• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Do pyesja njerin prej tyre: Nese pyes rojen tjeter cila deri te con tek liria, ke dere do me tregonte?
Cilendo dere qe te tregonte, do zgjidhja te kunderten. I verteti do me tregonte te verteten per genjeshtarin dhe genjeshtari do me tregonte te kunderten e asaj qe duhet.
Të kërkoi cila është pyetja jo ke do pyesje. Ose me saktë nuk t'a kërkoi ty në veçanti, por dhe ti perfshihesh meqenëse je përgjigjur.
Pra cila është pyetja?
Cila është dera nuk vlen si pyetje. Nuk e zbulon dot gënjeshtarin! :p

Last edited:
Të kërkoi cila është pyetja jo ke do pyesje. Ose me saktë nuk t'a kërkoi ty në veçanti, por dhe ti perfshihesh meqenëse je përgjigjur.
Pra cila është pyetja?
Cila është dera nuk vlen si pyetje. Nuk e zbulon dot gënjeshtarin! :p
Po Qazim ke te drejte.

@Rrelse për kuriozitet doja të pyesja, kush merr më shumë shikime; kronika e zezë apo rubrika të tjera në gazetari ?
kronika e zezë dominon në numrin e leximeve, klikimeve por kjo ka sjellë edhe kritika, sepse ekspozimi i tepërt ndaj lajmeve tragjike mund të krijojë lodhje emocionale te publiku.

Besoj lajmet e politikes (protesta) kto kohet e fundit.
Merr më shumë shikime kronika e zezë. Vrasje, vjedhje, përdhunime, aksidente, drogë. Vet natyra njerëzore është e prirur të mendoj anët negative të jetës. Bën pyetjen; nëse më ndodh mua kjo ça do bëj ? Është tek nëse-ja.

Back