë në jetën time. Flasim për official people dhe njerëz të thjeshtë. Lëre më policat - Oh my God janë gurunia vërtetë
Ta ka dhan pergjigjen ajo ChatGPT-jaTi je perpara 2 portave..
Nje porte te con drejt lirise dhe tjetra drejt vdekjes..
Jane edhe 2 roje...njeri thote gjithmon te verteten dhe tjetri genjen tere kohes..
Ti ke te drejte te besh vec 1 pyetje njerit nga rojeve per te gjetur porten e lirise..
Kush eshte pyetja?
E paskan kollaj ne chatgpt keta.Ta ka dhan pergjigjen ajo ChatGPT-ja![]()
Shum , te ndihmon me anglishten jasht maseE paskan kollaj ne chatgpt keta.
Po behet me e fuqishme IA.![]()
Kjo esht e njohur si rebus dhe qe ti nuk ke njohuri nuk esht per fajin tim.Ta ka dhan pergjigjen ajo ChatGPT-ja![]()