Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Qeke idhnu keqJo!
Literalisht askujt asgje.
Ka mundesiQeke idhnu keq
@Gjumashi merre @Pax-Deorum ne tel hajdeni tek kafja se kemi meeting me kafe raki..

Të kërkoi cila është pyetja jo ke do pyesje. Ose me saktë nuk t'a kërkoi ty në veçanti, por dhe ti perfshihesh meqenëse je përgjigjur.Do pyesja njerin prej tyre: Nese pyes rojen tjeter cila deri te con tek liria, ke dere do me tregonte?
Cilendo dere qe te tregonte, do zgjidhja te kunderten. I verteti do me tregonte te verteten per genjeshtarin dhe genjeshtari do me tregonte te kunderten e asaj qe duhet.
Po Qazim ke te drejte.Të kërkoi cila është pyetja jo ke do pyesje. Ose me saktë nuk t'a kërkoi ty në veçanti, por dhe ti perfshihesh meqenëse je përgjigjur.
Pra cila është pyetja?
Cila është dera nuk vlen si pyetje. Nuk e zbulon dot gënjeshtarin!![]()
Nice to meet you FatimePo Qazim ke te drejte.
kronika e zezë dominon në numrin e leximeve, klikimeve por kjo ka sjellë edhe kritika, sepse ekspozimi i tepërt ndaj lajmeve tragjike mund të krijojë lodhje emocionale te publiku.@Rrelse për kuriozitet doja të pyesja, kush merr më shumë shikime; kronika e zezë apo rubrika të tjera në gazetari ?
Doja vetëm konfirmim. Thanks për përgjigjen.kronika e zezë dominon në numrin e leximeve, klikimeve por kjo ka sjellë edhe kritika, sepse ekspozimi i tepërt ndaj lajmeve tragjike mund të krijojë lodhje emocionale te publiku.
Merr më shumë shikime kronika e zezë. Vrasje, vjedhje, përdhunime, aksidente, drogë. Vet natyra njerëzore është e prirur të mendoj anët negative të jetës. Bën pyetjen; nëse më ndodh mua kjo ça do bëj ? Është tek nëse-ja.Besoj lajmet e politikes (protesta) kto kohet e fundit.
Po flet per veten?se mos ben ndonje Poezi me at shiun or shok..
se kshu ju kap frymezimi ju Poeteve , kur qielli dhe toka bojne mase..nxirrni bllokun , lapsin dhe ja qendisni mikeshes.![]()